İşte benim kafaHani seni zerre sevmiyorum deyip önden önden gidiyordu ya heh işte o sırada arkasını tekrar döndüğünde ben orada olmazdım.
Canım ablan olarak tavsiyem eşine karşı ağırlığını koy hiç birşey olmamış gibi canımcicim yaparsan gene şiddet uygulayabilir.Kendimi haklı bulmuyorum zaten o amaçla yazmadım ilkkez vurdu o canımı yaktı belki tahrik oldu oda olabilir ama ben ailemde şiddet görmedim bu mu olmalı kizmanin karşılığı ilk ve sindiremiyorum kaba tabirle mal gibiyim ne yapayım nasıl davraniyim aglayamıyorum da salak salak oturuyorum sadece
28 yaşındayım 1 yıl oluyor haklısınızCanım ablan olarak tavsiyem eşine karşı ağırlığını koy hiç birşey olmamış gibi canımcicim yaparsan gene şiddet uygulayabilir.
Evde onunla konuşma mesela akşam yemeğini o işten gelmeden ye onada hazırla kendi yesin mutlaka sana gelip özür dilemesini bekle yaptığının kötü birşey olduğunu ve birdaha asla yapmayacaginin sözünü al yaparsan da boşarım deki gözü korksunyaşınız kaç ne kadar oldu evleneli merak ettim
Evde ne olursa olsun bağır çağır halledilir ama dışarda bağırıp çağıran rezil eden erkeklerden nefret ederim onlara bu yüzü vermeyin kadınlar mal değil!28 yaşındayım 1 yıl oluyor haklısınız
bana da çok tepkisiz geldi konu sahibi ve aynı şekilde şiddete meyilli dediginiz gibi.Siz heyecanlandığınızda söylene söylene mi hazırlanıyorsunuz? Neden heyecanlanmanıza bu kadar kızdı eşiniz onu anlamaya çalışıyorum.
Bakın yaşadığınız şey çok ağır bir şey kesinlikle hatalı olan eşiniz ve öfke kontrolü sorunu var ama siz de ne yapsa sineye çekip zemin hazırlıyorsunuz. Mesela,nikaha sen git beni biliyorsun öyle apar topar hazırlanamam. Hazırlanınca ben arkandan taksiyle gelirim diyebilirdiniz eşinize.
İnsanların içinde size deli gibi bağıran adamla neden o salona giriyorsunuz? Hadi girdiniz,madem öyle neden pek hoşlanmadığınız kayınvalidenizin yanına oturup yüz asıyorsunuz. Eşinizle de kayınvalidenizle de ilgilenmeyip eğlenmenize bakabilirdiniz. Sonra eşinizin yaptığı hatayı evde bilahere yatırırdınız masaya
Ayrıca eşinizin kimi nereye bırakacağını da siz düşünmeyin. Onun ailesi neticede belki de bırakmak istemiyordu. Ki buna benzer bişey söylemiş eşiniz de.
Arabada ceket atmalar çanta atmalar hiç güzel değil bunlar da.
Ama eşinizin yaptığının açıklanabilir bir yanı asla asla yok. Ne yaparsanız yapın bunu yapmaya hakkı yok! Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama nedense bana günlük hayatınıza dönecekmişsiniz gibi geldi çünkü o bağırmadan sonraki tepkisizliğiniz öyle hissettiriyor. Ne yapacağınıza karışamam ama normal hayatınıza dönmeyin sakın. Öfkesini kontrol altına alamayan tedavi olsun.(siz de şiddete meyillisiniz ama haberiniz olsun )
hiçbir şey olmamış gibi yemek mi hazırlasın oof offf diyecek bişey bulamadımCanım ablan olarak tavsiyem eşine karşı ağırlığını koy hiç birşey olmamış gibi canımcicim yaparsan gene şiddet uygulayabilir.
Evde onunla konuşma mesela akşam yemeğini o işten gelmeden ye onada hazırla kendi yesin mutlaka sana gelip özür dilemesini bekle yaptığının kötü birşey olduğunu ve birdaha asla yapmayacaginin sözünü al yaparsan da boşarım deki gözü korksunyaşınız kaç ne kadar oldu evleneli merak ettim
bana da çok tepkisiz geldi konu sahibi ve aynı şekilde şiddete meyilli dediginiz gibi.
A Afflicted olayı çok doğal bir tartışma gibi anlatmışsınız ve dayağı da cok normallestirmissiniz eşinize hayatımda ilk dayağı yedim ve vurdun hadi beni eve bırak filan diyerek.
ben olsam kıyameti koparırdım ve evden giderdim sanırım
siz böyle yaparsanız bu ilk dayak olarak kalmaz
bazı durumlar var kadının vasfi yok gidecek kimsesi yok çocukları var vs. katlanıyor ki bu durum bile çözümsüz değil bence.Bir çift tanıyorum akşam sokaklara taşıyor birbirlerine vurma bağırma sesleri,ertesi gün kadıncağız bize geliyor,dünkü rezilliğimizi duydunuz mu diyor. Elleri kırılsın filan diyor. Biraz zaman geçiyor,gelir şimdi ben gideyim de yemeğini yapayım diyor ve hayatları periyodik olarak bunları yaşayarak akıp gidiyor. Bu bahsettiğim kadıncağızım 60 yaşına yakın,yani bütün bir ömrü böyle geçmiş,normalleşmiş yani dayak. Ama yediği gibi o da vuruyor kocasına, o bana vurunca ben de suratına bir tane salladım diye de anlatıyor.
Malesef ki tespitiniz çok doğru. Normalleştirilirse rutin bi şekilde en iyi ihtimalle yılda bir defa temiz bir sopa yiyebilir. Benim tanıdığım kadın öyle mesela.
hiçbir şey olmamış gibi yemek mi hazırlasın oof offf diyecek bişey bulamadım
sonra seni boşarım demesi de çok inandırıcı olur gerçekten..
Ne boşanması ,mum ışığı altında romantik dakikalar yaşamışlardır dünhiçbir şey olmamış gibi yemek mi hazırlasın oof offf diyecek bişey bulamadım
sonra seni boşarım demesi de çok inandırıcı olur gerçekten..
Ya tabi çok komiksiniz bende bir o kadar safNe boşanması ,mum ışığı altında romantik dakikalar yaşamışlardır dün