Bana hiv misin diye sordu kendisi geçmişte biriyle olmuş

offff içim şişti ne diye tokatı yapıştırıp çekip gitmedin
birde kist mist açıklama yapmışsın bir sürü kurban olsun kistime ay bu ne ya

hayır. sadece cinsellik için gittim, duygusal birşey yok
kardeş kendine bi vibratör al temiz temiz, hastalık kapma korkunda olmaz, başka korkularda olmaz.. ileride inşallah karşına tam güveneceğin seveceğin biri çıkar onunla yaşarsın ne istiyorsan ama bu zamanda günlük ilişkilerden uzak durmak lazım.

20 Li yaşlarının başında cinsellik olunca böyle sorunlar oluyor işte sevgili M migrenimsi gördün mü. Şu an okulu dondurmayı düşünüyor ama ailesinden de çekiniyor.
Adam hem kızı kullandı hem şu an sıkıntı yaşayan kız.
Yani reel hayatta çok öyle onu da yapsınlar bunu da yapsınlar diye olmuyor. Toz pembe bir dünyada isterse 18 yaşında yaşasın yaşadığını ama gerçek dünyadaysan ve özellikle Türkiye’deysen o işler öyle olmuyor.

Bilip bilmediğin adamları yalarsan tutuşursun işte böyle.Geçmiş olsun hastalıklıdır kesin o oral yolla da bulaşır sana.Ağzında siğil çıkarsa şaşırma dudaklara da yayılıyor google görsellerine bakabilirsin

Ne kadar terbiyesizce bir yorum had hudud asla yok önce kendi parmağınız temiz mi diye bakın

sormasının nedeni vücudumdaki sivilcelerden dolayı. bir de bu hastalarda böyle şeyler oluyor demişti yolda. kistim olduğunu bile ben açıkladım her şeyin nedenini
Canim bak ben 35 yasindayim, farkli partnerlerle aktif bir cinsel hayatim var. Seni asla yargılamiyorum. Daha gencsin ve senden şüphe edildiginde ne yapacağını bilememissin.

Ben birkac aydir alerjiyle ugrasiyorum ve gun icinde zaman zaman kabarip kasiniyorum. 2 ay sevgililik yasadigim adam -partner bile degil bak sevgili- ayrildiktan sonra bana bir yerlerden uyuz kap tigini soyleyip "senin de kasintin var ya" diye topu bana atmaya kalkti. Sanki ben uyuzmusum da ona bulastirmisim gibi.
Imasina bile izin vermedim. Benimki alerji, doktorlara gidiyorum biliyorsun dedim kapattim konuyu. Daha uzatamadi. Daha baska aciklama yapmaya da gerek gormedim.

Eger sen bir seye hayir dedigin halde karsi taraf uzatiyorsa, bu onun problemi. Kimseye bir sey ispatlamak zorunda degilsin. Bundan sonra lutfen kendini bu sekilde sorgulatma, cevabını kabul etmeyen kimse de hesap vermek zorunda hissetme. Henuz hayatin basindasin, bundan cikarman gereken ders buymus demek ki

Neyin hırsını yapacak ki ? Adam senden tiksinir gibi konuşmuş.Ağzın kokuyor demiş vücudunu aşağılamış.Bu adam anca arada yoklar diğer kızlardan boşa düşerse ama peşinde pervane olmaz merak etme.Senden hoşlandığı bile yok kendını kullanndırmıssın o kadar
Hırs yapacağını sanmıyorum yani ama adını çıkartabilir mi orasını bilemem.

kendimi kullandırtmadım cinsellik yaşanacağını bilerek gittim. onun dışında dediklerinize katılıyorum evet çok aşağılanmış hissettim.

kendimi kullandırtmadım cinsellik yaşanacağını bilerek gittim. onun dışında dediklerinize katılıyorum evet çok aşağılanmış hissettim.
Kendini kullandırttığın nokta rahatlayamadan adamı rahatlatman.Bu kullandırtmak oluyor kusura bakma, adam sende travmalar yaratmıs hayırlı olsun

Sonra da kızın başına bela olsaydı değil mi? Adam demez mi neden madem öyle sustun sakladın diye.Kıza şiddet de gösterirdi başka şey de yapardı.Bazen burada verilen akılları hayretle okuyorum

Aptal kadın görmeye tahammül edemiyorum gerçekten . Üzerine birde eziksin bir an önce kendine gel. Kalkmış birde e nabzı göstermeye çalışıp kendini aklamissin şaka gibi ya

Ayy içim şişti soru sahibi bu barzonun şeyi altından mı ya? Nasıl dayandınız bu kadar laflara, tavırlara?

Çok gençsin büyük ihtimal özgüven eksikliğin var bir yerlerden tatmin etmeye çalışıyorsun kendini, sevişmene kimse bir şey diyemez ama ne olur seçici ol.
Bir de HPV aşılarını yaptır mutlaka, genel olarak söylüyorum bunu.

birşey soracağım kendisi beni durduk yere engellemişti ve geri kaldırdı. kendisine test verip vermediğini sorayım mı içimde şüphe var? yoksa hiçbir şey sormayayım mı böyle bir durum olsa bile?

birşey soracağım kendisi beni durduk yere engellemişti ve geri kaldırdı. kendisine test verip vermediğini sorayım mı içimde şüphe var? yoksa hiçbir şey sormayayım mı böyle bir durum olsa bile?
Niye soruyorsunuz? İçiniz rahat etmiyorsa gidin kendiniz test yaptırın.
Velev ki sordunuz, doğru söyleyeceğine nasıl güveniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…