Görüsüne saygi duyuyorum sahracim...dedim ya tercihtir bu...allah mutlulugunu daim etsin...hem gönlüne hem ruhuna hemde beynine hitap eden birini bulmussun...fakat ben yinede bunun tamamiyle esinin egitim durumunla alakali oldugnu düsünmüyorum...icindeki insanligi ve yüregidir onu o yapan...
Hayat arkadasimizi secerken hepimizin belli kriterleri vardir mutlaka...biri sevgiye bakar...biri mantiga...bir maddi durumuna...biride egtimine ve kültürüne....fakat hangisine bakarsan bak, hicbiri sana ilerde sonsuza denk mutlu olabileceginin garantisini vermez...
Es ve evilik secimini bir kenara birakalim...bir insanla sadece egitim durumu düsük diye tanismak istememek
bana ve insanligma ters...
Konu sahibi arkadasimza sunu demek istiyorum...belki böyle düsünerek, hayatinin, hayalinin erkegini kaciriyorsun, tanismadan pesin hüküm vererek bir insanla anlasacagini yada anlasamayacagni bilemezsin...aynen bir yemegin tadina bakmak gibidir bu...görüntüsü kokusu veya yapilisi seni iter...ama bir defa tadina baktiktan sonra en sevdigin yemek olabilir
Hakkinda hayirlisi olsun