- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Ayda 1 almami istiosan her hafta sonu yardim et diyindün bir yardımcı buldum 2 haftada 1 alcam dedimde beyefendi çok değilmi diyo (yani para çok gitmesin istiyo) ayda 1 al diyo
Benim abilerim sagolsun her is gelir ellerinden. Annem iyi ogretmis. Gerci babam da evde yemek yapmayi falan severmis. Yemekte cocuklari falan hep babam yedirirmis. Biz kalabalik bi aileydik. Yengelerim hep ev hanimi. Ve abilerim isten gelip yardim eder yengelerime. Bu yuzden cok şansli goruyorum nedense onlari. Benim kocam da ayni konu sahibinin esi gibi. Hic bir ise elini atmadigi gibi evi acayip bir sekilde de kirletir. Ulan sabah dabah baskasinin konusunda kendi konumu actim resmen. Ne kadar da dertliymisim.
Brn de bi sıkıntı yok ya. Ben normalim. Kocam normal degil.colin seni hiç böyle düşünmemiştim. üzüldüm
Brn de bi sıkıntı yok ya. Ben normalim. Kocam normal degil.Kv sagolsun hala oglunun suyunu bile kalkar kendi getirir. Paşa cocugu bizim kocalar
Ahahaha sen labaratuarda elimde deney tupleriyle falan mi dusundunyani seni kocanın gömleğ,pisliğ, yemeği peşinde perişan olurken düşünemedim de.
Ahahaha sen labaratuarda elimde deney tupleriyle falan mi dusundun
Şaka bir yana bende de pislige karsi tahammulsuzluk var. Hadi ben de yapmayayim desem asla duramam. O yuzden mecbur yapiyorum. Yoksa hersey oldugu yerde kala kala fosilleşir de yine kimse kaldirmaz. Bir de pislikten hic rahatsiz olmuyorlar. Ailecek alismislar normal geliyor onlara.
Ben dan dan yorum mu yapiyorum kiz. Gayet ilimli yazarim ben. Disardan oyle mi gorunuyorum cidden?tamam olarak öyle değil debilemedim ya. açıkçası burda dan dan yorum yapan senin benim gibi üyeleri bi koca ile hayal edemiyorum hiç. kendim bekarım ya ondan sanırım
Ben dan dan yorum mu yapiyorum kiz. Gayet ilimli yazarim ben. Disardan oyle mi gorunuyorum cidden?
Bilmiyorum belki aldatma konularinda falan sert yapmisimdir. Baska da elimden geldigince ilimli yazafim. Ha arada uyelerle polemige giriyorum durduk yere.Vallahi o da cok dusunmeden yazdiklari icin.
Evlilik de oyle pek matah birsey degil zaten. Sadece aksamlari birine sarilip sicak sicak yatmak guzel.Başkaca bir esprisi yok.
Dimievlilikmatah değil deyip en güzel yanını söylemen. vur hançeri vur vur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?