Kücücükken bas ucumda bana ninni söylerdin,
Sabahları uyanınca beni oksar, severdin.
Benim Annem güzel Annem beni al kollarına, kucagında oksa beni ninniler söyle bana..
--------------------------
Annemi 1 ay önce kaybettim ben, 52 yasında bir anda hayata gözlerini yumdu, gitti iste..
Resmine bakıyorum, icim alev alev yanıyor anneeeeeeemmm diye deli gibi bagırmak geliyor icimden, anne seni seviyorum, coook seviyorum..
Lise' ye gidiyordum, sabah benimle cıkar servis beklerdi, yalnız sıkılmayım diye..
Biryerim agrısa, dört dönerdi bir yerim agrısa ovar, ilac verir sürekli '' simdi nasıl, gecti mi? '' derdi.
Birseyimi bulamadıgım zaman, ben aramayı bıraksam o devam ederdi aramaya bulana kadar..
Ne zaman dısarı cıksam eger evdeyse önce kapıdan ugurlar, sonra cam' dan arkamdan bakardı ne zaman arkamı dönsem, onu cam' da görürdüm el sallardım, o' da bana karsılık verirdi.
Eve gec kalsam, cam' da görürdüm beklerdi gelmemi..
Su yemegi canım cok cekti desem, bir bakmısım yapmıs hemen, annem benim ya birtanemdi o anne gibi kim olabilir ki?
Simdi hersey yarım kaldı eve geliyorum, annem yok dısarı cıkıyorum arkama bakıyorum annem yok, olsun ben yine el sallıyorum ona görüyordur o beni, o' da bana sallıyordur elini.
İcim nasıl yanıyor bilseniz? Acıların en büyügünü yasadım ben, hala da yasıyorum gecicek mi? aslaa.. Yeri dolucak mı? Aslaaa..
O ki, 9 ay beni karnın' da tasımıs, beni beslemis, ne acılarla dogurmus bakmıs, büyütmüs bu yasa getirmis..
Annem o benim, melegim, canıııııımmm..
Simdi o kadar yalnızım ki, canımın yarısını kaybettim ben, en güzel günlerimi annemle yasadım özledim, hemde cok özledim..
Keske uzak bir yerler de olsa da, nefes aldıgını bilsem birgün dönecek olması umuduyla yasasam keske..
Seni cok seviyorum Anneeeeeeemmmm, seni cok seviyoruummm..
Sıcakta gölge, karanlıkta ışık, Üşürken ısıtan güneştir ANNE... Canını unutmuş canana aşık Sevgisi sönmeyen ateştir ANNE.
Annee...
4 kişilik bi aileysek ve 3 dilim pasta var ise ben tokum diyen insandır..
Annemmm..
Üzüldüğünü belli etmeyen, sabırlı,dimdik,hasta olsa belli etmeyen,kocaman kız birde üstüne evlat sahibi olmama rağmen hasta olsam dudaklarını alnıma koyup ateşimi öyle ölçen, hapsursamm taa yan odadna gelip bak sen hasta olucaksın şunu giy bakim diye tepemde biten, Bi daha mı gelicez dünyaya anasını satimm diye beni telkin eden, az dudak büzsem dizine yatıran, sevgisini belli etmeyen içten içe tapan kadın..
Annemle ufacık dahi tartışmamız olmamıştır şimdiye kadar kalbini kırmam kalbimi kırmaz
Annem diyince hep o sonsuz sabrı geliyor aklıma sabır küpü benim annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?