- Konu Sahibi sorunlarkralicesi
-
valla gerekirse 1 göz odada otur her gün patates ye ama genede bu eziyete katlanma nedir bu ya?
kocana madem güveniyorsun hem sevginizi kurtar hemde kendinizi..
yuva yıkanın yuvası olmaz.. bu dünyada olmadı öteki dünyada sorarsın hesabını.. hiç sıkma canını..
2 tane kendini bilmez şırfıntı yüzündende yuvanı sakın yıkma!!!
elinde kalanları zor zamanların için sakla hiç bozdurma yok farzet yoksa onlarıda harcarsan ortada kalırsın yarın öbürgün hamilelik olur hastalık olur o insnaların seni düşünücek bir tarafı yok sanırım elindekileri kullanırsın canım.ailenle görüş yada yardımcı oalbilecek birilerinden destek iste maddi olarak yada eşya gibi biran önce kurtulup düzeninizi kurmaya çalışın sizde.bu arada elinde olanlarısa asla kayınvalidenlere verme ne olursa olsun.
eşimi cok sevıorum zaten oda benı cok sevıo hıc bı sorunumuz yok allahıma sukurler olsun . bumu batıo artık anlamadım .. kavga esnasında kv bana dıokı ara babanı nolcaksa olsun alsınlar gıtsınler.. bende dedım kusura bakma kendınızıde parcalasanız kocamı bırakmıycam ben kocamdan memnunum o benden bu evden gıderken kocamıda goturucem hıc oyle bosanıcamız hayallerı kurma dedım sustu kaldı
ben evlilik kararındaki anlamsız acelenizin sebebini çok merak ettim bir mecburıyet yuzunden mı evlendınız acaba?
babamın yaptıgı otelden alacagı var zaten 1.5 senedir almaya ugrasıo galıba alıcak gibi fazla umud etmek ıstemıorum ama babam dedi aldıgım an evını dayayıp dosıycem 1 yıllık kıranıda odıycem cıkarıcam seni ordan dedi tek duam babamın parayı alması ınsallah alırda huzurla otururm evımde almasada artıkkendı basımın caresıne bakıcam
Anladım.il yada semt olarak nerde oturduğunu bilmiyorum ama küçük tek od bir ev bulsan en azından bi süre idare etseniz.böyle yerler hemen hemen her yerde oluyo.çocuğunuz da yokmuş nasılsa.yani demek istediğim böyle de taşanıyo.ben kendimde biliyorum.bi süre tek göz bir evde ve günlerce patates yiyerek idare etmiştik.ve inanırmısın en huzurlu zamanlarımdan biriydi benim için.öyle de yaşanıyo yani.yeterki aradaki sevgi tükenmesin.bence denemeye değer.sağlığın bozulacak yoksa.
Melek gibi kadınken birden aranız bozulmuz. İlk kavganız neden oldu ?
Neden melek gibi bir kadın birden böyle acımasız oluyor hiç istişare yaptınız mı kendi içinizde ?
İlişkiniz çok samimiyetsiz olmaya başlamış. Bu böyle elbet devam etmez.
Sizide, eşinizide çok yıpratır.
Madem gücünüz yok sabredeceksiniz ya da ayrı eve çıkacaksınız.
Birde yanlış anlamadıysam şiddet göstermişsiniz. Bunu neden yaptınız ?
İstediğiniz kadar çileden çıkın ona vurmaya hakkınız yoktu.
hemen iş ara, bul, gir ve tasının.
ikinizin toplam 1500 tl maaşı olsa (ki daha fazla olur)
500 kira
(kıs oldugu için dogalgaz fazla gelir yada ufo kullanın) faturalar: 400
yol yemek falan derken maaşınız komple bıter.
her dakka tavuk balık yıyemezsın ama azıcık aşımkaygısız başım demişler.
bıraz kısıcaksınız herseyden.
işten artmaz dişten artar demişler..
Neden calismiyorsun? Bir elin nesi var ama iki elin sesi var demisler.
okulunun bitmesine ne kadar var? hangi bölümde okuyorsun?
Küçük büyük arama hemen bir iş bul,ayırın evinizi..eşya almayı verin..idare edin biraz..Tutunun birbirinize sıkıntı çekersiniz biraz ama olsun..Allah büyüktür,bak görürsün o zaman elinize geçen paranın bereketine şaşarsınız..
Biz evlendiğimizde hiçbir şeyimiz yoktu bir yatağımız iki kanepemiz vardı..tek eşim çalışıyordu. 1500tl falandı o zaman maaşı,ay sonunda elimizde para kalıyordu şaşırıyorduk..Allah bereketini veriyor canım..Hiç merak etme..Dişinizi sıkar toparlanırsınız,kimseye de minnet etmezsiniz.. Bak helal olsun eşine seni elinden geldiğince koruyor kolluyor,savunuyor..Ne kadar önemli bunlar..Bırakma kocanı sıkı sıkı sarıl..
Ne insanlar var yaa
Allah yardımcınız olsun
Mutlak bir iş bulmalısınız, hem gündüzleri kafanız rahat eder, hem de para birikir.
Benim anlamadığım, dertleri neymiş, tartışmalarınızda hiç bu muamelenin sebebini imâ ettiler mi? Tamam, tipik kayınvalide ve görümce saldırganlığı diyelim ama eşinizi de karşılarına almışlar, size eziyet edecekler diye eşinizi de eşit derecede üzmeyi ne için göze alabiliyorlar? Veya sizinle evlenmeden önce eşinizin ailesiyle arası nasılmış acaba? Bunları merak ettim.
Diğer taraftan, umarım babanızın alacak meselesi hallolur, bir de iş bulursunuz da kendi yuvanızı kurarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?