Bana bi akıl verin cunku bende kalmadı?!?!

Sizin yerinizde olsam boğazıma bıçak dayandıktan sonra hiç bir güç beni orada tutamazdi.

Bende cok pismanim suan
Eşinde bu inat varsa asla senin yanına gelmez hollandaya... hem kaçtınız die kötü şeyler yapabilir içindeki durum vahim Allah yardımcın olsun seninle aynı olmasakta ortak noktamız çok

Aynenn onuda dusundum kendi alrabalarida var hollandada kotu bisey yaptirir kendi gelmese bile inan suan elim ayagim titriyo

Bir kuple flemenkçe duyamaz mıyız
22 gec olmus 17 gibi evlenseydınız keşke
Neden inanamadım acaba konuya
Ayrılın ailenizin yanına gidin anlamadım hani akılla alakalı mesele yok

yaşayan kadınlar eklesin o derece lezbiyen bir evlilik yapıp gideyim sonra boşanayım ekleyinnn

Not:lezbiyen değilim anlaşmalı evlilik diyorum hem ben kimseyi dövmem insan gibi davranırım boğaza bıçak dayamam

22 yasındakı hollandada buyumus bırı nasıl koye gelır aklım almıyor. Ben turkıyede sahıl bolgesı olan yerden ıc anadoluya geldım dıye esıme ne ask kaldı ne bısey sız nasıl dayanıyorsunuz bıde bogazınıza bıcak dayamıs. Hayret yanı. Bıde neden kacarak gıdeceksınızkı esınıze ben sehırde yasamak ıstıyorum dıye baskı yapın zaten bosanmak ıster oda bahne olur bosanır gıdersın pesınede dusmez oyle olunca. O nasıl senı bezdırmıs sende onu bezdır. Cocuklarım ıcın deme mılyon tane babasız cocuk var cocuklarını dusunuyorsan hatta annesının bogazına bıcak dayayn adamla koyde yasamalarına mecbur bırakmayın hollanda onlar ıcın guzel bı gekecek kalıtelı bı yasam tarzı oyle bı adamı hıc dusunmeden bırakır gıderdım ben olsam

Haha hic gulesim yoktu onu goturecek olsam burayami basvuracam kimse kimseyi tanimiyo birakin bu guvensizligi
Derdimi paylasmak istedim benim yerimde olsanz napardiniz bilmek istedim
Ama alay edecek kadar olmussuz
Aferin

Çocukları yurt dışına çıkarmak için eş imzası gerekiyor bildiğim kadarıyla ama bu kadar kötüyse kocası kadın sığınma evinde bir süre izini kaybettirebilir hanımefendi sonra da hollandaya, medeniyete yol alır.Hayretle okudum Hollanda'dan köye gelin gelme olayını

Evet imza isini avukata sordum kocadan habersiz
Onlarinda hollanda pasaportlari oldugu icin belki seslenmezler diyor

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Zor ama affedip böyle bir insancikla yasamaktan zor olamaz. En başta keşke ailesi çare bulmuşken geri dönmeseydi.
Boşuna dememişler "İnsanın kendine ettiğini bir köy toplansa edemezmiş."...

Evet imza isini avukata sordum kocadan habersiz
Onlarinda hollanda pasaportlari oldugu icin belki seslenmezler diyor
İyice bir araştırın bu konuyu Hollanda da basmbaska bir hayat kurarsınız, insanın gözü kapanıyor demekki aşk falan olunca konu sizin yaslarinizda ya eşini ikna edeceksin basıp gideceksiniz ya da çocukları al git derim

Hollandadan gelip köye mi yerleştiniz
Ne yiyip ne içiyorsunuz

Bu gurbetçi kızları asla anlamıyorum kıllı gudubet Türk erkeği için kolunu kes deseler kesecekler
Aynisini ben de düsündüm hatta yazcaktim hemen genellemek istemiyorm ama gurbetcilerde var bu tutum. Hem de o kadar erken bir yasta evlenip türkiyede köye yerlesmek. Bogazima bicak dayadi diyor birde. Ben olsam alir gelirim cocuklari hollandaya kendime güzel bir hayat kurarim burda.

Şu kuvvetsiz annelerin çocuklarına okadar aciyorumki, anlatamam.
Senin ilk ödevin, kendini korumak ve sonra çocuklarını korumak. Ama sana boğazına bıçak dayayan adama, sen geri dönüyorsun ve hem kendini, hem çocuklarını bir tehlikeli yere getiriyorsun. Sen hollandada nasıl bir toplumun arasında büyüdün ki, sana bu durum böyle normal geliyor ve hic korkusuz geri dönüyorsun? Ben şoka giriyorum, böyle konuları okuyunca. Köy yaşamı çok güzel olabilir, heleki çocuklar için, havası temiz, trafik yok, kalabalık ve gürültü yok, ama anne babanin aklı başındaysa. Umuyorum mesleğin var, ayrıl öyle yabani adamdan, çalış, çocuklarını büyüt neşeli bir atmosfer de.

Sonuna kadar dayanmak istedim en azindan elimden geleni hatta fazlasini yaptim diyeyim diye
Ve evet sonuna geldik cunku ben beni bulamiyorum artik kendimi ozumu istiyorum
Hepinize tskr edrrm beni sirkeleyip kendime getirdgnz için

adam boğazına bıçak dayamış. bence arkanı dön ve git. kıskanç diyorsun birde. çocukların için durman anlamsız bence. hem sıkıntılı bir çocukluk geçirmiş olarak hemde bir öğretmen olarak şunu rahatlıkla söylüyorum eğer çocukların annesine saygısı olmayan bir baba görüyorsa böyle bir ortamda büyüyorsa o çocuklar ilerde zaten babadan nefret ediyorlar. kendim de bu örneğin içindeyim. huzurlu bir ortamda büyümek her çocuğun hakkı

Sirf cocuklarim icin sadece onlar icin
Iyi bi baba ama iyi bi es olmayi beceremedi

Iyu bir babami? Kesin 2 dakika biraz oynadigi icin öyle diyorsun. Annesinin bogazini kesmek isteyen iyi bir baba olamaz.

Hic cocuklarin banyosunu yaptimi? Yemegini verdimi? Saatlerce egitici oyunlar oynadimi? Gezdirdimi? Hic sanmiyorum!

Ayrica cocuklari cidden düsunseydin, imkanlarini dusunurdun, köyde ne imkanlari olacak? En iyisi Hollanda olurdu, ama hadi onu yapmadin, sehire git.

Tek acidigim o cocuklar. Sacma bir milliyetcilik duygusu ile Türkiyeye git, bir hanzo ile evlen ve cocuklar sürünsün. Yazik yaa.

Eşinizin Ailesiyle beraber mi yaşıyorsunuz?
İstemediğiniz biryerde ne kadar mutlu olmayı düşünüyorsunuz üstelik çocuklarınız var.. Keşke biryerde iş bulup ev tutup çalışsaydınız. Önceden aileniz size destek vermiş gitmemişsiniz. Şimdi sanırım size güvenmedikleri için sıcak bakmıyorlar ya fikrinizi değiştirirseniz diye olabilir. Abiniz boşanın demiş yani arkanızda size yardımcı olamaz mı?

Hayatınız risk altindayken hala aman kocam cocuklarina cok iyi baba diye adamı savunduğunuza göre siz bosanmazsiniz!
Çocuklarını dusunen adam, onlarin annesine de nasil davranmasi gerektiğini bilir.
Ah bacım ne diye geldin donseydin ya babanla hollandaya?
Benim.ailem.koydeler ben yılda bir haftaligina giderim 3. günden sonra afakanlar basiyor kalamiyorum.
Siz nasıl dayanıyorsunuz?
Size saygi duymayan bu adami baba yapmışsınız bari annelerinin katili yapmayin yazik cocuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…