- 13 Mart 2015
- 4.187
- 7.692
- 158
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
herkese merhaba.
ben de eşimde aynı iş yerinde çalışıyoruz 3 yaşındada bi oğlum var 4,5 yıldır evliyim. oğlum kreşe gidiyor sabah beraber çıkıyoz akşam beraber dönüyoruz yani eşimle şartlarımız eşit ki çoğu zaman ben ondan daha yoğun çalışıyorum. Evin bütün işi yemeği temizliği ütüsü çamaşırı bende elini hiç bir işe attığı yok. Geçen cumartesi yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. Cumartesi sabah uyandık oğlumla tabi eşim uyanmadı uyuyor. Oğlumla kahvaltımızı yaptık bende adet olmuşum acayip sancım var o halde kalktım bütün evi dip bucak temizledim. Tuvalet banyo çamaşırları bi yandan makinaya atıyom biyandan kuruyanları topluyom bu aradada oğlum hastaydı sürekli bişiler istiyordu iki arada bi derede onun istediklerinide yapıyordum. Mutfak dolabı balkon temizliği buzdolabı temizliği derken saat öğleden sonra 4,30 oldu (bu kadar yaptığım iş konusunda ayrıntı vermemin nedeni ne kadar yorulduğumu anlatabilmek için) bu arada eşim hala uyuyo yani saat 4,30 oldu ve o hala uyuyo tabi çamaşır yerleştirmek için yatak odasına girip çıkarken gördümki eşim yatağın içinde elinde telefonla oynuyo beynimden aşağı kaynar sular döküldü ben o kadar iş yaparken beyefendi keyif çatıyo ama yinede bişi demedim. Beyimiz kalktı kahvaltı hazırladım bişiler yapmadınmı kahvaltıya dedi (her haftasonu börek poğaça vb. şeyler yapıyom ya alıştı ) yok yapmadım vaktim olmadı dedim. Yemeğini yedi sofrayı toplamak yine bana düştü. Dışarı çıkacaktık gömleğimle pantolonumu ütülesene dedi tamam dedim tam ütülüyom oğlanı yıkamamız lazım gel oğlanı yıkayalım dedi bende elimde ütü var sen yıka dedim ben tek başıma yıkayamam beraber yıkayalım dedi. Vaktimiz yok o zaman gel sen ütüyü yap ben çocuğu yıkayım dedim. Vay senmisin bunu diyen ben ne bilirim ütü yapmayı bilmem ne bir sürü şey söyledi. Sabahtan beri eşek gibi iş yapmışım eline sağlık diyeceğine bide bi sürü söylendi. Kaç gündür o kadar kötüyümki her zaman böyleydi hiç bi zaman iş yapmazdı ama cumartesi günkü olay bardağı taşıran son damla oldu. Gözümden o kadar düştüki görmek bile istemiyom ondan midem bulanıyor o derece. Böyle bir adamla napcam ben akıl verin bana. Şimdiden hepinize teşekkürler.
Evet haklısnız asıl suç bende ben çok yüz verdim şimdide söyleyince ben suçlu oluyom
çocukla ilgilenmekten anladığı bilgisayardan pepe videoları açmak çocukla ilgilenmeyi bile tam anlamıyla yapmıyoÖncelikle neden bu kadar işi tek başınıza yapıyorsunuz.
Misal en kötü 12 gibi kaldırıp çocuğun sorumluluğunu ona verip işleri yapsanız. En kötü diyorum çünkü bu bile bir lütuf. Ama bu şekilde yapmış olsanız ne olurdu?
ahhh keşke devlet memuru olmasaydım çoktan bırakmıştım işi ama maalesef bırakamıyomO zaman söyleyin işten çıkın hem işte çalış gel evde çalış kolay mı öyle ?
Ya da sizde yapmayın görsün bakalım nasıl oluyomuş !
16.30da kalkıp bide bişey yapmadın mı diye mı soruyo. Ya ev hanımı ya iş hanımı kendisi karar versin.
çocukla ilgilenmekten anladığı bilgisayardan pepe videoları açmak çocukla ilgilenmeyi bile tam anlamıyla yapmıyo
SağolunAcilen oturup konuşmayı deneyin tatlı dille
Yani insafa gelsin bir kere şartlarınız aynı ve siz sabah kalkar iekn 16:30 gibi bir saate kadar yatmak rahatlığının göstergesi
Sizin insifiyatiniz!!!
Bir de o saate kadar yatmak ne ya ,insan gününün tadını çıkarır
Al çocuklarını karını çık gezmeye !!
Şaşırıyorum cidden ya ...
Size de ayrıca kolaylıklar diliyorum..
Bide çocuk 1 haftadır hasta bir yandanda yemeğiydi ilacıydı onlarla uğraşıyom bişey yemiyo başka bişi yapıyom ama özel olarak evet ilgilenemedim oğlumla onunda zamanından çalmış oldum
ahhh keşke devlet memuru olmasaydım çoktan bırakmıştım işi ama maalesef bırakamıyom
evlendiğimiz ilk zamanlarda süpürme işini yapıyordu ama toplasanız 5 ay kadar ondada sürekli söyleniyordu sonra hamile kaldım çocuk oldu doğum iznine ayrıldım evdeydim falan derken yapmadıPeki evliliğiniz boyunca hiç iş yaptı mı? Yani evi bir kere süpürdü mü?
12 de uyandırıp işlerin bir kısmını ona verseniz ne olurdu?
inşll dediğiniz gibi olur bende artık oğlumu kendimi düşüncemLütfen yardımcı olayını hemen hallet.
Boş zamanlarında da çocuğunla oyunlar kur, resimler yap
canınız isterse yiyin istemezse yemeyin :)
Çıkın gezin..
Hem sana hem çocuğuna hayat daha da güzelleşecek, emin ol.
evlendiğimiz ilk zamanlarda süpürme işini yapıyordu ama toplasanız 5 ay kadar ondada sürekli söyleniyordu sonra hamile kaldım çocuk oldu doğum iznine ayrıldım evdeydim falan derken yapmadı
Maşallah size siz baştan düzeni oluşturmuşsunuz benimki sonradan düzelirmi sizceMerhaba, neden iş bolumu yapmiyorsunuz? Hatayi siz kendiniz yapmissiniz, tum evin sorumlulugunu tek basina ustlenmişsiniz.
Uykusunu bölmeyip de hazir kahvalti sofrasina gelmeyen adama neden kalkinca bir daha sofra hazirliyorsunuz ki?
Akil istemişsiniz madem, ben kendi evimizdeki duzenden bahsedeyim. Balkon ve tuvalet temizligi, çöplerin atimi, gunluk alisveris, evin supurulmesi ve camasir asilmasi eşime aittir.
Camasirlari yikamak ve kaldirmak, bulasiklari yikamak ve toz almak bana aittir.
Genel temizligi ve yemegi de beraber yapariz. Kahvalti icin de hic oyle kocam uyusun ben hazirlayayim demem. Oldu beyefendiler keyif yapacak yatakta, biz hizmetcilik. O yataktan ayni anda cikilacak arkadaş
Maşallah size siz baştan düzeni oluşturmuşsunuz benimki sonradan düzelirmi sizce
Ooo daha iyi. Istifa etmeyi dusunuyorum diye tehtid edin. Tehtid gibi degil de sanki boyle bir karar almissiniz gibi soyleyin. Olumsuz davranislar karsi tarafi daha da kinlendirir. Evime ve cocuguma daha cok zaman ayirmak istiyorum aslinda kadinlarin calismasi galiba cok dogru bir sey degil, kadin evde durmali gibi seyler soyleyin. Gercekten kendi dusuncenizmis gibi. Tabi esiniz de dunden raziysa bir ise yaramaz ama isten cikmaniz onu korkutacaksa ise yarayabilir.ahhh keşke devlet memuru olmasaydım çoktan bırakmıştım işi ama maalesef bırakamıyom
Suc sizde.herkese merhaba.
ben de eşimde aynı iş yerinde çalışıyoruz 3 yaşındada bi oğlum var 4,5 yıldır evliyim. oğlum kreşe gidiyor sabah beraber çıkıyoz akşam beraber dönüyoruz yani eşimle şartlarımız eşit ki çoğu zaman ben ondan daha yoğun çalışıyorum. Evin bütün işi yemeği temizliği ütüsü çamaşırı bende elini hiç bir işe attığı yok. Geçen cumartesi yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. Cumartesi sabah uyandık oğlumla tabi eşim uyanmadı uyuyor. Oğlumla kahvaltımızı yaptık bende adet olmuşum acayip sancım var o halde kalktım bütün evi dip bucak temizledim. Tuvalet banyo çamaşırları bi yandan makinaya atıyom biyandan kuruyanları topluyom bu aradada oğlum hastaydı sürekli bişiler istiyordu iki arada bi derede onun istediklerinide yapıyordum. Mutfak dolabı balkon temizliği buzdolabı temizliği derken saat öğleden sonra 4,30 oldu (bu kadar yaptığım iş konusunda ayrıntı vermemin nedeni ne kadar yorulduğumu anlatabilmek için) bu arada eşim hala uyuyo yani saat 4,30 oldu ve o hala uyuyo tabi çamaşır yerleştirmek için yatak odasına girip çıkarken gördümki eşim yatağın içinde elinde telefonla oynuyo beynimden aşağı kaynar sular döküldü ben o kadar iş yaparken beyefendi keyif çatıyo ama yinede bişi demedim. Beyimiz kalktı kahvaltı hazırladım bişiler yapmadınmı kahvaltıya dedi (her haftasonu börek poğaça vb. şeyler yapıyom ya alıştı ) yok yapmadım vaktim olmadı dedim. Yemeğini yedi sofrayı toplamak yine bana düştü. Dışarı çıkacaktık gömleğimle pantolonumu ütülesene dedi tamam dedim tam ütülüyom oğlanı yıkamamız lazım gel oğlanı yıkayalım dedi bende elimde ütü var sen yıka dedim ben tek başıma yıkayamam beraber yıkayalım dedi. Vaktimiz yok o zaman gel sen ütüyü yap ben çocuğu yıkayım dedim. Vay senmisin bunu diyen ben ne bilirim ütü yapmayı bilmem ne bir sürü şey söyledi. Sabahtan beri eşek gibi iş yapmışım eline sağlık diyeceğine bide bi sürü söylendi. Kaç gündür o kadar kötüyümki her zaman böyleydi hiç bi zaman iş yapmazdı ama cumartesi günkü olay bardağı taşıran son damla oldu. Gözümden o kadar düştüki görmek bile istemiyom ondan midem bulanıyor o derece. Böyle bir adamla napcam ben akıl verin bana. Şimdiden hepinize teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?