benim annem hiç bu tarif ettiklerinize benzemiyor.ben 5 yaşıma gelene kadar babaannem ve dedemle yaşardık . babaannem felçliydi annem sürekli onunla ilgilenir hiç benle ilgilenmezdi aslında haklı amcam var evde dedem babaannem bana fırsat kalmıyodu anlıyacağınız . ben babaannemle büyüdüm. babaannem öldükten 15 gün sonra dedem evlenmeye karar verdi ve biz başka eve taşındık yani bir üst daireye geçtik ben 10 yaşıma kadar hiç arkadaşım olmadı sadece okulda onlarla da bi okulda görüşürdük bi yere gidilcek olsa babam asla izin vermezdi (gerçi şuan daha büyüğüm ama hala izin vermez o ayrı konu ama ) . 10 yaşında bi kardeşim oldu inanmicaksınız ama ben onu hiç kıskanmadım çünkü kıskanç bi tipim yoktur.ama bi zaman sonra artık çok canım sıkıldı babama ne zaman sarılmak istesem hayır der hiç beimle ilgilenmez sadece sorun olduğunda oturur konuşurdu. annem ise bazen gelir sarılır ama çok nadir olurdu. ben de karşıma çıkan ilk erkeğe aşık oldum onu kaybetmemek için herşeyi yaptım ve sonunda babam öğrendi bana çok kötü şeyler yaptı ağza alınmicak şeyler söyledi annemin değerini o zaman anladım şimdi annemi çok seviyorum ama babamın yüzünü şeytan görsün nefret ediyorum ondan o da benden . size tavsiyem annenizin değerini bilin