• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl fikir verin kızlar

Eşin kadini sucluyor. 'O asliyordu ben de cagirinca evine gidiyordum. Asilan kadinin cocuklarini esimle yasadigim eve getiriyordum. Esimi da tanistirdim.' Diyor. Bir de kadinin kocasi ifsa edince olayi. Adami iftira atmakla suclamis. Seni üzüp durmus. Ben kiyamam senin kizina. Allah ikinize bundan sonra hep mutluluklar güzellikler nasip etsin.
Amin canım duan için:dua:bende kızım için burdayım :anne:onu alıştırayım ilk işim sessiz sedasız yoluma bakmak

Cinsel içerikli konuşmalar ve eşiniz sırf işinden olmamak için dinliyormuş.
Acımasız olacak ama bu kadar iyi niyetli olmayın.
Boşanın gitsin.
Ne geldiyse başıma saflığımdan iyi niyetimden geldi eşim ne derse desin benim ona olan aşkım sevdam en önemlisi güvenim bitti noktaaaa kızımı alıştırmak için burdayımmm daha sabah bile baba annemin elini tut öp onu üzme tamammı ben okuldan gelene kadar sakın gitmeyin tamammı diyor kuzummm yaaa:KK61::KK61:çoçuk için durmayın derdim duruluyormuş bunu anladım:KK61:

savurgan savurgan kadına ''bi daha eşimi de beni de rahatsız etme, bizimle muhatap olma, yoksa taciz ediyor diye mahkemeye veririm seni'' de. numaralarınızı da değiştirin. bi daha da sakın görüşme. gözün de eşinin üzerinde olsun. bir hatasını, o kadınla bir muhatap oluşunu yakalarsan boşan.

savurgan savurgan kadına ''bi daha eşimi de beni de rahatsız etme, bizimle muhatap olma, yoksa taciz ediyor diye mahkemeye veririm seni'' de. numaralarınızı da değiştirin. bi daha da sakın görüşme. gözün de eşinin üzerinde olsun. bir hatasını, o kadınla bir muhatap oluşunu yakalarsan boşan.
Dedim canım ama kadın uzattıda uzattı yok benle arkadaşlığımız devam etmeliymiş en çokda sürekli kuran çarpsın eşinin allah belasını versin kızıda yaşasın eşim için birşey demiyorum ama kızımın ne günahı varkiii bende kendimi tutamadım sizin adilinizi kızıma yapıştırma diye uyarmamla kadın çıldırdı eşimi yerden yere vurdu yetmedi :işsiz:ben kendi çalıştığım parayı kendi ihtiyaçlarıma harcıyorum bazı faturaları ödüyorum eşim hiçbir şey demez asalak dedi bana yaaa:eek:eşinin sırtına yapışmış asalaksın koca parası yemekden başka ne işe yarıyorsun şimdi işim yok türkiyeye tatile gittiğimden bide ordan vurdu :KK12:bende kestim attım tatlım hiçbir şekilde yoluma çıkma diye teli kapattığımdan beri mesaj atıyor etmediği hakaret kalmadı :KK12:

Allah yardımcın olsun.Bende çok çektim bu o...pular'dan.
Demek seninle bir sey konuşacakmış.sakın evine gitme.(sakın)bu şizofren kadınlar her türlü iftirayı atabilir.bende sıkıldım bir cafe ismi ver.orada kahve içelim de.masaya giderken;telefonunu uçak moduna alıp ses kaydını aç.ekranı tuş kilidine al.her konuşmNızı kaydetsin.eger itirafff ;veya iftira şeyler konuşursa eşinle ilgili seni zora düşürecek küfür vs etme.ben eşime güveniyorum bunu bana ıspatla de.o ses kAydını mahkeme de kullanman gerekebilir. O yüzden küfür hakaret etme diyorum.tabi buluşacagın yeri ve saati mutlaka yakınların bilsin.

Allah yardımcın olsun.Bende çok çektim bu o...pular'dan.
Demek seninle bir sey konuşacakmış.sakın evine gitme.(sakın)bu şizofren kadınlar her türlü iftirayı atabilir.bende sıkıldım bir cafe ismi ver.orada kahve içelim de.masaya giderken;telefonunu uçak moduna alıp ses kaydını aç.ekranı tuş kilidine al.her konuşmNızı kaydetsin.eger itirafff ;veya iftira şeyler konuşursa eşinle ilgili seni zora düşürecek küfür vs etme.ben eşime güveniyorum bunu bana ıspatla de.o ses kAydını mahkeme de kullanman gerekebilir. O yüzden küfür hakaret etme diyorum.tabi buluşacagın yeri ve saati mutlaka yakınların bilsin.
Canım konuştum ben kadınla herşeyi eşimin üstüne attı yok kariyeri varmış yok para iyi kazanıyormuş tüm erkekler onun peşindeymiş :ukala::ukala:bir süre şeyler kısaca kendini övdü durdu kocasıyla sorunu olduğundan azıcık eşime yakınlık hissetmiş eşimde kariyer sahibi bulunmaz hint kumaşı bu gacıııı diye üzerine atlamış misali anlatıyor bende kestim attım kadın sürekli hakaretli mesajlar atıyor az önce mesaj atmış evime gelcekmiş gelsin bakalım:KK67:

Ne utanmaz kadın bu ya evine mi gelcekmiş

Türk yabanci yapimi dallassss anam bu ne kafam.yerinden oynadi:confused::confused:bir de nedense hızlıca okudum sanki biri durtuyor hızlı oku diye niye öyle oldu anlamadim:KK53:sen bu aklina ağzına geleni söyle söv küfret işlem Tamam:kahve::kahve:
Haha kahkaha attım resmen :KK70:bende aynen öyle okudum, koştur koştur okudum tabiri caizse. Bayan öyle anlatmış valla bu türün adı ne bilmiyorum edebiyatta ama iyi polisiye yazarı olur sizden :sampiyon:
Şaka bir yana, şaka mı yapıyorsunuz tabiki konuşun kadınla, sayın sövün. Gururunuzu koruyun.

Bence eşin suçsuz..adam iş ariyodu ben şahidim diyosun..iyice araştirip ogrenmeden karar verme..eşinle onceden iliskiniz nasildi..yani güvenirmiydin.eşine degil de karisiyla bosanma asamasinda olan elin adamina güvenmissin..eşin ya dogru soyluyorsa deger mi bi or...pu icin yuvani yikmaya..iyice arastir gercekten karsilikli bisey varsa bosan ama ben yazdklarindan kadin musallat olmus gbi hissettim

Eşim aldatmadım diyor yeminler ediyor tabiki yermiyim kadın sürekli sarkıntılık yaptı evlenelim birlikde yaşayalım dedikçe ben azarladım diyor bilmiyorum canımmm gerçekden aldattımı yoksa dediklerindenmi ibaret kadında sürekli bana gel diye telefon açıyor

vala k.bakmayında bastan verilmiş taviz ne gerek var bayanla erkeğin evli adamın arkadaşlık yapmasına

Bu arada biraz araştırma yaptım evi kırıp döken kendini hırpalayanda kadınmış kocası değilmiş kızlar:KK57:kadın evimi kırdı döktü rolü yapıp eşimi bahaneyle çağırıyormuş bunuda öğrendim onun arkadaşından ama şuan kesinlikle kadın eşimin itiraf ettiğini bilmiyor beni dedikodunun yalan olduğuna inandığımı sanıyor safım yaaa ben:KK61:
Bu yorumunuzdan sonra iyice emin oldum kadının man.ak olduğuna.Sizin yerinizde olsam ben de sizin gibi davranırdım sanırım.Üzüldüm.

Açık söylemek gerekirse kızınıza üzüldüm.Siz tam bir karar almamışken çocuğunuza bu tramvayı yaşatmanız çok kötü olmuş.Şimdi kızınız hep bu korkuyla yaşayacak.

Ne utanmaz kadın bu ya evine mi gelcekmiş
Aynen yaaa bide bana ne hakaretler etti haltı yiyen onlar namuzsuz şerefsiz ben oldum ne dememi bekliyordu acaba siz birlikde olun gezin tozun ben evde beklerim dememimi anlamadımkiii:KK34:

Bence eşin suçsuz..adam iş ariyodu ben şahidim diyosun..iyice araştirip ogrenmeden karar verme..eşinle onceden iliskiniz nasildi..yani güvenirmiydin.eşine degil de karisiyla bosanma asamasinda olan elin adamina güvenmissin..eşin ya dogru soyluyorsa deger mi bi or...pu icin yuvani yikmaya..iyice arastir gercekten karsilikli bisey varsa bosan ama ben yazdklarindan kadin musallat olmus gbi hissettim
İyide canım eşim bu kadının eşi iftira attığında güya niye çıldırdı benim günahım yok diye hatta kadınınla aralarında bu konuşmaları bile sakladı bende mal mal inandım ben sanada eşimede güvenirim dedim kadına:KK67:kimbilir ne kadar alay etmiştir arkamdan eşimde en az onun kadar suçlu

Canım konuştum ben kadınla herşeyi eşimin üstüne attı yok kariyeri varmış yok para iyi kazanıyormuş tüm erkekler onun peşindeymiş :ukala::ukala:bir süre şeyler kısaca kendini övdü durdu kocasıyla sorunu olduğundan azıcık eşime yakınlık hissetmiş eşimde kariyer sahibi bulunmaz hint kumaşı bu gacıııı diye üzerine atlamış misali anlatıyor bende kestim attım kadın sürekli hakaretli mesajlar atıyor az önce mesaj atmış evime gelcekmiş gelsin bakalım:KK67:

Aman aman zil caldiginda ses kaydini ac ceken bir yere koy..sen esinin arkasinda dur..ona sakin prim verme .esine inandigini;guvendigini soyle..sonra ne istiyorsan o duymadan esine yaparsin.dusmani kazandirma sakin.yaninda biri olsun.sen mesajlarin tehdit kufur yazma.esin le sende git savciliga sikayet etsin.

Açık söylemek gerekirse kızınıza üzüldüm.Siz tam bir karar almamışken çocuğunuza bu tramvayı yaşatmanız çok kötü olmuş.Şimdi kızınız hep bu korkuyla yaşayacak.
Canım ben zaten tamamen bitirdim boşanma aşamasından geri döndük boşanma davası görülene kadar kızıma babasının yurtdışına gideceğini bizim dede anneanneyle kalcağımızı söyledim çoçuk istemiyor kesinlikle onunda benim gibi zamana ihtiyaçı var

Eşiniz sizi aldattı mı bilemem ama iyi niyetli olmadığı açık (ki aldatmış olma ihtimali yüksek). Madem kadının kocanıza böyle yakışıksız yaklaşımı varmış; neden kadının kocası ortaya "aldatma" konusunu atmayana kadar kadınla ilişkisini/arkadaşlığını sürdürmüş?

Bu arada; bir konuda daha tüm oklar ikinci kadına dönmüş. Diğer kadının yaptıklarının onaylanacak tarafı yok ama adamı nasıl suçsuz buluyorsunuz da, "yuvanı yıkma" diye yorum yapıyorsunuz hayret ediyorum. Adamın ilişkilerin bu boyuta gelmesine izin vermesi, diğer kadının tavrını eşiyle paylaşmaması bile yeterli.

Canım ben zaten tamamen bitirdim boşanma aşamasından geri döndük boşanma davası görülene kadar kızıma babasının yurtdışına gideceğini bizim dede anneanneyle kalcağımızı söyledim çoçuk istemiyor kesinlikle onunda benim gibi zamana ihtiyaçı var
Hayretler içinde okudum konuyu. Ne arsız ne yüzsüz ne vicdansız bir kadın. Madem kadının hareketlerinden rahatsız kocam dövdü diye aradığında koşa koşa niye gidiyor polise haber etseydi yada sizle gitseydi çok insanlık yapmak istiyorsa. Şu erkekler akıllı geçinen saftirikler. Çok sinirlendim seni düşünemiyorum bile...

Back