• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana da destek olur musunuz :((

cnm merak ettim sadece. 2.ci çocuğunuza mı hamile kaldınız. ben öyle anladım. öyleyse doğurdunuzmu?

2.gebeliğimi kurtajla sonlandırdım
3. gebeliğimdi son bahsettiğim 16 haftadayken gebeliğim sonlandırıldı hem bebek sıkıntıdaydı ben ise 1.5 ay hayati tehlikeyle evde yattıktan sonra
kader işte

Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah bol bol dua edin yer gök dua ile.... Sabredin sebat gösterin isyan etmeyin namaz ve dua ile Allah'tan yardım dileyin sadaka verin bu şekilde gerçekleşmeyen Bir DUAmı dileğimi hatirlamıyorum. En başta hayırlısını dileyelim. Dua kaderi bile değiştirir demişti hocamız dua edin inşallah olacaktır

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Hamile kalmanın bu kadar zor ve yıpratıcı olacağını hiç düşünmemiştim :(

4 aydır bebek istiyoruz ve olmadı ve bu süre içinde 2 yakın arkadaşım dün akşamda ablamdan hamilelik haberi aldım.Testi birlikte yaptık hemde nasıl güzel bir heyecanmış..Ben bu kadar isterken hep başkalarından bu haberi duymayı kaldıramıyorum :( Bu ay doktora gidip muayene de oldum hiç bir sorun olmadığını söyledi doktorum,deneyeceksiniz dedi..
Dün akşam ablamın hamileliğini öğrenip eve geldikten sonra resmen hüngür hüngür ağladım..Eşimde acaba bende mi bi sorun var demeye başladı onu da çok üzdüm :( Kıskanmak değil bu adı başka bişey..Seninde olacak neden bu kadar takıyorsun kafana diyorlar ama kendime engel olamıyorum :(

Ne yapmalıyım arkadaşlar?
Bebek isteğimi biraz erteleyip kendimi toparlamalı mıyım?
Yoksa denemelere devam mı edelim?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler..

senin durumndaki kaç arkadaşa yazdım bunu sanada yazıyım belki bir faydası olur. ben 1buçuk yıl bebek yapmayı denedim. bazen sen ggibi pes ettim. en son doktora gittim herşey normaldi. ama eşinde gitmesi şart gittiğiniz doktoru anlamadım ben daha muayeneye gider gitmez eşim için ben istemeden gün verdiler.

neyse eşimin ilk testlerinde bi sorun bulundu. 2. test için gün verdiler. bizde bu esnada demekki bi sorun var tedavi olucaz diye bebek yapalım fikrimizi bir kenara koyduk. yani artık kafamızda heh şimdi tam günü bugün birlikte olursak çocuk olabiir falan fikri yoktu. eşimin etst tarihi 1.buçuk ay sonrayaydı. ve teste 1 hafta kala ben hamilelik haberimi aldım. senin gibi ağlardım üzülürdüm. birçok tanıdığım öyle ha deyince olmuyo bu birazda şans meselasi derdi. şimdi yapmanız gereken ne olur ne olmaz diye eininde test yaptırması ki bir sorun varsa zaman kaybetmeziniz. ama 4 ay çok kısa bir süre ben sana 1 buçuk yıldan söz ediyorum.

ayrıca komşumuzunda çok uzun zaman çocuğu olmadı aşılama tüpbebe birsürü şey denediler yine olmadı ve kendiliğinden bir bebeği oldu 2 sene sonundada yine normal yollardan 2. bebeğini kucağına aldı. üzülme canım allla ol dediğinde olur elbet sen sadece eşinide teste götürerek tedbirini al.

Kızın sağlıkla gelsin inşallah canım..Sende zorlu bir süreç atlatmışsın.Ben o ovülasyon testi işlerine de girersem hergün hergün daha çok takarım diye düşünüyorum o yüzden yapmadım hiç.Muhtemel yumurtlama zamanını hesaplıyorum internetten o bile stres yaptırıyo insana.Artık ona bile bakmasam mı acaba diyorum :) hayırlısı bakalım benimki ne zaman isterse o zaman gelecek sanırım ben ne kadar istesemde :)

gerçektende o zamanları hesaplama artık uzun süre çock sahibi olmayan insanlar için bu zamanları kollamak anlaşılır ama 4 ay için bu sters gerekmez insan mecburmuş gibi birde strese giriyo. ben o günleride hesaplamayı bırakmıştımki hamile kaldım :) sende kalırsın 4 ayda buladar üzülme.

canım yaşın daha küçük olur yumurtlama gününe denk gelmemiştir..

ben senin yaşında olsam 2 yıl beklerdim ..malesef 29 yaşındayım 7 aylık evliyim yaştan dolayı bekleme şansım yok

doktora gitmem gerek korkuyorum vs vs sanki olmayacak gibi geliyor..aşağı yukarı 2 aydır korunmuyoruz ama ben sanırm ayın 20 sinde adet olacam..aslında hazırda hissetmiyorum korkuyorum bakabilir miyim,iyi yetiştiremezsem filan diye hep düşünmemeye çalışıyorum ama şu konuyu okunca içim tuhaf oldu

aynen arkadaşım hamilelik muhabbetleri çocuk muhabbetleri olan ortamlardan bende uzak durmak istiyorum ama en yakınım ablam hamile olunca pek uzak duramıycam malesef

Benimde küçük görümcem hamile canım bana söylemediler saklamışlar bir süre herhalde üzülürüm diye düşündüler..eşim muhabbet arasında söyleyiverdi..ilk bir şaşkınlık sonra bir iç burkulması sonra oldu ama kısa sürdü..hemen arayıp tebrik ettim..
Ağladı bana korunurken hamile kaldım diye gülsem mi ağlasam mı bilemedim:50:

Merhaba arkadaşlar,

Hamile kalmanın bu kadar zor ve yıpratıcı olacağını hiç düşünmemiştim :(

4 aydır bebek istiyoruz ve olmadı ve bu süre içinde 2 yakın arkadaşım dün akşamda ablamdan hamilelik haberi aldım.Testi birlikte yaptık hemde nasıl güzel bir heyecanmış..Ben bu kadar isterken hep başkalarından bu haberi duymayı kaldıramıyorum :( Bu ay doktora gidip muayene de oldum hiç bir sorun olmadığını söyledi doktorum,deneyeceksiniz dedi..
Dün akşam ablamın hamileliğini öğrenip eve geldikten sonra resmen hüngür hüngür ağladım..Eşimde acaba bende mi bi sorun var demeye başladı onu da çok üzdüm :( Kıskanmak değil bu adı başka bişey..Seninde olacak neden bu kadar takıyorsun kafana diyorlar ama kendime engel olamıyorum :(

Ne yapmalıyım arkadaşlar?
Bebek isteğimi biraz erteleyip kendimi toparlamalı mıyım?
Yoksa denemelere devam mı edelim?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler..

canım seni okadar iyi anlıyorumki benimde 4 YILDIR olmuyor bir problem olmamasına rağmen demekki rabbim bizleri sınıyor.....ayrıca sen daha çok yenisin şimdiden kendini bukadar yıpratma en az 1 yıl içerisinde olmazsa ozaman stres yapmaya başlarsın bu kadar takma kafana.....:14:ben o kadar taktım ki bir yıl sinir laçları kullandım insanın psikolojisini mahvediyor rabbim büyük bizlere de verecek inşallah:16:

arkadaşlar

destekleriniz,önerileriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Geçen gece kendimi o kadar üzüp ağladığım için çok pişman oldum.Rabbim dermansız dert vermesin..İnsanlar hastane köşelerinde ne acılar çekiyo ben ne için ağlıyorum kendime çok kızdım inanın..Ama tabi bu bambaşka bişey..Evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı,hayırlı bir evlat diliyorum.Sabah,akşam,cuma saatinde her zaman dualarım sizlerle..

cnm bende gebelik planlıyorumda. o ovulasyon testini kadın doğum yapıyor dimi. yumurtlama günümü öğrenmek istiyorum. acilen hamile kalmam lazım :)
doktora ne diyim. yaparlarmı acep devlet hastanesi doktorları
hayır internetten spariş vermen gerekiyo canım. 20 lira bişey birsürü kutu geliyo, hamile kaldım daha benim bitmedi bile. aynı gebelik testi gibi yapıyosun. ama bebek istiyosan 20 lira nedir allah aşkına. bu forumdaki gebelik kısmına girip ordaki ovulasyon bölümündeki arkadaşlara sorabilirsin.

Back