bana da destek olur musunuz :((

OmurlukDegilSeyirlikOldu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
409
8
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Hamile kalmanın bu kadar zor ve yıpratıcı olacağını hiç düşünmemiştim

4 aydır bebek istiyoruz ve olmadı ve bu süre içinde 2 yakın arkadaşım dün akşamda ablamdan hamilelik haberi aldım.Testi birlikte yaptık hemde nasıl güzel bir heyecanmış..Ben bu kadar isterken hep başkalarından bu haberi duymayı kaldıramıyorum Bu ay doktora gidip muayene de oldum hiç bir sorun olmadığını söyledi doktorum,deneyeceksiniz dedi..
Dün akşam ablamın hamileliğini öğrenip eve geldikten sonra resmen hüngür hüngür ağladım..Eşimde acaba bende mi bi sorun var demeye başladı onu da çok üzdüm Kıskanmak değil bu adı başka bişey..Seninde olacak neden bu kadar takıyorsun kafana diyorlar ama kendime engel olamıyorum

Ne yapmalıyım arkadaşlar?
Bebek isteğimi biraz erteleyip kendimi toparlamalı mıyım?
Yoksa denemelere devam mı edelim?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler..

merhabalar bende 15 aydır ıstıyorum ama benımde olmuyor butun testlerı yaptırdım hıcbır sorun yok esımdede yok ama olmuyo ümidini kaybetme once bu stresı kafandan at allahın ıznıyle olur merak etme bakalım bende bugun test yaptırcam ıns çıkar

evleneli 6 ay olmuş nedir bu acele kaç yaşındasın

sen böyle taktıkça dahada zorlaştırıyosun bu işi bence...
daha yeni başlamışsın denemeye biraz sabırlı olmak lazım...
ben 2 yıl denedim olmadı sorun olmamasına rağmen...

İnşallah çıkar canım allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin..

henüz çok yeni evlisiniz dr. bile 1 yıl geçmeden tedaviye başlamıyorlar... siz böyle aklınıza taktıkça sürekli düşündükçe işiniz dahada zorlaşır...
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş. çok güzel bir duygu annelik ben 8 yıl bekledim yavrularımı ne demek olduğunu çok iyi bilirim..
umarım en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza..

arkadaşım biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı diye bi topik var.. oraya git ben hazirandan beri ordayım..sana en iyi orası yardımcı olur.. çok rahatlarsın..bu arada 4 ay çok kısa bi süre hiç ama hiç strese gerek yok.. :)

evleneli 6 ay olmuş nedir bu acele kaç yaşındasın

24 yaşındayım.Evet evleneli 6 ay oldu ama bu çok farklı bişey..Evlendikten sonra bi farklı oluyor insan..Sevdiğin adamdan bir çocuğunun olmasını istiyorsun..Etrafta bebek sahibi olan hamile kalan insanları duydukça bizimde bir bebeğimiz olsun diyorsun..Deniyorsun,olmuyor..Tek ilişkide istemeden hamile kalanları duydukça da bu nasıl iş diyorum
Bu konuda cidden psikolojimi bozdum galiba (

sen böyle taktıkça dahada zorlaştırıyosun bu işi bence...
daha yeni başlamışsın denemeye biraz sabırlı olmak lazım...
ben 2 yıl denedim olmadı sorun olmamasına rağmen...

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım..
2 yıl..Her ay aynı hüsran..
Ben bunu kaldıramayacakmışım gibi hissediyorum sen nasıl başardın ?

Merhaba
sizi anlayabilirim benimde ilk bebeğim tüp bebek yani ne aglamalar ne üzülmeler anlatamayacağım ve geride bırakamayacağım kadar yıprattı beni
fakat sizin 2. evliliğiniz ve yakın zamanda evlendiniz
neden bu kadar acele ve panik halindesiniz daha sakin ve oluruna bırakıyor olmanız gerek diye düşünüyorum

bende aynı durumdaydım ilk 6 ay ama sonradan attım kafamdan rabbım ne zaman nasıp ederse olucak ıns sende sabırla bekle olucak ıns senı anlıyorum ben esıme her aksam ağlardım sana bı çocuk veremedim dıye ama kafadan atınca rahatlıyosun

Birde benim ilk evliliğimde eşteki sıkıntından dolayı cocugumuzun olma ihtimali cok azdı 3. denemede oğluma güc bela hamile kaldım
fakat son 1 yıldır 1 kere korunurken 1 kerede hiç olmayacak adete 3-4 gün kala yaşadığım ilişkide hamile kaldım , ne kadar büyütürseniz kafaya takarsanız o kadar uzaklaşırsınız daha 4 ayda bence aglamak için çok erken diyorum ben

Bu ayda doğum kontrol hapıyla korundum fakat yine çok süpheliyim kendimden inşallah hamile değilimdir Allah isteyenlere nasip etsin

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım..
2 yıl..Her ay aynı hüsran..
Ben bunu kaldıramayacakmışım gibi hissediyorum sen nasıl başardın ?

çok çok zor gerçekten..
bende takıyodum çok ama sonra anladımki kendime zarar vermişim boşuna..
2 yılın sonunda tüp bebek yaptırdım ve çok şükür ilk denemede tuttu..
allah en kısa zamanda versin sana evladını...

Merhaba canım,

Gebelik forumunu gezdikçe sanki psikolojim daha çok bozulmaya başladı.Kendimi hamile hissetmeye kendi kendime belirtiler çıkarmaya başladım..O yüzden bi süre o topiklerde takılmamaya karar verdim..
Evet 4 ay çok kısa ama böyle etraftan sürekli duydukça insan acaba benim niye tutmuyor olmayacak mı diyor Bu psikolojiden kurtulmam lazım sanırım..

Bende kafamdan atmak istiyorum ama hamilelik haberleri aldıkça bu pek mümkün olmuyor :-/
Bir süre rafa mı kaldırsak acaba bebek fikrini

evet haklısın allah gönlüne göre versin bnde haziranda evlendim 6 ay oldu 3 4 yıl bebek istemiyorum ama ondan sonra da hemen olmamasından korkuyorum yoksa çok severim bebekleri biraz hayatımızı yaşayalaım gezelim istiyoruz çok takma bence başbaşa olmanın da keyfi ayrı güzel korunmazsın ne zaman olursa olur

Merhaba cutemom,

Evet benim ikinci evliliğim bazen diyorum daha evleneli 6 ay oldu biraz kocanla evliliğini yaşa gez toz..Sonra da bebek isteği ağır basıyor..Bu kadınlardaki iç güdüyle alakalı bişey mi bilmiyorum..
İlk evliliğimde de bir kimyasal gebelik yaşadım..Bu konuda biraz fazla yıprandım ben onun hassaslığı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…