- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
-
- Konu Sahibi Moederv2Engels
Sizin yerinizde olsam boğazıma bıçak dayandıktan sonra hiç bir güç beni orada tutamazdi.
Eşinde bu inat varsa asla senin yanına gelmez hollandaya... hem kaçtınız die kötü şeyler yapabilir içindeki durum vahim Allah yardımcın olsun seninle aynı olmasakta ortak noktamız çok
Bende cok pismanim suan
Aynenn onuda dusundum kendi akrabalarida var hollandada kotu bisey yaptirir kendi gelmese bile inan suan elim ayagim titriyo
Bir kuple flemenkçe duyamaz mıyız
22 gec olmus 17 gibi evlenseydınız keşke
Neden inanamadım acaba konuya
Ayrılın ailenizin yanına gidin anlamadım hani akılla alakalı mesele yok
yaşayan kadınlar eklesin o derece lezbiyen bir evlilik yapıp gideyim sonra boşanayım ekleyinnn
Not:lezbiyen değilim anlaşmalı evlilik diyorum hem ben kimseyi dövmem insan gibi davranırım boğaza bıçak dayamam
Çocukları yurt dışına çıkarmak için eş imzası gerekiyor bildiğim kadarıyla ama bu kadar kötüyse kocası kadın sığınma evinde bir süre izini kaybettirebilir hanımefendi sonra da hollandaya, medeniyete yol alır.Hayretle okudum Hollanda'dan köye gelin gelme olayınıAdam boğazına bıçak dayamış hala çocuklarla oraya kaçarsam belki o da gelir diye plan yapıyorsun.
Sen kalk Hollanda'dan köye gelin gel hem de böyle bir barzo için sonra onu da Hollanda'ya götürmeye çalış. Kocan burda neyse orada da aynı olacak. Akıl istiyorsan boşan şu medeniyetsiz heriften al çocuklarını öyle git madem.
Gerçi boğazına bıçak dayamış biri boşanmaya ikna olur mu bilemem.
Çocukları yurt dışına çıkarmak için eş imzası gerekiyor bildiğim kadarıyla ama bu kadar kötüyse kocası kadın sığınma evinde bir süre izini kaybettirebilir hanımefendi sonra da hollandaya, medeniyete yol alır.Hayretle okudum Hollanda'dan köye gelin gelme olayını
Evet imza isini avukata sordum kocadan habersiz
Onlarinda hollanda pasaportlari oldugu icin belki seslenmezler diyor
Ben de şaka yaptım ve boşanırdım dedim basit bunun lamı cimi yokHaha hic gulesim yoktu onu goturecek olsam burayami basvuracam kimse kimseyi tanimiyo birakin bu guvensizligi
Derdimi paylasmak istedim benim yerimde olsanz napardiniz bilmek istedim
Ama alay edecek kadar olmussuz
Aferin
Çocukları yurt dışına çıkarmak için eş imzası gerekiyor bildiğim kadarıyla ama bu kadar kötüyse kocası kadın sığınma evinde bir süre izini kaybettirebilir hanımefendi sonra da hollandaya, medeniyete yol alır.Hayretle okudum Hollanda'dan köye gelin gelme olayını
İyice bir araştırın bu konuyu Hollanda da basmbaska bir hayat kurarsınız, insanın gözü kapanıyor demekki aşk falan olunca konu sizin yaslarinizda ya eşini ikna edeceksin basıp gideceksiniz ya da çocukları al git derimEvet imza isini avukata sordum kocadan habersiz
Onlarinda hollanda pasaportlari oldugu icin belki seslenmezler diyor
Aynisini ben de düsündüm hatta yazcaktim hemen genellemek istemiyorm ama gurbetcilerde var bu tutum. Hem de o kadar erken bir yasta evlenip türkiyede köye yerlesmek. Bogazima bicak dayadi diyor birde. Ben olsam alir gelirim cocuklari hollandaya kendime güzel bir hayat kurarim burda.Hollandadan gelip köye mi yerleştiniz
Ne yiyip ne içiyorsunuz
Bu gurbetçi kızları asla anlamıyorum kıllı gudubet Türk erkeği için kolunu kes deseler kesecekler
Şu kuvvetsiz annelerin çocuklarına okadar aciyorumki, anlatamam.
Senin ilk ödevin, kendini korumak ve sonra çocuklarını korumak. Ama sana boğazına bıçak dayayan adama, sen geri dönüyorsun ve hem kendini, hem çocuklarını bir tehlikeli yere getiriyorsun. Sen hollandada nasıl bir toplumun arasında büyüdün ki, sana bu durum böyle normal geliyor ve hic korkusuz geri dönüyorsun? Ben şoka giriyorum, böyle konuları okuyunca. Köy yaşamı çok güzel olabilir, heleki çocuklar için, havası temiz, trafik yok, kalabalık ve gürültü yok, ama anne babanin aklı başındaysa. Umuyorum mesleğin var, ayrıl öyle yabani adamdan, çalış, çocuklarını büyüt neşeli bir atmosfer de.
Sirf cocuklarim icin sadece onlar icin
Iyi bi baba ama iyi bi es olmayi beceremedi