Ya açıkçası, kuzenim ve arkadaşım geldiğine çok seviniyordum. Misafiri severim:) Heleki zaten 1 yıldır tr ye gelemedim, o yüzden ordan bir iki insanı görmek iyi gelir diye düşündüm. Ama öyle eli cebi atmama durumu olacağını tahmin etmemiştim. O yüzden sonrasında misafirden soğudum.
Bu dıdısının dıdısını zaten kabul etmeyeceğim, biraz soğuk yapınca ve otel tavsiyeleri yapınca, bozuldular bence, konuşma biryerde tık kesildi. Tam geliş tarihlerinide bilmiyorum o yüzden eğer olurda 1-2 gün önce bana söylerlerse evde yokumki ben deme fırsatım konay olur diye düşünüyorum.
Başka bir durum daha oldu geçenlerde, şimdi bir arkadaşımın ablası gelecekmiş yine buraya öncesinde 2 ülke gezdikten sonra, bana çok yazdı, 'sen hangi tarihlerde evdeysen ve çalışmıyorsan ona göre ayarlayacağım kendimi' falan dedi. Hani o tarihte müsait değilim kapımı tamamen kapatıyor
. Bende 'emin değilim şuan o zaman yaklaştığında tekrar görüşürüz, ani iş görüşmelerim çıkabiliyor' falan dedim. Kız en son 'ben 2 gün sonra oradayım, hangi şehirdeysen oraya gelirim' yazdı. Sonra akşamına, o ülkelerden birinde pasaportunun çalındığını ve acil tr ye döneceğini gelemeyeceğini söyledi
. Valla billa beddua etmedim, üzüldümde durumuna ama zaten istemiyordum. Neyse bide böyle insanlarda var, kıstırıyor köşeye