Ben eşimi asla savunmuyor bunu diledd getirdim zaten onuda suçlu bulduğum için boşanma davası açtım kızım rahatsızlanınca şimdilik askıya aldım herikiside suçlu benim gözümde asla tek taraflı değil eşim bazı akşamlar öfkeli gelirdi ara ara telefonu çalar meşgüle atardı neden bakmıyorsun dediğimde bu kadının adını söyleyip x delisi arıyor yine saçma sapan birşeydir derdi ve sürekli iş bakardı huzurun olmadığını bu işte rahatsız olduğunu dile getirirdi bende hemen işi nerde bulacan hem parasıda iyi derdim kaçkez çıkmak istedi hatta yinede bunlar onu temize çıkarmaz katılıyorum sana en az kadın kadar suçlu unutmadan yazayım kadın yalnız beni bile bunaltıyordu sık sık oto çöpe arıyor mesaj atıyorduEşiniz sizi aldattı mı bilemem ama iyi niyetli olmadığı açık (ki aldatmış olma ihtimali yüksek). Madem kadının kocanıza böyle yakışıksız yaklaşımı varmış; neden kadının kocası ortaya "aldatma" konusunu atmayana kadar kadınla ilişkisini/arkadaşlığını sürdürmüş?
Bu arada yine bir konuda tüm oklar ikinci kadına dönmüş. Tamam diğer kadının yaptıklarının onaylanacak tarafı yok ama adamı nasıl suçsuz buluyorsunuz da, "yuvanı yıkma" diye yorum yapıyorsunuz hayret ediyorum. Adamın ilişkilerin bu boyuta gelmesine izin vermesi, diğer kadının tavrını eşiyle paylaşmaması bile yeterli.
Ben eşimi asla savunmuyor bunu diledd getirdim zaten onuda suçlu bulduğum için boşanma davası açtım kızım rahatsızlanınca şimdilik askıya aldım herikiside suçlu benim gözümde asla tek taraflı değil eşim bazı akşamlar öfkeli gelirdi ara ara telefonu çalar meşgüle atardı neden bakmıyorsun dediğimde bu kadının adını söyleyip x delisi arıyor yine saçma sapan birşeydir derdi ve sürekli iş bakardı huzurun olmadığını bu işte rahatsız olduğunu dile getirirdi bende hemen işi nerde bulacan hem parasıda iyi derdim kaçkez çıkmak istedi hatta yinede bunlar onu temize çıkarmaz katılıyorum sana en az kadın kadar suçlu unutmadan yazayım kadın yalnız beni bile bunaltıyordu sık sık oto çöpe arıyor mesaj atıyordu
Canım eşim dediki o zamanlar kadın öyle konuşmuyordu bak gör arkadaşım diyordu dedi ağlıyordu ara ara sarılmaya çalışıyor ben ittiriyordum asla izin vermiyordum iş yerindede evrak getirirdi ben ucundan tutarken o elimi avuçlama uğraşırdı dayak yemiş rölü yaptığındada alıp bize getiriyordum ne bileyim ben yaa ahhh salak kafam diyor kadın kendide dedi son zamanlarda ben birşeyler hissettim duygusal olarak bide bekarken hissetmiştim olmaz deyip kendimi geri çekdim yıllarcada sustum bakdım gördüm onu haketmeyen kadınla evlendi diyor yaaa gelde çıldırma gelde çıldırma lanet olsun bu terbiyesiz insanlara eşimede onadaHayretler içinde okudum konuyu. Ne arsız ne yüzsüz ne vicdansız bir kadın. Madem kadının hareketlerinden rahatsız kocam dövdü diye aradığında koşa koşa niye gidiyor polise haber etseydi yada sizle gitseydi çok insanlık yapmak istiyorsa. Şu erkekler akıllı geçinen saftirikler. Çok sinirlendim seni düşünemiyorum bile...
İşte bende bunun aynısını eşime dedim madem suçsuzsun neden baştan bana söylemedin dedim defalarca özür dilerim onu kayde almadığımdan bizim huzurumuzun kaçmasından ve kadının boşanma aşamasonda eşinden dayak yediğini zannettiğimden ruh sağlığının bozuk olduğunu düşündüm onun depresyonda olduğunu daha fazla yıpranmasın sonuçda annedir üstelik şiddet görmüş anne diye iyi niyetimden seninde saçma sapan şeylere üzülmeni istemedim diyor işteeee herşeye bir bahane be kuzumBen sizin yorumlarınız için dememiştim zaten.
Ama dediğiniz gibi; eşinizin işten çıkma isteğini dile getirmesi, ya da kadından sıkıldığını ifade etmesi yetmez. Siz zorladığınızda anlattığı şeyleri ( kadının evlenmek istediğini, duygularını eşinize yansıttığını vs. ) yaşanır yaşanmaz sizle paylaşması ve kadınla ilişkisini çok önceden kesmesi gerekiyordu, hatasız olabilmesi için.
Canım eğer öyleyse bence tekrar düşün ayrılık işini. Erkekler karşısındaki kadın ne yaparsa yapsın kendini koruyabileceğini düşünür. Böyle haysiyetsiz bir kadın yüzünden yuvanı yıkma. Amacı bu zaten o kadının. Eşini en iyi sen tanırsın yalan söyleyip söylemediğini sen anlarsın. Öfken sadece bana neden en başında söylemedi diyeyse öfkeni dindirmeye çalış. Bir de evladınız var çok iyi düşünün kızgınlık anında karar vermeyin. Allah yardımcınız olsun inşallah...Canım eşim dediki o zamanlar kadın öyle konuşmuyordu bak gör arkadaşım diyordu dedi ağlıyordu ara ara sarılmaya çalışıyor ben ittiriyordum asla izin vermiyordum iş yerindede evrak getirirdi ben ucundan tutarken o elimi avuçlama uğraşırdı dayak yemiş rölü yaptığındada alıp bize getiriyordum ne bileyim ben yaa ahhh salak kafam diyor kadın kendide dedi son zamanlarda ben birşeyler hissettim duygusal olarak bide bekarken hissetmiştim olmaz deyip kendimi geri çekdim yıllarcada sustum bakdım gördüm onu haketmeyen kadınla evlendi diyor yaaa gelde çıldırma gelde çıldırma lanet olsun bu terbiyesiz insanlara eşimede onada
Amin canimCanım eğer öyleyse bence tekrar düşün ayrılık işini. Erkekler karşısındaki kadın ne yaparsa yapsın kendini koruyabileceğini düşünür. Böyle haysiyetsiz bir kadın yüzünden yuvanı yıkma. Amacı bu zaten o kadının. Eşini en iyi sen tanırsın yalan söyleyip söylemediğini sen anlarsın. Öfken sadece bana neden en başında söylemedi diyeyse öfkeni dindirmeye çalış. Bir de evladınız var çok iyi düşünün kızgınlık anında karar vermeyin. Allah yardımcınız olsun inşallah...
Sagol ebrucum ne bicim oldu hayatim kisacik suredeÇok geçmiş olsun savurgancım.
Zaten bende onu dusunuyorum zaman ne gostercek yasayip gorecegim tatlimbu ne be? boşayın da bakın bakalım kocanız mecburiyetten mi zevkten mi kadına yüz veriyormuş...
Hic bise anlamadim vallakızlar hemen konuya gireyim eşim ve çoçuklukdan beri tanıdığı bir bayan var bayan çok tatlı konuşkan biri biz birlikde çoğu kez gezdik dolaştık iyi anlaşıyoruz bayan türkiyeden biriyle evlendi buraya getirdi çoçukları oldu sonra anlaşamadılar bayan boşanmak istediğini söylemiş adamda ben bitti demeden bitiremezsin diye bi gece kapı cam kırmış kadınıda dövmüş kadın bizi aradı eşimde elinden geldiğince yardım etti gitti baktı çoçukları bize getirdi falan adam şimdi gördüğüne söylemiş görmediğine haber yollamış eşimle kadının arasında ilişki olduğunu eşimde az önce bana dedi şokkkklardayım dün bayana demiş seninle arkadaşlığımız buraya kadar heryerden engellemiş silmiş neyseki şimdi ben ne yapayım kızlar hemen boşanma davasımı açayım evimi terk edeyim akşama kadar vaktim var birazdan işe gidicem
Kızlar böyle bir konu açmışdım şimdi bunun devamı geldi onu anlatayım şimdi eşim bu olaydan sonra işten çıkdı kadınıda heryerden engelledi ve türkiyeye gittik 3 gün önce geri geldik olay şöyle gelişti türkiyede 3 kez üstüste rüyamda eşimin bu kadınla gittiğini beni terk ettiğini gördüm çok etkilendim rüyamdan eşime dedimki biri bana mesaj atmış sen bu kadınla mesajlaşmışsın senin mesajların varmış bu kadınla evlenmek istiyormuşsunuz engel benmişim derdemez adam ne var ne yok döktü ortayabu kadın evlenelim aşkım senin için ölüyorum daha neler neler eşim demesine göre kadınla konuşmasam patrona yalan yanlış şikayet ediyordu konuşsam belaltı konuşuyordu yemin ediyorum parasız ve işsiz kalmamak için dinliyormuş rolü yaptım dedi ne aşklı konuşma ne cinsel içerikli konuşmadım varsa kanıtı çıkarsın diyor. Neyse ailelerimizde duydu boşanma davası açtım eşim ve ailesi yalvar yakar oldular kızıma babasının yurtdışında yaşayacağını bizim türkiyede kalacağımızı söyledim kızım hem hasta oldu hemde ağızın içi yarayla doldu bende askıya aldım şimdilik yurtdışına geri geldim ve kadın aradı beni kızlar asıl sorum bu kadın benim birşey bilmediğimi zannediyor 2 gündür saat başı arıyor canımlı cicimli bana gel ısrarlı artık gelemiyeceğim yalanı kalmadı bugün ararsa herşeyi biliyorum deyip içimde ne var ne yok döküp bide küfür edeyimmi ne olur birşey deyin beynim durdu
Eşim o işten çıkmazsa boşardım. Hiçte beklemezdim.Eşim yeminler ediyor hiçbirşey hissetmiyorum ve ben onu duymazlıkdan görmezlikden geldim sürekli iş yerinde birşeyi bahane edip odama geliyordu kızdığımdada birşey bulup patrona şikayet ediyor patrondan haksız yere azar işitiyordum diyor parasız işsiz kalkmakdan korktuğum için sustum dedi ve bu arada eşim iş arıyordu bende şahidim neden arıyorsun işin iyi dediğimde ortamını beğenmediğini söylüyordu
Esim isten ani bir kararla cikdi zaten once is bakdi sonra aniden cikdi isten neden cikdin dedigimdede ailemden onemli degil yaa dedi hatta ben kizdim parasi guzel iyide konumdasin diye aman bosver evlenmeden once kariyer iyi konum derdim evlendikden sinra temizlik bile yapsam gocunmam yeterki huzurum olsun dediEşim o işten çıkmazsa boşardım. Hiçte beklemezdim.
Ozaman eşine güven. Adam doğru söylüyor bence. Çünkü kadınla tek kontağa geçtiği yer iş yeriymiş.Esim isten ani bir kararla cikdi zaten once is bakdi sonra aniden cikdi isten neden cikdin dedigimdede ailemden onemli degil yaa dedi hatta ben kizdim parasi guzel iyide konumdasin diye aman bosver evlenmeden once kariyer iyi konum derdim evlendikden sinra temizlik bile yapsam gocunmam yeterki huzurum olsun dedi
Ahhhh kuzum sen bide bana sor o guven varyaa bir kere oynadimi yerinden asla bir daha yerine oturmuyor zaman benim yanildigimi gosterse bile esime olan guvenim asla eskisi gibi olmaz zaten ayni ortami paylasmak bile istemiyorum kizim icin burdayim diyorum esime oda surekli yalvarma modunda gidersen biterim dagilirim birdaha o eski ben olmam artik yasama istegim hevesim kalmaz ben senle tamamim diyor bende ani cikis yapiyorum onada dedinmi diye adam offfff offff sar basa yapmadim etmedim don dolas ayni laflar diyor cekiliyor ayni ortamdan ya baska odaya yada kizimla gezmeye cikiyor iste boyle devam ediyorOzaman eşine güven. Adam doğru söylüyor bence. Çünkü kadınla tek kontağa geçtiği yer iş yeriymiş.
Tamamen türkiye'ye yerleşseniz nasıl olur?Ahhhh kuzum sen bide bana sor o guven varyaa bir kere oynadimi yerinden asla bir daha yerine oturmuyor zaman benim yanildigimi gosterse bile esime olan guvenim asla eskisi gibi olmaz zaten ayni ortami paylasmak bile istemiyorum kizim icin burdayim diyorum esime oda surekli yalvarma modunda gidersen biterim dagilirim birdaha o eski ben olmam artik yasama istegim hevesim kalmaz ben senle tamamim diyor bende ani cikis yapiyorum onada dedinmi diye adam offfff offff sar basa yapmadim etmedim don dolas ayni laflar diyor cekiliyor ayni ortamdan ya baska odaya yada kizimla gezmeye cikiyor iste boyle devam ediyor
Daha bugun esim olcak sahis dedi istersen evi yasadigimiz bu civari herseyi degistirelim sil bastan yapalim sen zamani degerlerdirirken bende sana hakli oldugumu kanitlayim ne dersin dedi o turkiyeye gelmez eger bosanirsam turkiyeye donmemi istiyor ailem bende kizim icin donemem gibi geliyor donersem yilda belki 2 yilda bir gorcek babasini sonra o yillar uzadikca uzayacak belkide kizim babasini tamamen unutacak yada ona hasret kalicak iste hepsini dusunuyorum belkide bu bolgeden tasinsak iyimi olcak bilemiyorumkiiiTamamen türkiye'ye yerleşseniz nasıl olur?
Canım bak eşinde demiş. Türkiye olmaz başka biyer olur. Ama adam çabalıyo benim gördüğüm kadarıyla. Kocana bir şans vermelisin.Daha bugun esim olcak sahis dedi istersen evi yasadigimiz bu civari herseyi degistirelim sil bastan yapalim sen zamani degerlerdirirken bende sana hakli oldugumu kanitlayim ne dersin dedi o turkiyeye gelmez eger bosanirsam turkiyeye donmemi istiyor ailem bende kizim icin donemem gibi geliyor donersem yilda belki 2 yilda bir gorcek babasini sonra o yillar uzadikca uzayacak belkide kizim babasini tamamen unutacak yada ona hasret kalicak iste hepsini dusunuyorum belkide bu bolgeden tasinsak iyimi olcak bilemiyorumkiii
kızlar hemen konuya gireyim eşim ve çoçuklukdan beri tanıdığı bir bayan var bayan çok tatlı konuşkan biri biz birlikde çoğu kez gezdik dolaştık iyi anlaşıyoruz bayan türkiyeden biriyle evlendi buraya getirdi çoçukları oldu sonra anlaşamadılar bayan boşanmak istediğini söylemiş adamda ben bitti demeden bitiremezsin diye bi gece kapı cam kırmış kadınıda dövmüş kadın bizi aradı eşimde elinden geldiğince yardım etti gitti baktı çoçukları bize getirdi falan adam şimdi gördüğüne söylemiş görmediğine haber yollamış eşimle kadının arasında ilişki olduğunu eşimde az önce bana dedi şokkkklardayım dün bayana demiş seninle arkadaşlığımız buraya kadar heryerden engellemiş silmiş neyseki şimdi ben ne yapayım kızlar hemen boşanma davasımı açayım evimi terk edeyim akşama kadar vaktim var birazdan işe gidicem
Kızlar böyle bir konu açmışdım şimdi bunun devamı geldi onu anlatayım şimdi eşim bu olaydan sonra işten çıkdı kadınıda heryerden engelledi ve türkiyeye gittik 3 gün önce geri geldik olay şöyle gelişti türkiyede 3 kez üstüste rüyamda eşimin bu kadınla gittiğini beni terk ettiğini gördüm çok etkilendim rüyamdan eşime dedimki biri bana mesaj atmış sen bu kadınla mesajlaşmışsın senin mesajların varmış bu kadınla evlenmek istiyormuşsunuz engel benmişim derdemez adam ne var ne yok döktü ortayabu kadın evlenelim aşkım senin için ölüyorum daha neler neler eşim demesine göre kadınla konuşmasam patrona yalan yanlış şikayet ediyordu konuşsam belaltı konuşuyordu yemin ediyorum parasız ve işsiz kalmamak için dinliyormuş rolü yaptım dedi ne aşklı konuşma ne cinsel içerikli konuşmadım varsa kanıtı çıkarsın diyor. Neyse ailelerimizde duydu boşanma davası açtım eşim ve ailesi yalvar yakar oldular kızıma babasının yurtdışında yaşayacağını bizim türkiyede kalacağımızı söyledim kızım hem hasta oldu hemde ağızın içi yarayla doldu bende askıya aldım şimdilik yurtdışına geri geldim ve kadın aradı beni kızlar asıl sorum bu kadın benim birşey bilmediğimi zannediyor 2 gündür saat başı arıyor canımlı cicimli bana gel ısrarlı artık gelemiyeceğim yalanı kalmadı bugün ararsa herşeyi biliyorum deyip içimde ne var ne yok döküp bide küfür edeyimmi ne olur birşey deyin beynim durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?