bana akıl fikir verin kızlar

Sen daha dereyi görmeden paçayı sıvamışsın.Kadının eşi aldatmadan bahsedince ilk aklına gelen boşanmak olmuş.Anlayıp dinlemeden eşini kurban etmeye hazırmışsın.Bir dur bakalım,kim suçlu,neler olmuş bir anla.Kadının ısrarları ve yüzleşememek seni çok germiş.Şimdilik sular bir durulsun,kadının sesi kesilsin,sonra karar verirsin.
Eşin suçsuz bile olsa kadın aklını bulandırıyor ve kadına sinirlendikçe eşine kızıyorsun.Bence kadın normal değil,daha önce de benzer olayları olmuş.Evliliği de cançekişiyormuş.Sizler bahane olmuşsunuz,sakın bu girdaba kendinizi kaptırmayın.
Tatsız bir olay ama üstesinden gelinmeyecek gibi değil.Biraz sakin kalarak evliliğini kurtarabileceğine inanıyorum.

Canım bak eşinde demiş. Türkiye olmaz başka biyer olur. Ama adam çabalıyo benim gördüğüm kadarıyla. Kocana bir şans vermelisin.
Canim bilemiyorum o kadar kalbim kirikki suan hic saglikli dusunemiyorum zamana birakdim hakkimda ne hayirliysa rabbim versin insaallah bakalim zaman ne gostercek

Bana anlattigina gore esim kackez bagirdim heryerden engelledim bu seferde gidip patrona yalan yalnis birseyler uydurup azar isitiyordum diyor birkac kez dile getirmisti birgun geldiginde bana bugun patrondan azar isittim aa niye dedim bende anlamadimkiii x patronun odasindan cikarken gordum sonra adam geldi durup duruken azarladi dedi sonra x onu yalan yalnis sikayet ettigini o yuzden azar isittigini ve kadinin beni hafife alma dedigini soyledi yeni bir bulana kadar sustum dedi bakdim is cigirindan cikiyor sessiz sedasiz ogle saati zaten eve geldi isi biraktigini soyledi patronu defalarca aradi adam hatta sen iyi iscimsin baska bolgeye aldirayimda dedi bende sahidim esim kesinlikle red etti kesti atti benim kizdigim nokta esimin kadinin ona ask ilan etmesini belalti konusmasini neden benden sakladigi cocuk gibi sanami anlatacakdim diyor bide ikincisi adamin esinin etrafda bunlarin arasinda iliski var deyip yayipda bide esime catmaya geldiginde esimin yok birsey biz arkadasiz niye diyor iste ben bunlara takildim

Melekcancim ilk bu dedikodu cikdigindada evet bosanayimmi dedim neden dersen benim omrumun yarisindan cogu okumakla gecti sonra is hayatina atildim hicbir sekilde boyle birsey yasamadim ne adimi anan oldu nede boyle bir yakistirma yapan onun icin ates olmadan yerden duman tutmez misali ofkelendim ama simdi herseyi kafamda denklestiriyorumda kadin cok acayip yalan soyluyor dayak yemis rolundede beni bile kandirdi bide evime geldi amaci maksadi neydi esimin dahada yakininda olmakmi ikincisi bunlar konusurken birsey olsa elbetki suphe ederim esimden dolayi hic etmedim ama yalan yok kadinin konusmasi ilk evlendigimdede sonraki zamanlardada birkac kez rahatsiz etmisti ama hep zavalli dayak yiyen kadin rolunu oynayip kandiriyordu beni belki esimide bilemiyorum kafam 1500 biraz zamana ve dusunmeye ihtiyacim var bazi seyleri netlestirmek icin kim suclu kim sucsuz bilemiyorum ama kadinin attigi mesajlarda tek suclu benim ne komik demeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…