Bana hiv misin diye sordu kendisi geçmişte biriyle olmuş

danteninyuregi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2025
51
5
3
evine gittiğim biri vardı burda konu. seviştik ilerisi olmadı regl günüme denk geldi. hastayım dedim kendisine bu anlamda. reglim dedim ama birden sevişirken hiv misin diye sordu. ne alaka dedim yo öyle merak ettim dedi. cilt problemim vardı bir de her yerimde kırmızı lekeler sivilce çok var pcos nedeniyle vücudumda ondan dolayı böyle düşündü. ciddi misin şakasına mı soruyorsun dedim yo gayet ciddi soruyorum dedi. hayır dedim. öncesinde ilişkim oldu ve tüm testlerimi verdim benim bir hastalığım yok dedim. e nabzımı istedi verdin telefonu gösterdim hepsini kardiyoloji randevum vardı ona bile niye gittin dedi. bu hiv sorusundan sonra zaten üstümüzü giyinelim mi dedi kalktık giyindik. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi. kendisine sordum geçmişte ne yaşadın diye biri vardı hiv olduğunu söyledi demişti. birlikte oldun mu onunla dedim hayır dedi. testi ne zaman verdin dedim birlikteliktrn 1 hafta sonra dedi. 3 ay sonra verilmesi gerekiyor. ikimizin de modu düştü geri bıraktı beni aldığı yerden yürürken de konuştuk. hiçbir şey hissedemiyorym şuan 3 ay sonra test vericem ben ama yerin dibine girdim moralim bozuldu

İlk konuda öpüştük ama bir şey hissetmedim, reddetsem hakkına girer miyim dedin. Biz de beğenmediğin iki kez gördüğün adamla ne hakkı hukuku dedik.
Sonra yine konu açtın, reddetmeyi bırak evine gideyim mi demişsin.
Bu konunda da ohoo sevişmişsin bile.
Bir sonraki konun ne olacak? Bir adım ötesi nedir? Üstüne bir de hiv mevzusu...
Sen kendini bu kadar sevmiyorsan biz hiçbir şey yapamayız.

Zaten başınıza ne geliyorsa sevişmekten geliyor. Güzel şey insan sevişmeden de yapamıyor şimdi. Evlenin evlenin hiv miv uğraşıyorsunuz sonra

boyle sorular sevismeden once sorulur hatta ona göre onlemini alirsin ten tene degmez vs.
cok gec kalmis. ben olsam hivim derdim, ugrassin arkamdan
e nabzımı gösterdim tüm kayıtları içinde şüphe kaldıysa hastaneden aldığım kağıdıda atarım dedim ama öyle birşey varsa sen değil ben riskli durumdayım dedim oral yaşadım sadece başka birşey olmadı ilişki vs ondan da kapar mıyım bilmiyorum test vericem 3 ay sonra

Konunuz fake gibi geldi.
Bende böyle uzun ılıskımden (6 yıl)terkedılınce bir dönem sacma birileriyle birlikte oldum ama hiçbiriyle internette tanısmadım yada hiç tanımıyor değildim. Eski işyerimden vs bildigim tanıdıgım ınsanlarla flörtlesmistim. Bi süre sonra dank etti insanlarda hastalık olabılecegi vs, nerden bileyim 6 yıl tuvalette kalma suresıne kadar tanıdıgım bildiğim adamlaydım birbirimizin ilkiydik cinsel hastalık falan bilmezdşm:) sonra korktugum basıma geldi, erkek arkadasımdan hpv kaptım ve emin ol sevgi bunu örtmedi. Simdi ben uğraşıyorum, özetle anlık zevkler ıcın hayatınız boyunca bedel ödemeyin. Biraz tanıyın, gerekirse sizde test isteyin. Benden size tavsiye.

boyle sorular sevismeden once sorulur hatta ona göre onlemini alirsin ten tene degmez vs.
cok gec kalmis. ben olsam hivim derdim, ugrassin arkamdan
Bir şey diyeyim mi Yengenç, adam kendinden şüpheleniyor olabilir. Bunu da konu sahibine yansıtmış işte, açık açık şüphem var dememiş de sende olabilir mi demiş.
Hiv misin diye lönk diye sorulur mu ya o haldeyken? Aşırı absürt değil mi?
Konu sahibi de daha ciddiyetini kavrayamamış olayın. Doğru düzgün tanımadığı biri ile korumasız seks yapmak nedir? :olamaz: Ben anlamıyorum cidden, kendi canınızdan daha önemli ne olabilir kim olabilir? Adam Kıvanç Tatlıtuğ olsa yine değmez. Bir tarafı altından olsa yine değmez. Niye ya niye?

Konunuz fake gibi geldi.
Bende böyle uzun ılıskımden (6 yıl)terkedılınce bir dönem sacma birileriyle birlikte oldum ama hiçbiriyle internette tanısmadım yada hiç tanımıyor değildim. Eski işyerimden vs bildigim tanıdıgım ınsanlarla flörtlesmistim. Bi süre sonra dank etti insanlarda hastalık olabılecegi vs, nerden bileyim 6 yıl tuvalette kalma suresıne kadar tanıdıgım bildiğim adamlaydım birbirimizin ilkiydik cinsel hastalık falan bilmezdşm:) sonra korktugum basıma geldi, erkek arkadasımdan hpv kaptım ve emin ol sevgi bunu örtmedi. Simdi ben uğraşıyorum, özetle anlık zevkler ıcın hayatınız boyunca bedel ödemeyin. Biraz tanıyın, gerekirse sizde test isteyin. Benden size tavsiye.
anlık olan birşeydi ilişkiye girmedim zaten vajinal yoldan ya da anal yoldan. oral birliktelik oldu

Siz bu insanın evine ilerde aranızda duygusal bir bağ oluşmasını temenni ederek mi gittiniz?

ilişkiye girmedim dedi ama testi ne zaman verdin dedim ilişkiden 1 hafta sonra dedi ve e nabzından baktığımda hiv 0.22 gözüküyordu normal değer aralığında ama birlikteliktrn 1 hafta sonraki değer. 3 ay sonra vermemiş ondan sonra bir daha

e nabzımı gösterdim tüm kayıtları içinde şüphe kaldıysa hastaneden aldığım kağıdıda atarım dedim ama öyle birşey varsa sen değil ben riskli durumdayım dedim oral yaşadım sadece başka birşey olmadı ilişki vs ondan da kapar mıyım bilmiyorum test vericem 3 ay sonra
cok iğrenç muhabbetler bunlar. ustteki arkadasa katiliyorum
ilk konunda "biraz opustuk ettik sond konuşmak istemedim o surekli yaziyor kalbini mi kirdim" dedin - binlerce sayfa adamin tek umrunda olanin senle yatmak oldugunu yazdik.
dinlemedin
sonra sevmiyorum ama evine gideyim mi yazdin - tonlarca sayfa gitme su olur bu olur duye hastalik kaparsin yazdilar (hos benim yorumum git ne olacakti ama olsun).
dinkemedin gittin
ustelik reglmissin, ne tatmin olmussun, ne ruhun doyurulmus ne bisey elin adaminin şeyini yalamissin bir de hayat kadini muamelesi görmüşsün
su sana denen sey bir telefonla milletin evine gidip yatan, parasını alıp giden insanlara sorulur.
hayatinda israrla ve bile isteye bu kadar yanlis seyler yapmak bir secim mi yoksa psikolojik bir sıkıntın var kendini böyle mi cezalandiriyorsun bilmiyorum ama bu kadar sacma sapan yasarsan kendinden ve hayatindan nefret etmene birkac sene var.

Son düzenleme:
evine gittiğim biri vardı burda konu. seviştik ilerisi olmadı regl günüme denk geldi. hastayım dedim kendisine bu anlamda. reglim dedim ama birden sevişirken hiv misin diye sordu. ne alaka dedim yo öyle merak ettim dedi. cilt problemim vardı bir de her yerimde kırmızı lekeler sivilce çok var pcos nedeniyle vücudumda ondan dolayı böyle düşündü. ciddi misin şakasına mı soruyorsun dedim yo gayet ciddi soruyorum dedi. hayır dedim. öncesinde ilişkim oldu ve tüm testlerimi verdim benim bir hastalığım yok dedim. e nabzımı istedi verdin telefonu gösterdim hepsini kardiyoloji randevum vardı ona bile niye gittin dedi. bu hiv sorusundan sonra zaten üstümüzü giyinelim mi dedi kalktık giyindik. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi. kendisine sordum geçmişte ne yaşadın diye biri vardı hiv olduğunu söyledi demişti. birlikte oldun mu onunla dedim hayır dedi. testi ne zaman verdin dedim birlikteliktrn 1 hafta sonra dedi. 3 ay sonra verilmesi gerekiyor. ikimizin de modu düştü geri bıraktı beni aldığı yerden yürürken de konuştuk. hiçbir şey hissedemiyorym şuan 3 ay sonra test vericem ben ama yerin dibine girdim moralim bozuldu
Senin adama yapman gereken muameleyi adam sana yapmış. Kendisi sütten çıkma ak kaşık sanki.

3.görüşmede evine çağıran adam ancak bu kadar oluyor işte.

Back
X