- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne olduktan sonra anneme bir daha baktim.
Baktim ki benim annem düsündügümden baska bir insanmis.
Hep yardim eder saga sola ama bir kere bile kiziyle zaman gecirmez. Zorla oturturdum ynaima tatillerde.
Herkesin her isine kosar ama kiziyla oturup iki cift laf etmez.
Anne hep fedekar, anneler hep iyidir ya..
Yemisim öyle iyiligi.
Biktim hatta ben iyilikten.
Kizini doya doya sevmeyen annem baskasinin cocugunu sever.
Iyilik yapar. Bana yapilmayan iyilik hic umurumda degil.
Bu dünya baska bir yer annem.
Öyle olmuyor bu isler.
Sen ilk kendi aileni düsüneceksin, ezdirmeyeceksin.
Annemi hep haksizliga ugrayan, hep iyi ama ezilen bir melek olarak bildim hep.
Ama simdi diyorum ki salak ve gücsüz bir kadin.
Cok zoruma gidiyor.
Ben de anneyim artik oradan biliyorum.
Kizim en ufak bir seye üzülse dünyayi yakiyorum. Hicbirsey önemli degil. Onun sagligi önemli.
Bana annecim diyor konusmaya basladigindan beridir.
Babasini benim babacim annecim diye seviyor bu cocuk.
Dayanamiyorum ya, bizler nasil bir cocukluk gecimisiz.
Ya cocuk simarmasin ne demek. Cocuk sevgiden simartilmali. Cok sevildigini bilmeli. Kendine saygi duymali. Cok önemli temellerdir bunlar. Ya ben kendimi toarlayana kadar ne cok ugrastim. Savasiyorum da hala. Degersiz büyütüldüm, abimin beni dövmesine nasil kesin bir cözüm bulamaz anne. Ona buna birakirken is yaparken yaptigin icin ekmegini bile yiyemedik ki, simdi bana hic fedekar anneler diye gelmesin kimse. Bencil olaymis da cocuklarina sahip cikaymis.
Ne desem bos. Kafam da cok sey var. Bazen sinirimden kizima küserim sonra annemin bana yaptigi duygusal iskence oldugunu anladigim an aglayip öperim bebegimi. Ne sacma seyler yapiyoruz böyle.
Benim önceligim bebegim kocam. Benim ailem onlar.
Bana evlenirken artik evlendin onalra anne babam diyeceksin lafi bile dislanmis hissettirir. Ya sen annesin nasil gönül rahatliyigla baskasina bana davrandigin gibi davran derdin. Kültür de degil bu kusura bakmasin kimse, teslimiyetci kadinlarin büyütülme sekli. O anandir babandir, kocanlar. Yok öyle birsey. Benim tek annem var. Öyle de böyle de tek o.
Kizimin de tek annesi var. Ilerde cani isterse kayinvalidesine der. Ama bana kalsa cok gereksiz birsey. Anne demeden de sevilmeyecekler sanki.. Uzadi da uzadi. Ben de anneyim ve kafam cok karisik. Ama tek emin oldugun sey kayitsiz sartsiz hata yapsam da onu doya doya sevmek, sarilmak.
katiliyorum sana her konuda benimde bi oglum var canimi veririrm oglum icin yeterki o mutlu olsun bilmiyorum ya hep ayip gunah millet cocugunu ove ove bitiremeez benimkide ben seni biliyorum milletide bilyiorum der isin icinden cikar hic yanimda olmadi ne ev tasimamda ne dugunumde ne dogumumda nede hastaligimda allah kocamdan razi olsun ki anne derim ben kaynanama ondan gorudgum iiligi kendi anamdan gormedim sicaklik sevgi ...
aynen ya ne over ne yaptigimi begenir yemege gelir ay sen oylemi pisirdin boylemi temizlik yaptin bu cocuk boyle mi giydrilir kocana boyle mi dedin herseyin icinde artik inan elim telfona bile gitmio aramiyorum arayinca sinirden agliyorum uzuluyorum cook en iisi aramamak kafam rahat ya ben ev;lendim hergun ariodum dediki ne ariosun hergun ben yerimde =sagsalim duruom isine cocuguna bak arama siksik dediya anaya bak millet kizini hergun iki uc kez arar isine kosAR YEMEGINI yapar coccuguna bakar benimkisi cocuga iki dk bakar cok yaramaz al sunu derki oglum cok sakindir kirmaz etmez oyle asla cocuk yani sikilicak yaramazzlikta yapar 3 yaasinda ne yapsin yani senin gibi otursun mu butun gun eve gelirim cocugu azarlar al artik bak ogluna der sanki komsunun kiziyim ben bi de derki burasi senin evin bisiler yapta yoiyek lan butun gun evdeydin eline mi yapisir bisi yapsan... milletin anasi tencere tencere yapar yazlik kislik ayarlar,.. ne diyorum allahim yuzumu esimden cocuklarimdan guldursun insllah ...Su konu bende de var. Ben seni biliyorum. E biliyorsan agzindan da bir duyalim dimi. Millet kizini överken kendi kizin yokmus gibi yyasama. Ben seni biliyorum, ne gerek var konusmaya. Konusma ama ortamda konusulurken de uyum sagla. Sigir gibi hissediyordum kendimi. Bi benim annem beni övemezdi
evet canali84 katılıyorum ve kıymetini değerini sağken bilin annelerimizi lütfen üzmeyelimAnnem. Anlatamamki kelimeler yetmez.
Annem benim için anlatilamayacak kadar ozel, güzel.
Elimizden geldiği kadar bilmeye çalışıyoruz inşaALLAHevet canali84 katılıyorum ve kıymetini değerini sağken bilin annelerimizi lütfen üzmeyelim