Bilmiyorum eses hiçbir fikrim yok belkide aldattı kime inanacığıma şaşırdımEşin seni aldatmadı yani
Bilmiyorum eses hiçbir fikrim yok belkide aldattı kime inanacığıma şaşırdımeşimin demesine göre aldatmadı hangi erkek aldattım derkiii zaten yalnız ilk boşanma davası açtığımda çok yalvar yakar yaptı şimdi kadının aradığını biliyor ve rahat hiçbirşey olmadı aramızda sadece aptallığım kocam beni dövdü dediğinde neden gittim salak kafam diyor
Olabilir ve dün beni aradı açmadım mesajlar attı defalarca sonra eşimi aradı gizli numaradan eşim yanımdaydı eşimde açmadı sonra ben aradım aşkımm nerelerdesin dedi bana bitanem görüşemiyoruz neler yapıyorsun birsürü şeyler işteeeSürekli arıyorsa vardır diyecekleri bence kadının. ...
Neden eşiniz gidiyor hem üstüne vazifemi yani kocası dövduyse eşinize noluyor..aman bisey anlamadim entrikalar entrikalarBilmiyorum eses hiçbir fikrim yok belkide aldattı kime inanacığıma şaşırdımeşimin demesine göre aldatmadı hangi erkek aldattım derkiii zaten yalnız ilk boşanma davası açtığımda çok yalvar yakar yaptı şimdi kadının aradığını biliyor ve rahat hiçbirşey olmadı aramızda sadece aptallığım kocam beni dövdü dediğinde neden gittim salak kafam diyor
İşte bugün kesin birdaha arayacak herşeyi biliyorum eşim anlattı diye sorayımmı sonra içimde kalan herşeyi dökeyimmi ne dersinUzak durun o kadınla bir daha görüşme
İşte bugün kesin birdaha arayacak herşeyi biliyorum eşim anlattı diye sorayımmı sonra içimde kalan herşeyi dökeyimmi ne dersin
Arkadaş yaa güya aman eşim hep öyle yeminle bıkdım bunun bu huyundan kimin yardıma ihtiyacı var iki eli kandada olsa koşar sadece bu kadına değil herkese aynı kayınvalidemde öyle anasına çekmiş hep diyorum bak sen iyilik meleği değilsin ama nafile koşuyorNeden eşiniz gidiyor hem üstüne vazifemi yani kocası dövduyse eşinize noluyor..aman bisey anlamadim entrikalar entrikalar
Doğru söylüyorsun canım işte hiç iyi değilim konum gibi berbat ruh halindeyim karmakarışıkNickin gibi savurgan bir konu açmışsın. Sonraki yazdıklarının güncelleme olduğu hiç belli olmuyor çok iç içe geçmiş olaylar.
İlk yazılanlardan sonra 'haydaa ne oldu ki neden hemen boşanma davasına getirmişki konuyu?' dedim hatta. Önceki konundan güncelleme ekleyerek devam edebilirdin.
Ayrıca kadına bildiğini belli etmemenin sebebini nedir anlamadım. Hala böyle tuhaf diyaloğa ne gerek var ki?
Eses07 kuzuma katılıyorum bir kere konuş sonra muhattap olma.
Aynen böyle yapıyormuş duyduklarıma göre sadece eşime değil eşimden önce 2 tane evli erkeğede yapmış biri boşanmış eşinden demekki yöntemi 100/100 başarılı erkeklerde valla ne yalan söyleyim bana geldiğinde bende eşi yaptı diye ne kızdım öfkelendim eşine ne laflar saydırdım beni bile kandırmıştı kadın eşim konusunda aslamı asla eskisi gibi güvenmem bitti o güven kendisine dedim haklısın ama eskisi gibi güvenini geri kazanacağım bak gör diyor heee çokkk kolaydı sankiii deeeAyyyy yelloza bak! Evi kirip döküp kendini hırpalayıp seni kocanı çağırdı he? Kiz ne duruyosun ara say söv saçını başını yol! Ama kocanada hesabını sor. Iyice emin ol aldatmadigima
Alevli bir kadın mı?Özet şu kadın türlü bahanelerle eşimi kandırarak evine çağırmış zamanla aşkını itiraf etmiş eşimi o hakettiğini benim haketmediğimi dile getirmiş alevli bir kadın ve eşimle geçen konuşmalarıda eşim kendi ağzıyla itiraf etti ama kadın benim bildiğimi bilmiyor sadece eşimle ona atılan iftira olduğunu bildiğimi zannediyor ve 2 gündür canımlı cicimli beni evine ısrarla çağırıyor birşey konuşmak istiyormuş
Alevli demem 2-3 kişiden duyduğum için dedim canım kadın tam başbelası dediler gözüne kestirdiği erkeğe iş atıyormuş evli bekar fark etmezmiş adamlarda hödükkk olunca sonuç ortada işte ben zaten eşimi af etmedim biraz zamana ihtiyaçım var kızımı ayrılığa alıştırmak için o kadarAlevli bir kadın mı?
Valla kadını bir dinleyin derim. Belki eşiniz sizi aldattı ama tabi ki itiraf etmiyor. Yalnız kadının elinde kanıt olmasına dikkat edin, iftira atıyor olabilir.
Ne de olsa alevli bir kadınmış
Yok kuzum 100/100 türkümdeSiz yabancı mısınız bu nasıl konu böyle karısık hicbir sey anlaşılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?