- 2 Haziran 2009
- 409
- 0
- 641
nedir bu annelerimizden çektiğimiz yhaa benim annem tam bir şizofren! Engelli birini seviyorum die bana etmediğini bırakmadı. Arkmdan neler neler söledi hatta kızım or...pu bile dedi. Trabzonda okuodum beni okuldan aldılar eve kitlediler evin içinde mahkum gibiydim tuvalede bile gitsem peşimden geliolar kapının önünde bakliolardı. cep telefonumu elimden aldılar ev telefonuna dokundurmuyolardı bile. bir gün annem cep telefonunu evde unutup dışarı çıktı bnde o fırsatla eşimden yardım istedim gelip polisler bni evden çıkardılar. kaçtım ve evlendim. ama yine kurtulamadım.
evlendiğim kişi köylümüz. kayınvalidemler köye gittiler 2 hafta önce, annemde 2 gün önce gitti. kayınvalidem annemi kucaklayıp hoşgeldiniz demiş annem kayınvalidemin yüzüne tükürmüş. 2 gündür bütün köyü ayağa kaldırmış gelen geçene sataşıomuş. beni ve eşimin ailesini rezil etti herkese. benim adım çıktı köyde. çünkü annem kızım or..pu o pe...nk kızımı pazarlıo uyuşturucu sattırıo kızımı s...ler ona yamadılar die gelen geçene söylüyomuş.
yengeme o oğlanın erkekliği yok içerliorum demiş. çok merak ediorum nesine içerlio.. eşim için banka dolandırdı uyuşturucu sattıo die bi sürü iftira attı. anormal bi insan 2 ay önce köye gittiğinde halamın kafasına odunla vurmuş. gerekçesi ise halam ona hoşgeldin dememiş. E demez tabi sen kadının namusuna laf edersen...
ezelinden beri ii anlaşamazdım zaten bni dier 2 çocuundan hep ayırdı. hiç bir zaman beyaz iççamaşırı giyemedim çünkü annem iççamaşırlarımı renklilerle yıkardı. hiçbirzaman tişortlerim düzgün olmazdı çünkü annem onları çekiştirerek asardı genişletirdi. hiç bir zaman anneme sarılıp uyuyamadım çünkü daralıomuş ben sarılınca. hiçbirzaman yaptığım şeyleri beğendiremedim çünkü komşunun kızı benden daha iimiş. hiçbirzaman annemden yemek yapmayı adamakıllı öğrenemedim ya eksik söledi tarifi yada ayağımın altında dolanma derdi. fasulye pişirmeyi bile babamdan öğrendim.
ablam dayanamadı 21 yaşında görücü usülüyle evlendi çünkü annem onada aynı şekilde davranıodu...
nefret ediorum, artık içimden anne demek bile gelmiyor. zaten o kadın anne kelimesini haketmior.
biraz uzun oldu ama çok dertliyim bea...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?