- 11 Kasım 2024
- 631
- 1.349
- 28
- 34
- Konu Sahibi danteninyuregi
-
offff içim şişti ne diye tokatı yapıştırıp çekip gitmedinvücudumu da aşağıladı gibi hissettim. pcos hastasıyım ama çok zayıf biriyim. bir de vücudumda sivilce kırmızı lekeler var hep. bu yakın zamanda cildiyeye gitmeyi düşünüyordum zaten. yolda yürürken hiv hastalarında vücutlarında kızarıklıklar sivilceler oluyor vs dedi. yani sende de onlar var sende de vardır demeye getirdi resmen. açıkladım bende kist var diye. gittiğim kardiyoloji randevusunu bile sordu. o kadar kendime olan güvenimi de düşürdü ki
kardeş kendine bi vibratör al temiz temiz, hastalık kapma korkunda olmaz, başka korkularda olmaz.. ileride inşallah karşına tam güveneceğin seveceğin biri çıkar onunla yaşarsın ne istiyorsan ama bu zamanda günlük ilişkilerden uzak durmak lazım.hayır. sadece cinsellik için gittim, duygusal birşey yok
ben içimden dedimBir kisi de dememis ki o hiv olamaz hpv dir hiv olsa duramazsin diye
Dedim diyin nolur 8 sayfa aratmayin
Sen niye geçmişte hiv testi verdin ?bana da sonradan söyledi. bana biraz da bahane gibi geldi hiv sorusunu pat diye sorması
20 Li yaşlarının başında cinsellik olunca böyle sorunlar oluyor işte sevgili M migrenimsi gördün mü. Şu an okulu dondurmayı düşünüyor ama ailesinden de çekiniyor.yapmıştır belki o da anlatmıştır arkadaşlarına ne dediği umrumda değil artık. test vereceğim 3 ay sonra. gerisi ne olur bilmiyorum. okulda adımın çıkmasındsn başka erkeklere anlatıp ismimi vermesinden vs endişe ediyorum sadece onu da yapar mı bilemiyorum
eski erkek arkadaşım biriyle parayla birlikte olmuştu ama hastalığı falan yoktu ben sormadım gittim kendim test verdim korktuğum için negatif geldi zatenSen niye geçmişte hiv testi verdin ?
hivden bahsetti bana. eskiden birlikte olduğum biri hiv olduğunu söyledi ve bir hafta sonra test vermiştim negatif gelmişti dediBir kisi de dememis ki o hiv olamaz hpv dir hiv olsa duramazsin diye
Bilip bilmediğin adamları yalarsan tutuşursun işte böyle.Geçmiş olsun hastalıklıdır kesin o oral yolla da bulaşır sana.Ağzında siğil çıkarsa şaşırma dudaklara da yayılıyor google görsellerine bakabilirsine nabzımı gösterdim tüm kayıtları içinde şüphe kaldıysa hastaneden aldığım kağıdıda atarım dedim ama öyle birşey varsa sen değil ben riskli durumdayım dedim oral yaşadım sadece başka birşey olmadı ilişki vs ondan da kapar mıyım bilmiyorum test vericem 3 ay sonra
Ne kadar terbiyesizce bir yorum had hudud asla yok önce kendi parmağınız temiz mi diye bakınPara aldın mı? Mesleği bu olanlar var yani bilirsin. Senin ne farkın kaldı şu an hiç düşündün mü yolda?? Oral seviştik diyorsun, hakarete uğruyorsun? Ayağınla milletin evine gidip bu muameleyi görüyorsun. Bi de adamı sen rahatlatmışsın.. öfff.
Canim bak ben 35 yasindayim, farkli partnerlerle aktif bir cinsel hayatim var. Seni asla yargılamiyorum. Daha gencsin ve senden şüphe edildiginde ne yapacağını bilememissin.sormasının nedeni vücudumdaki sivilcelerden dolayı. bir de bu hastalarda böyle şeyler oluyor demişti yolda. kistim olduğunu bile ben açıkladım her şeyin nedenini
Neyin hırsını yapacak ki ? Adam senden tiksinir gibi konuşmuş.Ağzın kokuyor demiş vücudunu aşağılamış.Bu adam anca arada yoklar diğer kızlardan boşa düşerse ama peşinde pervane olmaz merak etme.Senden hoşlandığı bile yok kendını kullanndırmıssın o kadarasla gitmeyeceğim zaten okulu da yatay geçişle başka bir ilçeye geçip okumayı düşünüyorum. yaşadığım ilçede ve daha yakın olan bir yere gitmek istiyorum aile evinde yaşayarak. yazarsa hiçbir şekilde cevap vermemeyi ve tamamen sessiz kalmayı düşündüm bu arada. ancak hırs yapıp başkalarına ya da okuldaki kişilere anlatmaz herhalde diye umuyorum
kendimi kullandırtmadım cinsellik yaşanacağını bilerek gittim. onun dışında dediklerinize katılıyorum evet çok aşağılanmış hissettim.Neyin hırsını yapacak ki ? Adam senden tiksinir gibi konuşmuş.Ağzın kokuyor demiş vücudunu aşağılamış.Bu adam anca arada yoklar diğer kızlardan boşa düşerse ama peşinde pervane olmaz merak etme.Senden hoşlandığı bile yok kendını kullanndırmıssın o kadar
Hırs yapacağını sanmıyorum yani ama adını çıkartabilir mi orasını bilemem.
Kendini kullandırttığın nokta rahatlayamadan adamı rahatlatman.Bu kullandırtmak oluyor kusura bakma, adam sende travmalar yaratmıs hayırlı olsunkendimi kullandırtmadım cinsellik yaşanacağını bilerek gittim. onun dışında dediklerinize katılıyorum evet çok aşağılanmış hissettim.
Sonra da kızın başına bela olsaydı değil mi? Adam demez mi neden madem öyle sustun sakladın diye.Kıza şiddet de gösterirdi başka şey de yapardı.Bazen burada verilen akılları hayretle okuyorumKız madem cinsellik için gittin niye reglin bitmesini beklemedin. Konunun neresinden tutsan elinde kalıyor. Merak ettiğin şeyin cevabını vereyim,oral yapmışsın ağızda boğazdada çıkar adam hıvsa sana da bulaşmış. Burda konu açanlar vardı. Seni bu duruma düşürmüş,kafaya takıp utanacağına hıvım deseydin,kendi kendini yiyip bitirseydi
Niye hiv olmasın ki? Hpvde görünen siğil yoksa hiçbir erkeğin aklına gelmez sormak.Bir kisi de dememis ki o hiv olamaz hpv dir hiv olsa duramazsin diye
Niye soruyorsunuz? İçiniz rahat etmiyorsa gidin kendiniz test yaptırın.birşey soracağım kendisi beni durduk yere engellemişti ve geri kaldırdı. kendisine test verip vermediğini sorayım mı içimde şüphe var? yoksa hiçbir şey sormayayım mı böyle bir durum olsa bile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?