Bana bi akıl verin cunku bende kalmadı?!?!

Yok ayri yasiyoruz ailesiyle
Ailem yine destek veriyo gel diyolar sadece hollanda fikrine sicak bakmiyolar israr etsem onada destek olurlar sadece orada da akrabalri var kotu bisey yaptirirmi
Biz burdayiz hollandada kim destek olacak fln endiseleri var

Sonuna kadar dayanmak istedim en azindan elimden geleni hatta fazlasini yaptim diyeyim diye
Ve evet sonuna geldik cunku ben beni bulamiyorum artik kendimi ozumu istiyorum
Hepinize tskr edrrm beni sirkeleyip kendime getirdgnz için
Size bıçak çeken adam nasıl iyi bir baba oluyor acaba?
Çocuklarınız biraz büyüdüğünde kocanız onlara da bıçak çekerse bunun pişmanlığını nasıl atacaksınız içinizden?
Ayrıca Hollanda dağ başı mı ki akrabalarından korkuyorsunuz?
Onların olduğu şehirde değil de başka şehirde yaşarsınız.

Babam daha burda.2 haftaya dönecek hollandaya

Bu dediklirini yapiyo..

Psikolojin bozulup ilaçlara bağlanmak istemiyorsan kendini düşün olmuyorsa yıpratma kendini gizlice de kaçma usulünce boşan nasıl evlendiysen. Ben anlamıyorum gelini neden dışlıyorlar yeni aileye biri gelmiş adapte olması lazım insanlar neden bu kadar kötü ki köy insanı demicem çünkü her yer aynı ana köy yerinde çok laf olur sizin gidip gelmeniz falan küçük yerlerde bu tarz şeyler oluyor

Hollandadan gidip koye gitmek cidden ask gozu kor ediyo o kesin.. lat relationschip yasa daha iyi (living apart together) cocuklarini alip donemez misin geri?

Siz boğazınıza bıçak dayandığında boşanmamışsınız ya, bence hayatta ayrılmazsınız.

Açın izleyin bunu. Bu kadının babası da iyi bir babaymış, kızıyla ilgilenirmiş, karısını da çok kıskanırmış. Bakalım tanıdık gelecek mi? Anlatan kadının yerine kendi çocuğunuzu koyun öyle izleyin belki bir şeyler dank eder.
“Kocam bana çok aşık, çok seviyo ondan kıskanıyo şiddet uyguluyo”cuların hepsi izlesin.

Bende gurbetcigim benide ailem turkiyeden biriyle nisanladi cok sevmesemde o zamanlar genclik falan insan dinliyor. Benim eski nisanli bide université mezunuydu buyuk bir sehirde yasiyordu Ama evlilik yaklasinca icinde tabi bir klasik turk erkegi cikti : kiskanmalar, oyle giyinme, yemek yapabilirmisin... ha bide cok pintiydi ustune ustluk birazda avrupa meraki vardi. Bende her seyi yokusa surdum tonlarca sey istedim tabi zor geldi pintiye. Yani turkiyedeki turklerle ve gurbetcilerin kafa yapisi farkli herkes kendi bildiginden kendine uygun insanlarla evlenmeli ha bu turkiyedeki insanlar kotu anlamina gelmiyor sadece dusunceler farkli. Simdi kendim gibi biriyleyim ve her sey daha guzel.

Boğazınıza bıçak dayamış biri sayesinde yarın öbür gün 3. Sayfa haberlerde bile olabilirsiniz. Ahh Hollanda vatandaşlığım olacak hemmen tek gidiş bilet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…