bana akıl fikir verin kızlar

Ben eşimi asla savunmuyor bunu diledd getirdim zaten onuda suçlu bulduğum için boşanma davası açtım kızım rahatsızlanınca şimdilik askıya aldım herikiside suçlu benim gözümde asla tek taraflı değil eşim bazı akşamlar öfkeli gelirdi ara ara telefonu çalar meşgüle atardı neden bakmıyorsun dediğimde bu kadının adını söyleyip x delisi arıyor yine saçma sapan birşeydir derdi ve sürekli iş bakardı huzurun olmadığını bu işte rahatsız olduğunu dile getirirdi bende hemen işi nerde bulacan hem parasıda iyi derdim kaçkez çıkmak istedi hatta yinede bunlar onu temize çıkarmaz katılıyorum sana en az kadın kadar suçlu unutmadan yazayım kadın yalnız beni bile bunaltıyordu sık sık oto çöpe arıyor mesaj atıyordu

Ben sizin yorumlarınız için dememiştim zaten.

Ama dediğiniz gibi; eşinizin işten çıkma isteğini dile getirmesi, ya da kadından sıkıldığını ifade etmesi yetmez. Siz zorladığınızda anlattığı şeyleri ( kadının evlenmek istediğini, duygularını eşinize yansıttığını vs. ) yaşanır yaşanmaz sizle paylaşması ve kadınla ilişkisini çok önceden kesmesi gerekiyordu, hatasız olabilmesi için.

Canım eşim dediki o zamanlar kadın öyle konuşmuyordu bak gör arkadaşım diyordu dedi ağlıyordu ara ara sarılmaya çalışıyor ben ittiriyordum asla izin vermiyordum iş yerindede evrak getirirdi ben ucundan tutarken o elimi avuçlama uğraşırdı dayak yemiş rölü yaptığındada alıp bize getiriyordum ne bileyim ben yaa ahhh salak kafam diyor kadın kendide dedi son zamanlarda ben birşeyler hissettim duygusal olarak bide bekarken hissetmiştim olmaz deyip kendimi geri çekdim yıllarcada sustum bakdım gördüm onu haketmeyen kadınla evlendi diyor yaaa gelde çıldırma gelde çıldırma lanet olsun bu terbiyesiz insanlara eşimede onada

İşte bende bunun aynısını eşime dedim madem suçsuzsun neden baştan bana söylemedin dedim defalarca özür dilerim onu kayde almadığımdan bizim huzurumuzun kaçmasından ve kadının boşanma aşamasonda eşinden dayak yediğini zannettiğimden ruh sağlığının bozuk olduğunu düşündüm onun depresyonda olduğunu daha fazla yıpranmasın sonuçda annedir üstelik şiddet görmüş anne diye iyi niyetimden seninde saçma sapan şeylere üzülmeni istemedim diyor işteeee herşeye bir bahane be kuzum

savurgan canim aylar önce takima konuyu ilk yazdiginda da beynimden vurulmusa döndüm sabah görünce de..biz de kac gündür gezip egleniyodur tatilde diye seni aniyoduk
Beni bilirsin bdvlere de ugramam hic hem üzülüp sinirleniyorum hem saydirmamak icin kendimi zor tutuyorum yine oylece kendimi anlatmaya calisicam..
Bize anlattigin kadariyla esinle seviyodunuz birbirinizi kuzunuzda cok melek masallah. O gun olayi ilk anlattiginda ikisini de al karsina konus demistim sana yine aynisini diyorum.. Allah var ben kocana da sucsuz diyemem,yavrunla senin gunahina da girmis olabilir,tamamen sizofren bi psikopatla da karsi karsiya kalmis olabilir. Ilk tavsiyem antidepresanlarini hemen birak seni uyusturmaktan baska bisey yapmayacaklar kuzunun ve bizim sana ihtiyacimiz var. Git boşa da diyemem olaylar baska turluyse bi fiske bile yuvaniza sebep olmak istemem..
Ama aylar önce söylediğim gibi kocanin -ki kaldi ki ben e.arkadasima bile sorun çıkarırım su anda- ne isi var o kadinla arkadasliga..kocasi ona siddet uyguluyosa arayin polisi gelsin y.disindasiniz zaten burdaki gibi gözardı etmiyolar boyle seyleri. Coookk once yapman gereken bir diger sey de o kadini tamamen hayatinizdan uzaklastirman.. Ne duruyosun su anda git sikayet et uzaklastirma versinler nasil evine geliyo nasil ariyo seni engelleyin her yerden.. Kocana sıra gelince o senin verecegin bi karar. Al karsina ona da agzina geleni şöyle. Iyi kötü esi sendin hayat arkadasi sensin birazcik Allah korkusu varsa ben önce hakkimi helal etmem sana iki cihanda da derim.. Sakinligini koru canim..
O kadina tekrar dönecek olursam ben agzini burnunu dağıt derdim ki belki de oyle yapardim. Ama başını belaya bulastirirsin daha fazla belli hasta yani. Ben kendi kendine boğazıni sıkıp başkasına suc atan manyaklar gördüm. Esin de sütten çıkma ak kaşık diyemiyorum acikcasi,hadi kadin adi niye hic önlem almadi,mobbing sadece kadinlara yapilmaz esin de gayet isyerinde rahatsiz edilebilir. Aynisi senin basina gelse Allah korusun sen saklar miydin hemen paylaşırdin esinle kendinden emin olsan gider birlikte sikayet ederdiniz. Issizlik filan biraz hikaye olmus esin yillardir yurtdisinda isler orda nasil yürüyo biliyo zeki de bi adam kendini de aklardi daha iyi bi is de bulurdu.. Sen de yetenekli hatunsun bi sürü is basarmissin hep destektin eşine seninle paylasmasi yapmasi gereken en doğru hareketti bence..
Bi de bu erkekler ne zaman akillanacak Allah aşkına hayatlarindaki kadinlara ne zaman güvenmeyi öğrenecekler. En büyük salakliklari kendilerine aşkla bagli sadik esleri hele ki anneleri seytanlastirip karsilarina almak.. Isin pesine birakma ama kanit varsa ortada ikisini de surundur adaminda donuna kadar alip kendine ve kuzuna yeni bi hayat kur eger oyleyse. Ailen de her zaman arkanda zaten o da kaybettiklerine yanar ömrü billah..
Kizlar uzun bi mesaj oldu ama sayip sovsem ban yiycem biliyorum bakmam gereken bi takimim var..
Son hatirlatma biz hep yanindayiz savurgan cim.. kizlar siz de dagilmisliginin kusuruna bakmayin cok hayat dolu cok enerjik dili de cok güzel kullanan bi arkadastir aslinda kafa dumanli biraz anlayacaginiz uzere..
Herkese saygilar

Canım eğer öyleyse bence tekrar düşün ayrılık işini. Erkekler karşısındaki kadın ne yaparsa yapsın kendini koruyabileceğini düşünür. Böyle haysiyetsiz bir kadın yüzünden yuvanı yıkma. Amacı bu zaten o kadının. Eşini en iyi sen tanırsın yalan söyleyip söylemediğini sen anlarsın. Öfken sadece bana neden en başında söylemedi diyeyse öfkeni dindirmeye çalış. Bir de evladınız var çok iyi düşünün kızgınlık anında karar vermeyin. Allah yardımcınız olsun inşallah...

bu ne be? boşayın da bakın bakalım kocanız mecburiyetten mi zevkten mi kadına yüz veriyormuş...

Amin canimayrilik isini aslinda burda kalsam daha iyi olacak gibi kizim babasinida gorur gibime geliyor cokda etkilenmez turkiyeye donersem kizim cok etkilencek gibi gozukuyor en azindan onun babasini gorme hakkini almamis olurum bir turlu karar veremiyorum tek bildigim esime olan herseyi yitirdim gozumun giresi yok artik onu

Çok geçmiş olsun savurgancım.
Sagol ebrucum ne bicim oldu hayatim kisacik surede

Hic bise anlamadim valla

Eşim o işten çıkmazsa boşardım. Hiçte beklemezdim.

Eşim o işten çıkmazsa boşardım. Hiçte beklemezdim.
Esim isten ani bir kararla cikdi zaten once is bakdi sonra aniden cikdi isten neden cikdin dedigimdede ailemden onemli degil yaa dedi hatta ben kizdim parasi guzel iyide konumdasin diye aman bosver evlenmeden once kariyer iyi konum derdim evlendikden sinra temizlik bile yapsam gocunmam yeterki huzurum olsun dedi

Ozaman eşine güven. Adam doğru söylüyor bence. Çünkü kadınla tek kontağa geçtiği yer iş yeriymiş.

Ozaman eşine güven. Adam doğru söylüyor bence. Çünkü kadınla tek kontağa geçtiği yer iş yeriymiş.
Ahhhh kuzum sen bide bana sor o guven varyaa bir kere oynadimi yerinden asla bir daha yerine oturmuyor zaman benim yanildigimi gosterse bile esime olan guvenim asla eskisi gibi olmaz zaten ayni ortami paylasmak bile istemiyorum kizim icin burdayim diyorum esime oda surekli yalvarma modunda gidersen biterim dagilirim birdaha o eski ben olmam artik yasama istegim hevesim kalmaz ben senle tamamim diyor bende ani cikis yapiyorum onada dedinmi diye adam offfff offff sar basa yapmadim etmedim don dolas ayni laflar diyor cekiliyor ayni ortamdan ya baska odaya yada kizimla gezmeye cikiyor iste boyle devam ediyor

Tamamen türkiye'ye yerleşseniz nasıl olur?

Tamamen türkiye'ye yerleşseniz nasıl olur?
Daha bugun esim olcak sahis dedi istersen evi yasadigimiz bu civari herseyi degistirelim sil bastan yapalim sen zamani degerlerdirirken bende sana hakli oldugumu kanitlayim ne dersin dedi o turkiyeye gelmez eger bosanirsam turkiyeye donmemi istiyor ailem bende kizim icin donemem gibi geliyor donersem yilda belki 2 yilda bir gorcek babasini sonra o yillar uzadikca uzayacak belkide kizim babasini tamamen unutacak yada ona hasret kalicak iste hepsini dusunuyorum belkide bu bolgeden tasinsak iyimi olcak bilemiyorumkiii

Canım bak eşinde demiş. Türkiye olmaz başka biyer olur. Ama adam çabalıyo benim gördüğüm kadarıyla. Kocana bir şans vermelisin.

Kadın ararsa bir de olayı ondan dinleyin derim. Olayı sadece eşinizden dinlemişsiniz.

Ben eski konunuzuda hatırlıyorum,sizi üzmek istemem ama oradada bir tuhaflık sezmiştim. Bilemiyorum eşiniz neden dur dememiş oturup dinlemiş ki. Kadını yakınınızda tutmaya devam etmiş. Sert tepki vermeliymiş ki kadın yüz bulamasın. Eşiniz aldatmıyordur,belki kadinla ilişkisi yoktur ama çanak tutmuş tavırlarıyla kadına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…