Sen esini hala affetmedin güzelim!
Sana yasatiklari sende derin izler birakmis....ona iyi davrandigin zaman hemen aklina yaptiklari geliyor ve aninda iyi davrandigin icin pismanlik duyuyorsun.....o yüzden birgün iyi birgün kötü geciyor evliligniz.....
Mutlu olabilmek icin esini bagislaman gerek.....yoksa 3 sene degil 13 sene sonrada böyle olacak.
Kendini kandirmadan tüm gerceklerle yüzleserek bak olaya....
- Ben bu adami gercekten seviyormuyum?
- Onu affettimmi?
- Onunla cocuk istiyormuyum?
- ve en önemlisi hayatimin gelecegni onunla gecirmek istiyorumuyum diye sor kendine....
Bunlari tüm ictenliginle cevapla ve ona göre ver kararlarini......birisinden birisinde evet demek icin ufacik bir süphen varsa ne bu evliligi sürdürmenin anlami var nede cocuk yapmanin....
Allah yardimcin olsun
arkadaşım çok üzüldüm senin için, ama üzüllme herşeyin bir çarıse vardır
anladığm kadarıyla eşin ilk başlarda senin kendine olan güvenini almış elinden, ona bağımlı olmabı sağlamış. bende mesleğim gereği çok fazla şehir dışına gidiyorum, çalıştığım ortamda erkekler çoğunlukta. ben göreve gitmek istemediğimde eşim görevinin gerekenlerini yap, müdürlerine karşı mahcup olma diye gitmem için beni teşvik eder, iş alanımdaki ner türlü gelişmeyi takip etmem için benden fazla uğraşır. ojeye bile izin vermez demişsin, benimkide istemez oje sürmemi, kısa etek giymemi, bende oje sürmem, kısa etek giymem. insanlar evlendikten sonra bazı şeylerden taviz verebilir ancak bunlar mantıklı ve sınırları olan tavizler olmalı bence. senin gibi kendini yetiştirmiş bir insana yazık etmişler bence. tüp bebek için para biriktiriyorum, eşim paralarıma konmaya çalışıyor demişsin. bu nasıl bir evlilik, benim bildiğim evlilklerde "ben" yoktur "biz"vardır, insanlar geleceklerini şekillendirmek için birlikte birikim yaparlar.
"hem parasını veriyoruz hem lafını işitiyoruz" diyen adamdan baba olur mu sizce ? ayıp ya
evet ama eşim ve ben işte bu yaşadıklarımızdan dolayı BİZ olamadık..keşke olabilsek...keşke eskisi gibi normal olabilsem :1no2:
Sen esini hala affetmedin güzelim!
Sana yasatiklari sende derin izler birakmis....ona iyi davrandigin zaman hemen aklina yaptiklari geliyor ve aninda iyi davrandigin icin pismanlik duyuyorsun.....o yüzden birgün iyi birgün kötü geciyor evliligniz.....
Mutlu olabilmek icin esini bagislaman gerek.....yoksa 3 sene degil 13 sene sonrada böyle olacak.
Kendini kandirmadan tüm gerceklerle yüzleserek bak olaya....
- Ben bu adami gercekten seviyormuyum?
- Onu affettimmi?
- Onunla cocuk istiyormuyum?
- ve en önemlisi hayatimin gelecegni onunla gecirmek istiyorumuyum diye sor kendine....
Bunlari tüm ictenliginle cevapla ve ona göre ver kararlarini......birisinden birisinde evet demek icin ufacik bir süphen varsa ne bu evliligi sürdürmenin anlami var nede cocuk yapmanin....
Allah yardimcin olsun
şimdi sana belki saçma gelecek arkadaşım ama o sorulara vereceğim cevap nekadar doğru bilmiyorumki...
bana kalırsa seviyorum onu bi saat gelmesin özlüyorum..
ama bazen nefret ediyorum hiç gelmesin istiyorum...kendi yapıyor..çıkarcılığı geliyor aklıma...
çocuk istiyorum evet......hemde çokkk.
bana hep güler yüzlü ol ozaman çok seviyorum seni diyorum masum yaklaş bana diyor.
bilmiyorum ya ..arkadaşlar zamanınızı almayı inanın hiç istemem..keşke güzel ifade edebilseydim derdimi....anlayışınız için teşekkürederim heinize
Eskisi gibi normal olmak sadece senin elinde değil. İkiniz arasında sorun var, sadece sende sorun yok. Eşinle olanlar yüzünden ona güvenmiyorsun ve kızgınsın. Öncelikle eşinin yeniden güven vermesi lazım, sevildiğini hissetmen lazım. Ancak bu şekilde öfken geçer, geçerse tabi. Bu sıkıntılarını eşinle açıkça konuşmayı denedin mi?
şimdi sana belki saçma gelecek arkadaşım ama o sorulara vereceğim cevap nekadar doğru bilmiyorumki...
bana kalırsa seviyorum onu bi saat gelmesin özlüyorum..
ama bazen nefret ediyorum hiç gelmesin istiyorum...kendi yapıyor..çıkarcılığı geliyor aklıma...çocuk istiyorum evet......hemde çokkk.
bana hep güler yüzlü ol ozaman çok seviyorum seni diyorum masum yaklaş bana diyor.
bilmiyorum ya ..arkadaşlar zamanınızı almayı inanın hiç istemem..keşke güzel ifade edebilseydim derdimi....anlayışınız için teşekkürederim heinize
Iste bunlarin hepsi esini hala bagislamamis oldugundan kaynaklaniyor güzelim.
Seviyorsun ama hemen ardindan aklina cikarciligi geliyor....sana yasatiklari geliyor bu sefer onu sevdigin icin pisman oluyorsun, ona iyi davrandigin zaman sucluluk duygusu gibi birsey olusuyor sende.
Bak bunu her zaman söylerim ben:
Her ne olursa olsun, bir insani affetiysen tekrar bir sans verdiysen olan biteni unutmaya calisman gerek, ve en önemlisi sürekli intikam almak gibi bir düsüncen olmamali......
Esin bunun farkinda.....bana masum yaklas diyor....bu sözün altinda aslinda cok seyler var.....olani biteni yüzüme vurma...benden intikam almaya calisma demek istiyor aslinda...
Bu noktaya gelebilmen icin gercektende esini tüm kalbinle bagislayabilmen gerek arkadasim.....belki biraz daha zamana ihtiyacin var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?