- 24 Mart 2008
- 1.485
- 2.068
-
- Konu Sahibi Quennhazel
canım asti bahcelievler cok yakın mesafe zaten yazıcagı max 10 tl dir ama o kadar olucagını bile sanmıorum
öle tatlım merak etme cok yakın ama sen taksiye nerden biniceksin biliyomusun? astide metro duragı varya ordan karsıya gecip ole binmelisinki ucuza cık yoksa daha fazla yazabilir
Aştiden metroya binip direk Bahçelievler durağında inebilirsin,çok daha karlı olur senin için...
en ucuz ve bence en kısa yolu şöyle anım 5 yıl ankarada okudum bahçelievler 3. cadde beşevlerin dibindedir bu sebepe aştiden metroya biniosun beşevler durağında iniosun inincede bahçeli 3. caddeye gitmek için nerden çıkman gerektiğini sorup o taraftan çıkıosun ve sadece 5 dakika yürüosun bu kadar...taksi dolşatırabilir seni ve 10 liradan fazla alır bence aştiden benden söylemesi...
beşevler duragı mı bahcelievler duragımı :S
Beşevler durağı
Ankara böyle garip bir yer bahçeli evlere gitmek için bahçelievler durağında inmemelisinBeşevler durağında inmelisin
kesinlikle haklısın ankara ve garip semtleri ama seviyorum ankarayı
bahçelievlerde inersen 3. caddeye gitmen birazcık uzun zaman alır beşevlerde inip dediğim gibi yaparsan daha kısa yoldan ulaşırsın tam olarak nereye gideceksin
Kızlar simdi astiden metroya binip besevlerde iniyoruum buraya kadar okeydiirTam gidicegim yer bahcelievler 3. cadde ,besevlerdende taksiye binsem olur dimi,yürüyemem cunku ne trafa gidicegimi dahi bilmiyorum süpriz yapmam icinde kendm bulmam lazim :)))