- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sahsen onu bız tanımayız sız bılırsınız ımasını kırıcı gulusunu yada vurgusunu. ona gore yargılarsınız. bız yapamayız Belkı de ne var bu dedıgımde bana bu kadar bagırdı dıye o cephe alacak . aranızda ucurumlar oluscak. terbıyesız denmesi de bıraz sert sankı :) cunku o an konusuyosunuz sohbet muhabbet gırla :) o da boş bulunmus . baska bı sacmalık ahlaksızlık ya da ne bıleyım aıleye zarar verecek bı yatkınlıgı yada umursamazlıgı yoksa bence kapatılabılır bu konu aranızda :))evlılık ıkı uclu bısey ya evlı kalır gecınırsın ya da bosanırsın. gecınırken de o kadar cok zorluk atlatıyoruz kı. kac yıllık sevgılılkten sonra bıle tanımaya devam etmek. alıstıkca zaman gectıkce gelen rahatlamayla agız bozmalar oturma kalkmada degısım gulus muhabbet konusu.. valla bu basına gelmeyen kişi cok nadırdır. keske herkes sınırını karsı tarafa gore bılse ama ıste onemlı olan nıyet:))onun yaptığıda bu.Söylediğinin terbiyesizce olduğunun farkındadır ama beni suçlar sensin terbiyesiz der.şımarıksın der.ve sonunda söylediğini inkar eder.Onda birazcık pişmanlık görsem zaten öyle bi tepki vermem.Ben aksine pişkinlik görüyorum.Bu çok onur kırıcı.
ağzı sürekli lan gerizekalı manyak tarzı daha neler neler....
üsluplarındaki iki yüzlülükten bahsediyorum.evlenmeden önce biliyormuydum.Bilmiyordum hatta tahminde etmiyordum.Görümcemde aynen bu kafada insanlar hakkında bu tarz yorumlar yapabilen biri...dolayısıyla eşimde normal görüyor.ablasının etkisinde kalan birisiYa ama saçmalamaya başladınız.
Onların üslubu sizi neden bağlıyor, şuan onlara niye giydiriyorsunuz ki?
Her insanın bir özgür alanı vardır ve kişisel tercihince istediği gibi konuşur.
Bu lügatı onu ancak argo kullanan biri yapar, daha ötesi değil.
Ve sizi hiç alakadar etmez, eşinizi bu konuda uyarır, devamı olursa yaptırıma gidersiniz.
Ama aileye böyle konusu çıkınca gömmek, hiç samimi değil.
E boşanın o zaman, bu kadar pisler ve dayanmıyorsanız boşanın yani.
Görümce ne alaka şu konuyla Allah aşkına...
Ben düşündüm, düşünüyorum da bunu.
Kendimle alakalı da şakasını yaparım, oo şubat soğuktur diye.
Niye bu denli abarttınız ki!
Tamam söylemese iyiydi, söylemiş ve siz de kızmışsınız.
E yeter, amaç ne?
Ya niye anlatcaksınız insanlara jsjdjd. Evet esınızın bi anlık edepsızlıgı, ama bunlara tepki vererek zaten gostermıssınız durusunuzu, tekrar konusur hoslanmadıgınızı dile getirirsiniz olur biter. İnsanlara anlatsanız anlatmanıza bile gulerler insanları guldurmeyın bosverinama kendini mükemmel gören bi insan.İşine gelmezse beni ailesine öyle bi anlatırki dünyanın en kötü insanı ben olurum.Emin olun onda bu potansiyeli görüyorum.Yapmadığım biçok şeyi yapmışım gibi gösterip beni insanlara kötü anlatır ve yoluna bakar.Düşünün kulaklarımla duyduğum halde ben yapmış demedim dedi.Gözümün içine bakarak yalan söylüyor.o kadar soğudumki .Hatta ben o anın şokuyla bikaç sn. susunca devamını getirip e tabi kışın geceler uzun diye devam etti.Bu düpedüz terbiyesizliktir.insanlara anlatsam olay dahada rezilleşecek
Kadının ömrü doğurmakla geçmiş aralarda düşük de olduysa dede hiç boş durmamışKayınpederim 11 kardeş, araları hep bir buçuk 2 yaş.
Eşimle geyiğini yaparız, deden lohusalıktan çıkınca affetmemiş, gene saldırmış kadına diye
Rahmetliler, böyle anılmak istemezlerdi herhalde ama ne güzel yüzümüzü gülümsetiyorlar.
Size göre normal değil ve sizi bağlayan eşiniz.üsluplarındaki iki yüzlülükten bahsediyorum.evlenmeden önce biliyormuydum.Bilmiyordum hatta tahminde etmiyordum.Görümcemde aynen bu kafada insanlar hakkında bu tarz yorumlar yapabilen biri...dolayısıyla eşimde normal görüyor.ablasının etkisinde kalan birisi
Eski topraklar sağlam oluyormuşKadının ömrü doğurmakla geçmiş aralarda düşük de olduysa dede hiç boş durmamış
konuyu saptırmayın bu yazdıklarım en basitleri.Eşimin yanında tv. deki kızı gösterip baksana çok güzel değilmi der... ben orta boyluyum mesela uzun boylu kızları övüp herkesin içinde ne o öyle kısaları sevmem ben bi tarafı yere yakın der.eşime senin beğendiğin tipleri görüyoruz der.Erkeklerin yanında en yakın arkadaşının tüpbebek detaylarını anlatır.ondan olmuyomuş şundan böyle vs.Daha sayamadığım niceleri...Yani bi sınırı yok bu kızın.İnsanların arkasından demediğini bırakmayıp yüzlerine canım cicim olan birisi..ben size daha ne anlatayımkiAman tonrım.
Aileleri düzeltemiyoruz... Ben eski bir arkadaşımdan, dedesinin babaannesine daha kötü küfürler ettiğini, buna rağmen ölene kadar evli kaldıklarını öğrenmiştim. Bunun uyumla da ilgisi olabilir, hoşgörüyle de. Eski insanların iletişim şekli böyleymiş, buna maalesef bir şey yapılamıyor. Görümceniz için de, aynı şekilde. Eşinizi uyarırsınız ciddi olarak. Şayet sizi gerçekten önemsiyorsa, sizinle her şeyin şakasını bir zahmet yapmamaya dikkat eder. Ama size tavsiyem, anlık sinirle hareket etmek yerine, sakince olanları ve ne yapacağınızı düşünmeniz. Çünkü eşinizle günün sonunda yine aynı yastığa baş koyacaksınız. Baktınız konuşmakla olmuyor ve sabrınızın sonundasınız, o zaman izlemeniz gereken yol belli.Evlenmeden önce böyle değildi hanfendi o kadar üzülüyorumki.ailesi 3-4 defa gördüm hepsinde dikkatli kibar konuşuyorlardı.Meğer gerçek çok farklıymış.Şuan görümcemi yabancı bi ortamda görseniz Aa ne kadar kibar dersiniz bu insan asla kaba konuşmaz.Bide arka yüzünü görseniz sokak ağzı sürekli lan gerizekalı manyak tarzı daha neler neler....Ben ne kadar dikkatliysem onlar o kadar umursamaz
Sız ne yapıyorsunuz o esnada o oyle deyınce. Uyarıyor musunuz ne demek istiyorsun abla vs dıye. TV de ki kızı gosterırkenkonuyu saptırmayın bu yazdıklarım en basitleri.Eşimin yanında tv. deki kızı gösterip baksana çok güzel değilmi der... ben orta boyluyum mesela uzun boylu kızları övüp herkesin içinde ne o öyle kısaları sevmem ben bi tarafı yere yakın der.eşime senin beğendiğin tipleri görüyoruz der.Erkeklerin yanında en yakın arkadaşının tüpbebek detaylarını anlatır.ondan olmuyomuş şundan böyle vs.Daha sayamadığım niceleri...Yani bi sınırı yok bu kızın.İnsanların arkasından demediğini bırakmayıp yüzlerine canım cicim olan birisi..ben size daha ne anlatayımki
Bir yıl önce dedemin anneannemle yatmaya çalıştığını duymuştum, bu yorumu görünce aklıma o geldi, sağlamlık daimi (şu an dede yaşı: 88, nene: 80).Eski topraklar sağlam oluyormuş
AlhsksksskjsjsjddjdjBir yıl önce dedemin anneannemle yatmaya çalıştığını duymuştum, bu yorumu görünce aklıma o geldi, sağlamlık daimi (şu an dede yaşı: 88, nene: 80).
karşı kanepede sessizce fısıldayarak eşime söyledi.eşim durup tv ye baktı ve bişey demedi.o an bişey deseydim Aa sende ne alıngansın.tv de birine güzel diyemezmiyim diyecek patavatsızlıkta.o yüzden o an duymazdan geldimSız ne yapıyorsunuz o esnada o oyle deyınce. Uyarıyor musunuz ne demek istiyorsun abla vs dıye. TV de ki kızı gosterırken
‘ aa evet ben de çok beğeniyorum onu ama ekmeğine göre köfte işte, hayat bu’ desenize.karşı kanepede sessizce fısıldayarak eşime söyledi.eşim durup tv ye baktı ve bişey demedi.o an bişey deseydim Aa sende ne alıngansın.tv de birine güzel diyemezmiyim diyecek patavatsızlıkta.o yüzden o an duymazdan geldim
Kaseyi yakında müzeye sergileyip cıkcıklayacağızYani demek ki ona normal geliyor böyle şeyler, sonuçta o iş olmadan çocuk olmuyor burada hamile kalmak için uğraşanlar gün hesabı vs yapıyorlar o güne denk getirmeye çalışıyorlar vs. Çocuğunun hangi ayda doğmasını istediğine göre hamile kalma zamanını planlayanlar da var. Normal bir şey ama sanırım belki de söyleme üslubu sizi rahatsız etti ne şekilde söyledi bilmiyorum. Yani eğer çok çirkin bir şekilde söylemediyse bunu çok kafaya takmayın. Bu konuda espri yapanlar da var. Mesela ben Eylül doğumluyum hesaplayıp "demek annemle babam güzel bir yılbaşı geçirmişler" diye espri yapmışlığım vardır kendi kendime. Neyse ben aşırı rahatlığım nedeniyle diğer konum yüzünden zaten taşlanacağım ben kasemi alıp gideyim (anlayan anladı).