• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl fikir verin kızlar

Eşin seni aldatmadı yani
Bilmiyorum eses hiçbir fikrim yok belkide aldattı kime inanacığıma şaşırdım :KK61:eşimin demesine göre aldatmadı hangi erkek aldattım derkiii zaten yalnız ilk boşanma davası açtığımda çok yalvar yakar yaptı şimdi kadının aradığını biliyor ve rahat hiçbirşey olmadı aramızda sadece aptallığım kocam beni dövdü dediğinde neden gittim salak kafam diyor

Bilmiyorum eses hiçbir fikrim yok belkide aldattı kime inanacığıma şaşırdım :KK61:eşimin demesine göre aldatmadı hangi erkek aldattım derkiii zaten yalnız ilk boşanma davası açtığımda çok yalvar yakar yaptı şimdi kadının aradığını biliyor ve rahat hiçbirşey olmadı aramızda sadece aptallığım kocam beni dövdü dediğinde neden gittim salak kafam diyor

Uzak durun o kadınla bir daha görüşme

Sürekli arıyorsa vardır diyecekleri bence kadının. ...
Olabilir ve dün beni aradı açmadım mesajlar attı defalarca sonra eşimi aradı gizli numaradan eşim yanımdaydı eşimde açmadı sonra ben aradım aşkımm nerelerdesin dedi bana bitanem görüşemiyoruz neler yapıyorsun birsürü şeyler işteee

Neden eşiniz gidiyor hem üstüne vazifemi yani kocası dövduyse eşinize noluyor..aman bisey anlamadim entrikalar entrikalar

Neden eşiniz gidiyor hem üstüne vazifemi yani kocası dövduyse eşinize noluyor..aman bisey anlamadim entrikalar entrikalar
Arkadaş yaa güya aman eşim hep öyle yeminle bıkdım bunun bu huyundan kimin yardıma ihtiyacı var iki eli kandada olsa koşar sadece bu kadına değil herkese aynı kayınvalidemde öyle anasına çekmiş hep diyorum bak sen iyilik meleği değilsin ama nafile koşuyor

Nickin gibi savurgan bir konu açmışsın. Sonraki yazdıklarının güncelleme olduğu hiç belli olmuyor çok iç içe geçmiş olaylar.
İlk yazılanlardan sonra 'haydaa ne oldu ki neden hemen boşanma davasına getirmişki konuyu?' dedim hatta. Önceki konundan güncelleme ekleyerek devam edebilirdin.

Ayrıca kadına bildiğini belli etmemenin sebebini nedir anlamadım. Hala böyle tuhaf diyaloğa ne gerek var ki?
Doğru söylüyorsun canım işte hiç iyi değilim konum gibi berbat ruh halindeyim karmakarışık:KK61:özür dilerim

Ayyyy yelloza bak! Evi kirip döküp kendini hırpalayıp seni kocanı çağırdı he? Kiz ne duruyosun ara say söv saçını başını yol! Ama kocanada hesabını sor. Iyice emin ol aldatmadigima

Ayyyy yelloza bak! Evi kirip döküp kendini hırpalayıp seni kocanı çağırdı he? Kiz ne duruyosun ara say söv saçını başını yol! Ama kocanada hesabını sor. Iyice emin ol aldatmadigima
Aynen böyle yapıyormuş duyduklarıma göre sadece eşime değil eşimden önce 2 tane evli erkeğede yapmış biri boşanmış eşinden demekki yöntemi 100/100 başarılı erkeklerde valla ne yalan söyleyim bana geldiğinde bende eşi yaptı diye ne kızdım öfkelendim eşine ne laflar saydırdım beni bile kandırmıştı kadın eşim konusunda aslamı asla eskisi gibi güvenmem bitti o güven kendisine dedim haklısın ama eskisi gibi güvenini geri kazanacağım bak gör diyor heee çokkk kolaydı sankiii deee

Özet şu kadın türlü bahanelerle eşimi kandırarak evine çağırmış zamanla aşkını itiraf etmiş eşimi o hakettiğini benim haketmediğimi dile getirmiş alevli bir kadın ve eşimle geçen konuşmalarıda eşim kendi ağzıyla itiraf etti ama kadın benim bildiğimi bilmiyor sadece eşimle ona atılan iftira olduğunu bildiğimi zannediyor ve 2 gündür canımlı cicimli beni evine ısrarla çağırıyor birşey konuşmak istiyormuş
Alevli bir kadın mı? :KK45:

Valla kadını bir dinleyin derim. Belki eşiniz sizi aldattı ama tabi ki itiraf etmiyor. Yalnız kadının elinde kanıt olmasına dikkat edin, iftira atıyor olabilir.

Ne de olsa alevli bir kadınmış :KK69:

Alevli bir kadın mı? :KK45:

Valla kadını bir dinleyin derim. Belki eşiniz sizi aldattı ama tabi ki itiraf etmiyor. Yalnız kadının elinde kanıt olmasına dikkat edin, iftira atıyor olabilir.

Ne de olsa alevli bir kadınmış :KK69:
Alevli demem 2-3 kişiden duyduğum için dedim canım kadın tam başbelası dediler gözüne kestirdiği erkeğe iş atıyormuş evli bekar fark etmezmiş adamlarda hödükkk olunca sonuç ortada işte ben zaten eşimi af etmedim biraz zamana ihtiyaçım var kızımı ayrılığa alıştırmak için o kadar

Kızlar burda sabah olduğundan kadın işte mesaj attım müsait olunca beni ara diye hadi bismillah dananın kuyruğu kopuyor

Cinsel içerikli konuşmalar ve eşiniz sırf işinden olmamak için dinliyormuş.
Acımasız olacak ama bu kadar iyi niyetli olmayın.
Boşanın gitsin.

Eşin kadini sucluyor. 'O asliyordu ben de cagirinca evine gidiyordum. Asilan kadinin cocuklarini esimle yasadigim eve getiriyordum. Esimi da tanistirdim.' Diyor. Bir de kadinin kocasi ifsa edince olayi. Adami iftira atmakla suclamis. Seni üzüp durmus. Ben kiyamam senin kizina. Allah ikinize bundan sonra hep mutluluklar güzellikler nasip etsin.

Siz yabancı mısınız bu nasıl konu böyle karısık hicbir sey anlaşılmıyor

Kız son dakika olayları yazıyorum kadına mesaj attım aradı dedimki ben herşeyi biliyorum dedim kadın rahat rahat ne gibi mesala dedi eşimle konuşmalarınızı eşini boşa beni al dediğini kim dedi bunlara sana dedi ben hiç kimseyle paylaşmadım x de (eşim için) de o zaten söylemez dedi aaa yanılıyorsun tamda x itiraf etti dedim :skandal:siz ikinizde b... Kun içinde boğulmuşsunuz iki terbiyesiz arsız bide beni saf yerine koyuyorsunuz kimse saf değil bak gameover dedim
Kadın yemin ediyorum cinsellik yaşamadık dedi:KK57::oha: çüşşşş duygusal birşey hissettim oda eşimle aramızdakiii sorunlardan ibaretti dedi:olamaz:
Bende yedim deyince kadın çıldırdıııı kızlar ağza alınmayacak beddua hakaretler kızıma bile beddua etti eşimin şizofreni olduğunu uydurduğunu söyledi bende aaa öylemi sen gece 11 de arayıp kocam beni dövdü ev darmadağın dedin ben şahidim dedim onu bile inkar etti:olamaz:ben şahit olduğum halde :KK43:sonra senin ayarı düşük kocanı ne yapayım lan ben dedi. Dalga geçtim bakdım ayarı düşük ben kariyer yapmış güzel para kazanan kadınım işim olmaz senin kocayla ne bir para var ne kariyer canım sıkıldı egomu yükselttim dedi:KK14:

Siz yabancı mısınız bu nasıl konu böyle karısık hicbir sey anlaşılmıyor
Yok kuzum 100/100 türkümdeEn Büyük TÜRKİYEkafa 1500 :KK61::KK61:bir kuyunun içine düştüm hiç günahsız yere çıkmaya çalışan bir anneyim kusura bakmayın yazım için:KK61:

Back