- 9 Nisan 2025
- 51
- 5
- 3
- Konu Sahibi danteninyuregi
evine gittiğim biri vardı burda konu. seviştik ilerisi olmadı regl günüme denk geldi. hastayım dedim kendisine bu anlamda. reglim dedim ama birden sevişirken hiv misin diye sordu. ne alaka dedim yo öyle merak ettim dedi. cilt problemim vardı bir de her yerimde kırmızı lekeler sivilce çok var pcos nedeniyle vücudumda ondan dolayı böyle düşündü. ciddi misin şakasına mı soruyorsun dedim yo gayet ciddi soruyorum dedi. hayır dedim. öncesinde ilişkim oldu ve tüm testlerimi verdim benim bir hastalığım yok dedim. e nabzımı istedi verdin telefonu gösterdim hepsini kardiyoloji randevum vardı ona bile niye gittin dedi. bu hiv sorusundan sonra zaten üstümüzü giyinelim mi dedi kalktık giyindik. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi. kendisine sordum geçmişte ne yaşadın diye biri vardı hiv olduğunu söyledi demişti. birlikte oldun mu onunla dedim hayır dedi. testi ne zaman verdin dedim birlikteliktrn 1 hafta sonra dedi. 3 ay sonra verilmesi gerekiyor. ikimizin de modu düştü geri bıraktı beni aldığı yerden yürürken de konuştuk. hiçbir şey hissedemiyorym şuan 3 ay sonra test vericem ben ama yerin dibine girdim moralim bozuldu