ben annemle cok sorunlar yasiyorum...
yaklasik 12 yasima kadar ana kuzusuydum...
ondan ayrilamazdim adeta...
ama zamanla hersey cok degisti...
büyüdükce yapilan haksizliklari gördüm
büyüdükce annemin ne kadar zor bir kadin oldugunu ögrendim...
ayrimcilik yapildigini ögrendim...
ve ne yaparsak yapalim o bir kisinin degerinde asla olmayacagiz...
asaglandigim oldu dövüldügüm oldu alay edildigim oldu...
oluyor halen daha...
annedir diyorum annelerin ayaklarinin altindadir cennet diyorum...
ama olmuyor...
her Allahin günü isittigin sözlerin üzerine susup kalmak olmuyor...
Allahim aff etsin ne diyeyim...
ben evli degilim evladimda yok...
o zaman annemi anlarmiyim bilmiyorum...
tabi ki halimize bin sükür anam var babam var...
beterin beteri var kisacasi...
ama ben bunlari ...
anne... melek... şefkat kaynağı... sevgi deposu... sıcacık bir kucak... merhametli eller...
görmedim annemden...
maalesef ayni durumdayiz dediklerinin cogunda
bende 17 yasima kadar annemden degil bir gun bir an bile ayrilamazdim ayrilmadimda
ta ki o gune kadar..
benim cocuklugum cok sorunlu gecti, babam anneme ve bize cok eziyet etti alkol ve surekli (dinmek bilmeyen) siddetli olaylar yasanirdi evimizde
birgun geldi butun kardeslerim tek tek evden ayrildilar babamin zulmunden tek tek koca evine , erkek kardesim bile gidip gidip geldi halada oluyor diye duyumlar aliyorum..
veeeee.. sira geldi bana
16 yasinda idim daha, ve babam beni hic gormedigim birine vermek istedi ve nisanladi (bu arada ben Danimarkadayim ve o Turkiyede, hiiiiic gormemisim 1 yil gormeyecegim ve gordugum gunun haftasi falan evlendirecek)
Evin en buyugu ve zaman zaman kardeslerimi birakin - onlara zaten annelik ettim - anneme babama bile ebeveyn oldum zaman zaman..
Annem beni cok kollardi babamin yaptiklarina karsi ama nedense birden annemin annelik icgudusune biseyler olmustu artik o eski ANNEM degildi sanki
Devlet beni esirgemeye verdi mahkeme karari ile ve onlari en son gorusum oldu, birkac defa beni 7 yillik zaman zarfinda eve "kacirmaya" calismis olsalarda tabiki is isten gecti..
Ne yazikki benim annemde artik 6 cocugundan sadece 2 sine sevgi gosterebilir hale gelmis (ayni anda max 2!!)
birini atiyor digerini seviyor ertesi gunde tersine cevirir boylece doner bizim ailemizde sevgi carki!!
Eskiden anne dendiginde annem aklima gelirdi icim yanardi
Simdi bi kardesim var bana anne diyen zamaninda.. Ona icim yanar
1.5 ay once karnimda bebegimi kaybettim Anne dendiginde Bi goremedigim kucagima bile alamadigim kaybettigim bebegim ve kardesim aklima geliyor icin icin agliyorum :gitme::gitme:
Allahim akil fikir versin cumlemize Anne Baba desekte cok eksiklik yasatmislar bize cooook :gitme:
17-24 Sunu ogrendim bu yillardan
Insanin yetim olmasi icin annesi babasi olmus olmasi gerekmiyomus (ALLAH Korusun)
Annesi babasi hayatta olan yetimlerden olmusum ben....
Kusura bakmayin arkadaslar cok uzattim galiba.... :gitme:
---- Simdi ise dunyalar tatlisi bi esim var Allahima sukurler olsun aradigim mutlulugu buldum.... Allahim herkesi mutlu etsin sonsuza dek Insallah.... Amiiiiiiiiiiiiiin ----