Bana acil akıl verin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dev bir sorun haline getirilmesi yanlış bence. Tepkini göstermişsin oda anlamıştır hatasını. Aileleri bu konuda aramak çok saçma ve gereksiz olur annesi oğlum ayıp demez ki ne var bunda der kapatır çenenizi...

sahsen onu bız tanımayız sız bılırsınız ımasını kırıcı gulusunu yada vurgusunu. ona gore yargılarsınız. bız yapamayız Belkı de ne var bu dedıgımde bana bu kadar bagırdı dıye o cephe alacak . aranızda ucurumlar oluscak. terbıyesız denmesi de bıraz sert sankı :) cunku o an konusuyosunuz sohbet muhabbet gırla :) o da boş bulunmus . baska bı sacmalık ahlaksızlık ya da ne bıleyım aıleye zarar verecek bı yatkınlıgı yada umursamazlıgı yoksa bence kapatılabılır bu konu aranızda :))evlılık ıkı uclu bısey ya evlı kalır gecınırsın ya da bosanırsın. gecınırken de o kadar cok zorluk atlatıyoruz kı. kac yıllık sevgılılkten sonra bıle tanımaya devam etmek. alıstıkca zaman gectıkce gelen rahatlamayla agız bozmalar oturma kalkmada degısım gulus muhabbet konusu.. valla bu basına gelmeyen kişi cok nadırdır. keske herkes sınırını karsı tarafa gore bılse ama ıste onemlı olan nıyet:))

üsluplarındaki iki yüzlülükten bahsediyorum.evlenmeden önce biliyormuydum.Bilmiyordum hatta tahminde etmiyordum.Görümcemde aynen bu kafada insanlar hakkında bu tarz yorumlar yapabilen biri...dolayısıyla eşimde normal görüyor.ablasının etkisinde kalan birisi

Akrep burcusun sen dimi? bunları düşünmen normal tatlım, ama konu sahibi muhtemelen değil shdhfşş

şaka bir tarafa, bu kadar takılmayın siz de onun annesini babasını hemen o an söyleseydiniz şakayla karışık güzel bi karşılık olurdu. Yatakta yatmam vs şeklinde uzatmanız hoş olmamış gereksiz tepkiler.

Ya niye anlatcaksınız insanlara jsjdjd. Evet esınızın bi anlık edepsızlıgı, ama bunlara tepki vererek zaten gostermıssınız durusunuzu, tekrar konusur hoslanmadıgınızı dile getirirsiniz olur biter. İnsanlara anlatsanız anlatmanıza bile gulerler insanları guldurmeyın bosverin

Kadının ömrü doğurmakla geçmiş aralarda düşük de olduysa dede hiç boş durmamış

Size göre normal değil ve sizi bağlayan eşiniz.
Söylediklerinize değer verir, dikkat ederse sıkıntı yok.
Ama yok illa ben buyum derse ve siz dayanıyorsanız sonu belli.
Neyi uzatıyorsunuz ki.

Şurada sayfalardır eşinizin ailesine gömdünüz, onları savunmak değil amacım.
Gerçek olayınızdan kopup büyük bir nefret topu haline getirdiniz, bunlar bağımsız şeyler.
Adam argo değil bel altı konuşmuş, bayağı bir tabir ile.

Salakla küfürle bunun alakası yok, boş bulunmuş söylemiş.
Evet hatalı üslubunda diyoruz hala ailesi de şöyle böyle diyorsunuz.
Ailesine şikayet etseniz ve zaten böyle insanlar kusur görür mü, aksine olağan karşılar ve sizi daha da manyak ilan ederler zaten.

Azıcık şu öfkeyi kontrol edip mantıklıca düşünün, olaydan çıkmayın.

konuyu saptırmayın bu yazdıklarım en basitleri.Eşimin yanında tv. deki kızı gösterip baksana çok güzel değilmi der... ben orta boyluyum mesela uzun boylu kızları övüp herkesin içinde ne o öyle kısaları sevmem ben bi tarafı yere yakın der.eşime senin beğendiğin tipleri görüyoruz der.Erkeklerin yanında en yakın arkadaşının tüpbebek detaylarını anlatır.ondan olmuyomuş şundan böyle vs.Daha sayamadığım niceleri...Yani bi sınırı yok bu kızın.İnsanların arkasından demediğini bırakmayıp yüzlerine canım cicim olan birisi..ben size daha ne anlatayımki

Aileleri düzeltemiyoruz... Ben eski bir arkadaşımdan, dedesinin babaannesine daha kötü küfürler ettiğini, buna rağmen ölene kadar evli kaldıklarını öğrenmiştim. Bunun uyumla da ilgisi olabilir, hoşgörüyle de. Eski insanların iletişim şekli böyleymiş, buna maalesef bir şey yapılamıyor. Görümceniz için de, aynı şekilde. Eşinizi uyarırsınız ciddi olarak. Şayet sizi gerçekten önemsiyorsa, sizinle her şeyin şakasını bir zahmet yapmamaya dikkat eder. Ama size tavsiyem, anlık sinirle hareket etmek yerine, sakince olanları ve ne yapacağınızı düşünmeniz. Çünkü eşinizle günün sonunda yine aynı yastığa baş koyacaksınız. Baktınız konuşmakla olmuyor ve sabrınızın sonundasınız, o zaman izlemeniz gereken yol belli.

Sız ne yapıyorsunuz o esnada o oyle deyınce. Uyarıyor musunuz ne demek istiyorsun abla vs dıye. TV de ki kızı gosterırken

Sinirlenmenizi bir yere kadar anlıyorum ama herkese anlatma çabası çok boş. Insanlar size güler bana çok çocukça geldi, eşinizle gece yatakta yaptığınız muhabbet dönmüş dolaşmış saçma bir yere varmış, bu sizin özeliniz onu rezil edince elinize ne geçecek?
Benim başına böyle bir şey gelse tepkimi koyduktan sonra o hatasını anlayana kadar mesafeli dururdum ama onun açığını başkalarına anlatmak gibi bir intikam yoluna gitmezdim.
Kaldı ki anlatınca eşiniz bir rezil olacaksa siz iki rezil olursunuz. Bu çirkin sohbeti ailelere taşımak iyi bir fikir değil.

Sız ne yapıyorsunuz o esnada o oyle deyınce. Uyarıyor musunuz ne demek istiyorsun abla vs dıye. TV de ki kızı gosterırken
karşı kanepede sessizce fısıldayarak eşime söyledi.eşim durup tv ye baktı ve bişey demedi.o an bişey deseydim Aa sende ne alıngansın.tv de birine güzel diyemezmiyim diyecek patavatsızlıkta.o yüzden o an duymazdan geldim

‘ aa evet ben de çok beğeniyorum onu ama ekmeğine göre köfte işte, hayat bu’ desenize.

Siz susup susup kendinizi dolduruyorsunuz.

Her mesajınızda yerden yere vurduğunuz, huyunu, konuşmasını, üslübunu sevmediğiniz, anlattıklarınıza da bakılırsa adam avam, siz saraylısınız, e tarafların denk olmadığı bir evliliği sürdürmek saçma değil mi?
Bu adam düzelmeyecektir çünkü adamın özünde var adam " karadenizli" (bir insanın ahlaksızlığıyla nereli olduğu ne alakaysa)

Yani demek ki ona normal geliyor böyle şeyler, sonuçta o iş olmadan çocuk olmuyor burada hamile kalmak için uğraşanlar gün hesabı vs yapıyorlar o güne denk getirmeye çalışıyorlar vs. Çocuğunun hangi ayda doğmasını istediğine göre hamile kalma zamanını planlayanlar da var. Normal bir şey ama sanırım belki de söyleme üslubu sizi rahatsız etti ne şekilde söyledi bilmiyorum. Yani eğer çok çirkin bir şekilde söylemediyse bunu çok kafaya takmayın. Bu konuda espri yapanlar da var. Mesela ben Eylül doğumluyum hesaplayıp "demek annemle babam güzel bir yılbaşı geçirmişler" diye espri yapmışlığım vardır kendi kendime. Neyse ben aşırı rahatlığım nedeniyle diğer konum yüzünden zaten taşlanacağım ben kasemi alıp gideyim (anlayan anladı).

Kaseyi yakında müzeye sergileyip cıkcıklayacağız
Konunuza yazmadım ama takipteyim, bu trend bowl yiyecekler gördüğümde aklıma geliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…