kızlar profiiimde de gördüğünüz gibi mühendisim . hayatımda kimse yok ve bana arkadaş çevrem vs nin tanıştırmak istedikleri kişiler hep eğitimi benden düşük kişiler. ben de hiç görmeden reddediyorum. iyice sinir oluyorum kendime uygun birini bulamıycam galiba. neden bana eğitimli güzel mesleği olan biri denk gelmiyo ben mi saf duruyorum beni benden az eğitimli kişilere lazyık görüyolar anlamadım:çok üzgünüm:
Bu senin ilk mesajin...bunu okudugum vakit insanlarin seni egtimi az olan kisilere layik görmesine üzüldügnü söyledin...ilerdede esin senden egitimsiz dedikleri vakit üzülmeyeceksin yani?? öylemi??
gülsüm eğer sen öyle bi erkekler evliysen çok şanslısın yani karısının başarısından gurur duyan .olması gereken de bu ama benim erkeklerden duyduğum genelde eşlerinin onlardan fazla maaş almamasını istiyolar. türk erkekleri %90 böyle kaç kişiden duydum bunu. hatta konuştuğumbir benim daha iyi bi yere geçmemi istememişti.
benim utanacağımı söylemişsin sen söyleyene kadar aklıma bile gelmemişti böyle bişey ben ikimizin arasında sorun olacağını düşünmüştüm. böyle şeyler aklına geldiğine geldiğine göre yaşamış olabilirsin böyle duygular.
ben eğer biriyle evliliğe karar verecek kadar güvendiysem kimseye laf söyletmem. laf söyleyenle de ilişkimi keserim.
Hayir böyle duygular yasamadim canim...dedim ya bana ve benim insanligma ters düsünceler bunlar...azda olsa tabiki davul dengi dengine olmali....fakat lise mezunu bir insanda üni mezunu birinle ayak uydurabilir...belki cok daha üstün bile olabilir...tanimadan bilemesin...yanlis anlama senin tercihin böyle ise böyledir...senin dogrun buysa budur...ben sadece farkli bir görüs sunmak istedim....
Ayrica yine söylüyorum....Evlenecegim insani belirli bir yastan sonra kendim secmek isterdim...secimime güvenmiyorsam....bir müddet daha evlenmezdim güzelim...