Bana bi akıl verin cunku bende kalmadı?!?!

Eeee burda da Turkiye'den ithal damat/ayı getiren öyle çok kız var ki... gurbetçi kızların kafayı gerçekten çözemedim gitti

Çocuklarıylami benlik bisey ykta
Turkiyede cocuklari yurtdisina cikarmak icin izin belgesi fln istiyolarmis

Çocuklar Hollanda vatandaşı demişsiniz, Hollanda pasaportuyla çıkıcaksınız. Baba nerde derlerse Hollandada bekliyor diceksiniz

Türk pasaportunu göstermeyin göstertirseniz o zaman bu çocuklar Türk vatandaşı hanım nereye gidiyorsun derler

resmen o ani yasattin gulumsettgn için tsk

Hollandadan gelip köye mi yerleştiniz
Ne yiyip ne içiyorsunuz

Bu gurbetçi kızları asla anlamıyorum kıllı gudubet Türk erkeği için kolunu kes deseler kesecekler

yurtdışındakilerin hayatını uzun gözlemleme şansımız olsa cidden halimize şukredersin, orda öyle bir halde yaşıyor ki gurbetçi çoğunluğumuz kadınlarına karşı, çok fazla baskıcı. eminim çoğunluğundan çok daha eğlenceli rahat bir hayatım olmuştur.
elalem ne der had safhada,kızları kapı dışarı çıkarmıyorlardı benim eskiden bir sure yaşadığım yerde.

Bide boyle yaparsam yani tek hollanda pasaportlarini gosterirsem ee bu cocuklar hic giriş cikis yapmamislar sen neree gidiyon derlrse....
Offf
Tek goturdugun icin evli bile olsan sorabiliyolar.. genelde bosanmis ciftler bi forum doldurup imzalatiyolar diger ebeveyne ama bu sekildede suphe edebiliyolar. Biraz sans isi

Yahu kardesim kafayi peynir ekmekle mi yedin. 22 yasinda ailen kesin donus yapiyor ise de senin ne isin vardi Turkiye'de? Nasil cesaret ettin bacim ya? Ben 13 yasimda geldim Hollanda'ya. Yani ben Turkiye'de dogdum, cocuklugumun da buyuk kismi orda gecti diyebilirim ama bana Turkiye'ye donmeyi dusunmez misin evlenip diyenlerin yanindan son surat hep kactim. Sen bir kere Hollanda kulturunu de almissin zaten kafadan Turkiye'de buyumus bir erkekle kafan uyusmazdi. Ben Tr de 13 senemi gecirdigim halde Tr'de yasayanlarla cok farkli dilden konusuyorum artik ki cok normal artik 36 yasindayim. Cok yanlis yapmissin ve bu yanlisi yaparken de kimse kizim ne yapiyorsun dememis sana bu cok uzucu. Ailende hic mi akli basinda insan yoktu? Bile bile mahvetmissin kendini.

Ben olsam hemen bosanirim ve coluk cocugumu da alir mis gibi Hollanda'ya geri gelirim. Burda alacaklari egitim bambaska bunu sen de biliyorsun. Okul vs bitirdi isen bir ise girer calisirsin, devlet yardimci da olur kira yardimi cocuk parasi daha ne istiyorsun?

Daha fazla hayatini mahvetme, abla tavsiyesi. Orda bir gelecegin yok bence geri dön.
Succes!

Evet imza isini avukata sordum kocadan habersiz
Onlarinda hollanda pasaportlari oldugu icin belki seslenmezler diyor
COOOOOKKK riskli belki belkiyle yasal is yapilmaz bir.
Babalarina cok düskün olan cocuklariniz yakinda annesiz kalabilir bu da iki.
Anlamiyorum gercekten, sanirim benim anlayis kitligimdan kaynaklaniyor, bogaziniza bicak dayayan birinin gece koynuna girip nasil uyuyabiliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…