bana akıl verin lütfen yoksa bu adamı öldürcem...

:)) denicem

Ben anlamadım akşam 4.30 a kadar hiç bir şey yemeden yattı mı insan acıkır yahuu inanasın gelmedi yani. Hem de evde o kadar iş yapılırken. Ayrıca madem regl oldunuz neden kendinizi o kadar yordunuz ki herşeyi kaldırdınız ne gerek var mutfak dolaplarına kadar silmeye diğer haftada yapılırdı her şeyi bir günde yapmak zorunda değilsiniz. Niye yani hepsi bitmek yapılmak zorunda ağrınız da varsa? ayrıca dışarıya çıkacaktık diyorsunuz çocuk yıkanır mı dışarıya çıkacağınız zaman eve gelirsiniz çocuk yıkanır ya da ütülü olan bir kıyafetini giyiverseydi neden uyandırmadınız hadi kahvaltı diyoruz diye ya da ondan sonra? çocukla ilgilenir misin evi toparlıyım ya da daha ne kadar yatacaksın odada işim var diyebilirsiniz siz söylemediğiniz sürece ne iş yaptığınızı bilemez ki.

böyle durumlarda eve bir yardımcı almak fikrini eşlerin beynine kazımak daha makul geliyor. paylaşmak güzeldir ama ikiniz de yoğun çalıştığınıza göre üzerinize daha fazla yük almayın. beden ve ruh sağlığınız için.

çok şımarmış, kendi akıl edemezse de siz iş verin biraz, öyle öyle alışsın.

O yatma hastalığı benim eşimde de var yaa. Tv yi yatarak izler, yatarak elinde tel oyun oynar. Pek otururken göremezsiniz. Çok sinirlendiğim zamanlar da olmuyor değil. Ama iş yapar. Hatta beni otutturur kendi yapar. Dün gece kedi buzdolabının örtüsüne asılmış saçakları sallanıyo diye sanırım. Üstündeki pekmezler, bal şangır şungur yerde. Duvarlar, mutfak dolapları,halı.. cam kırıkları pekmezlerin içinde yüzüyo... Sadece manzaraya bakakaldım... Nerden başlanır onu bile bilemedim. Allah razı olsun, tamam sen içeri git ben hallederim dedi. 2 saat sürdü ama pırıl pırıl yapmıştı. Şimdi ben bu adama yatıyo diye laf da söyleyemiyorum bu durumda.
Seninki hem yatıyo hem de iş yapmıyo.. Her türlü söyle canım, hakediyo. Bu kadar paralama kendini. Hayır takdir görsen bi derece, o da yok..

bir de kış kıyamet, niye ufacık çocuğu yıkıyorsunuz ki dışarı çıkmadan önce, üşütür hafzanallah

Gidin eşinizi yetiştiren kadinin sacini basini yolun.

Yok yok neyse gaza falan gelirsiniz şimdi.

Allah sabir versin ne diyeyim

öncelikle elinizi kana bulamayin:)görunuse gore tum somrululugu tek basiniza ustlenmissiniz.herseyi kendi basiniza halletmissiniz.ve bu zaman icinde sizin vazifeniz haline gelmis.erkek zihninde boyle oluyor malesef.siz kiyamayip ben yapiyim diyorsunuz birde bakmissiniz o is hep size kalmis bir görev haline dönusmus.ikinizde calisiyorsunuz madem size normalden daha cok destek olmasi lazim.ona sorumluluklar verin.yapamaz demeyin,yaptigini begenmemezlik yapip arkasindan kendiniz yapmayin.birakin yapsin.hatta gaz verin mumkunse.nede guzel yapmistin gecen su isi hadi birdaha yapiver deyin.yani sizde onun vazifesi haline donusturun birseyleri yabas yavas.kavgayla inatla yaptirmanin mumkun oldugunu dusunmuyorum.kahraman gibi davranmayin evin icinde, herseye yetemediginizi yardima muhtac oldugunuzu bazi yerlerde hissettirin.kimse dort dortluk olmak zorunda degil.umarim bir an once halledersiniz bu sorunlari.kolay gelsin..

yapma.. basbayağı elini tek işe sürme, hastayım de yat.. her yeri pislik götürünce ya kendisi de taşın altına elini koyacak ya da yardımcı alacak.. shapee 'in de dediği gibi 50'li yaşlarda romatizmadan, siyatiğe bütün hastalıkları mıknatıs gibi çekeceksiniz inanın değmez.. ne sinirlerinizi yıpratın ne de bedeninizi.. sadece oğluşla ve kendinizle ilgilenin o da uyusun..

Ya okurken ben yoruldum...
Ilk evlendiginizde zorlamayi denediniz mi?
Malum nasıl alisirsa oyle gider.
Ben calismamama ragmen ütü bulaşık makinesi dizme ev supurme ve hatta bazen yemek esimdedir.
Zorlayin biraz cazgir olum taniri caizse.
Sizinki can degil mi?
Ayni kosulda calis sonra bir de evin isini yap..
Hem 16.30 a kadar uyumak nedir ya ben sinir krizi geciririm herhalde.haftasonu bence bir aile icin cok önemli. Cocuk sizi zaten gormuyor haftaici.beraber yapilan bir kahvalti bile o kadar sey katar ki aile baglariniza.kaldirin zorla girin beraber mutfaga gule oynaya börek yapın cay koyun.sonra çıkın bi gezin dolasin.16.30 nedir?adam günü yemiş bitirmiş size de afiyet olsun demek kalmış.
Evet belki esinizin yapısı oyledir ama degistirmek zor olsa da yapın
Nisanliyken esim de o saatlere kadar uyurdu.evlendik 1 e kadar rahat uyuyordu.baktim bu boyle olmayacak her seferinde kaldırdım. Ustune ciktim cimdikledim delilige vurdum bir nevi ama alistirdim.
Sizin Höt deme zamaniniz gelmis coktan

Herşeyi geçtim bu adam 4.30a kadar hiç mi acikmadi nasıl o saate kadar yataktan cikmiyo adam gamsız demek ki yaşlanmaz işte boyleleri karşısındakini yaslandirir Allah size sabır versin

ben zaten çalışan kadınların yardımcı almamasını anlamlandıramıyorum.
Bu konuda eşim izin vermiyor diyen kadınları hiç anlayamıyorum
(bu konu çok derin girersem çıkamam ama ucundan dokundurayım dedim)
bir erkek ne kadar yardımcı olursa olsun bir kadın gibi özenli olamıyor.
Yada olayı kontrol edemiyor diyim.
Sürekli onu yap, bunu yap demek de can sıkıcı.
Tüm sorumluluğu üstlenen kadınlarımız ya psikolojik
anlamda hastalanıyor, ya da bel, boyun, siyatik gibi ciddi ve hayatı
zorlaştırıcı hastalıklara kucak açıyor.
Yaş ilerleyince temizlik için gözden çıkarılamayan 3-5 kuruş fazlasıyla
hastanelere gidiyor.
Kaldı ki bir de çocuk var.

Önce çocuk olmak üzere işim ve eşim dışında hiç bir şey
benim sorumluluğumda değil, olamaz da.
Kimsenin de umrunda olmasın.
(Evet bencil bir insanım yapacak bir şey yok)

Son düzenleme:
Kusura bakma da nie sofrayı dahi sen topluon yazık sana da sınra kadınlar erkenden çöküo şu yaşlı erkekleri evlennek vaadiyle dolandırıolar y bazen cok hoşuma gidio ne yAlan diyeyim bu erk milleti kendi karısına böyle yapmaz jadınlar erkenden çöker gider sonrakilere yok altın yok eşya yok mal kendinizin degerini bilin siz olmasnız o evi mok götürür afedersin kadın mı aluosun Al hasta mısın yat bide öle öküz gibi yatmasına izin verme çocugu sal başınA

Allah aşkına o adamları tepenize çıkartıp sonra da ne yapacam demeyinnn...mükemmel kadın olmaya çalışırsanız böyle olur...en değerli kadın,süslenip püslenip gezen kadındır...kocanızın götü yeterince kalkmış,sizin de onun gözünde hizmetçiden farkınız kalmamış.nokta

Ben de sizin gibiyim şu an için iyi kötü yetişiyorum ama bazen düşünüyorum bir gun yorulup bu durum beni sikarsa ne yapacağım . bir de ben tuhaf bi insanım şunu yap desem yapar aslında ama kendimi yetersiz gibi hissediyorum o zaman bu durumu nasıl asacagim bilmiyorum konunuzu takipteyim bana da akıl versin bayanlar. yani ona is yaptirdigimi hissettirmeden nasıl calistirabilirim

%100 sen hatalisin bence. yapmayacaksin. hizmetcisi misin. yardim kelimesi bile kabul edilemez bu durumda. eşit olmalısınız

Kendinizi bu kadar niye ezdiriyorsunuz? Beraber ayni isi yapiyorsaniz evin isinide ya beraber yapin yada yapacak birini tutun. Niye tek basiniza yapiyorsunuz? Üstelik birde kücük cocugunuz var onada bakiyorsunuz. Esinizin size yaptigi gercekten haksizlik.

Siz de hatalısınız. Böyle alıştırmışsınız. Ya çocukla ilgilenme ve ev işleri dahil bütün işleri eşit şekilde ikiye bölüp paylaştırın veya hafta 3 kez yarım gün yardımcı kadın tutun, temizlikten yemek yapmaya, etrafı toplamaktan bulaşıkları yerleştirmeye her işi o yapsın.

Onu böyle alıştıran sizsiniz açık ve gerçek. Herkes yapması gerekeni payına düşen sorumluluğu yapıcak. Benim de eşim ben söylemeden bişey yapmıyor çoraplar yerde sigara külleri lavaboda böyle böyle geçiyor günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…