evin bedelini yazmamdaki amaç oturmayacağım bir ev olması. Bu kadar paraya ev alındıysa oturmayı planlıyordur diye düşünüyorum geçicidir diye düşnüyorum yani düşünüyordum. klişe ama mutlu olmadıktan sonra trilyonlar işe yaramıyor malesef. maddiyat için evlenmiş olsaydım şuan maddi olarak keyfim yerinde şikayet etmezdim.Yazınızdan öyle anlaşıyor. Dediğiniz gibi o onların hayatı ve kadın kabul etmiş sürdürüyor. Siz de kendi kaderinizi kabul etmiş sürdürüyorsunuz. Okumuşsunuz ama özü cahil koca yüzünden boşa gidiyor, yeni evlisiniz yalan yüzünden ve eşinizin keyfi için sülalecek oturuyorsunuz, yanınızda gaz çıkaran, küfür eden insanlarla berabersiniz aynı çatı altında... İkinizin de durumu birbirinden kötü. Ne var bu eşlerinizde merak ettim. Para için mi evlendiniz şimdi de dönemiyorsunuz? Konuyu dahi evin bedelini yazarak açmışsınız.
Evim var, güzel evim var demişsiniz. Orda bir ev var uzakta, gitmesem de kalmasam da o ev benim evidir hesabı. Yazık kendinizi böyle mi avutuyorsunuz?merhabalar. Ben 5 aylık evliyim. Belki canımdan daha çok sevdiğim bi adamla evlendim. 4 senelil flörtten sonra açıkçası onun ısrarı isteği ile evlendim. Evlendikten sonra ben her vaadinin her söylediğinin yalan olduğunu öğrendim. Kendileri tarımla uğraşıyorlar ve maddi durumları iyi. Yılın 3 4 ayı merkezde 8 9 ayı ise merkeze bir saat mesafede bi kasabada yaşıyoruz. merkezde evim var çok güzel bir evim var hatta. Bu sene satış fiyatı 600. 220 metre kare.yani o konuda hakkını yiyemem. Kasabada ise kendi evimiz yok. Bİr evde 8 kişi yaşıyoruz. Annesi babası kardeşleri ve kardeşinin eşi.Bana seneye evi yapacağım demişti şimdi yapmam 4 5 sene diyor. evlenmeden önce kasabda devamlı yaşamayağız gidip geleceğiz diyordu öyle birşey yok burada yaşıyoruz. Kayınvalidem de çok iyi bana kayınvalidelik yapıyor diyemem. Ama aile yapılarımız o kadar farklı çok zorluk çekiyorum. Melesa gayet rahat bir şekilde davranıyorlar evde gelin var demiyorlar. küfürler rahat oturmalar özür dileyerek söylüyorum kayınpederim benim yanımda gaz çıkarabiliyor mesela. Kadın sadece yemek yapmak kocasına hizmet etmek için var burada. Ben böyle büyümedim. kasaba nedir bilmem. Hwmşireyim ben.Sırf gurundan çalışmamı istemiyor diye çalışmıyorum. 2 gün önce de bi tartışma oldu ve çok ileri gitti eşim kaba davrandı kaba konuştu. bende ailemi aradım. Geldiler 4 5 saat konuşuldu. ama öyle insanlar ki öyle cahiller ki dinlemeyi bile bilmiyorlar. bi ara tartışma çok fena alevlendi. çok karıştı ortalık. Ailem böyle olduklarını bilmiyordu ve şoka girdiler nasıl insanlar bunlar diye. Bende içimde ne var ne yoksa döktüm. en son gitmek istedim eşim gitmeme müsade etmedi. Zorla durmuyorum şuan Allah var. Ama ailem gittiğinden beri yüzüme bakmıyor sen beni rezil ettin yüzüm yerlere geçti diyor. Eşim kinci biri. Ben seni affedemem diyor. Bu böyle nasıl gidecek peki diyorum. gittiği yerer kadar diyor. o zaman niye gitmeme müsade etmedin diyorum. gitmek gibi bi niyetin varsa götürürüm diyor. Ben herkesin için de bana söylediği onca yalanı söyleyince zoruna gitti tabi ama bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorumBana değer verdiğini biliyorum. ben de çok değer veriyorum. ama mutsuzum sadece değer görmek istiyorum sadece onun için ne kadar fedakarlık yaptıpımı bilsin istiyorum bunu azıcık hissetsem bu kdar mutsuz olmam. gitmek istiyorum buradan ama yalnız değil onunla birlikte ne yapmalıyım bilmiyorum. 2 gündüğr o kadar kötüyüm ki çıkmazdayım ki ölümü bile düşündüm sonra kendine gel dedim . Ama işin içinden çıkamıyorum. Herkes gini bir evliliğim olsun istiyorum çalışmak mühim değil ama gerçekten sıradan bir hayat istiyorum ne fazla ne eksik. Evde akşama kadar onu bekleyip yemek yapmak istiyorum mesela. O kadar basit şeyler ki istediğim ama olmuyor.
Demiyor iste bende onu bekliyorum konu sahibinden gercekten ailesi yuzune bakmak istememekte sonuna kadar hakli.Evde kocamı bekleyip yemek yapmak istiyorum yerine biran önce çalışmak istiyorum deyin Allahaskina! Ne sevgisi ne aşkı 8 kişi aynı evde hayat mi bu
Ne olumu ya,gittigi yere kadarmis,uzaklari yakin et sen de,cek git,arkana da bakma.merhabalar. Ben 5 aylık evliyim. Belki canımdan daha çok sevdiğim bi adamla evlendim. 4 senelil flörtten sonra açıkçası onun ısrarı isteği ile evlendim. Evlendikten sonra ben her vaadinin her söylediğinin yalan olduğunu öğrendim. Kendileri tarımla uğraşıyorlar ve maddi durumları iyi. Yılın 3 4 ayı merkezde 8 9 ayı ise merkeze bir saat mesafede bi kasabada yaşıyoruz. merkezde evim var çok güzel bir evim var hatta. Bu sene satış fiyatı 600. 220 metre kare.yani o konuda hakkını yiyemem. Kasabada ise kendi evimiz yok. Bİr evde 8 kişi yaşıyoruz. Annesi babası kardeşleri ve kardeşinin eşi.Bana seneye evi yapacağım demişti şimdi yapmam 4 5 sene diyor. evlenmeden önce kasabda devamlı yaşamayağız gidip geleceğiz diyordu öyle birşey yok burada yaşıyoruz. Kayınvalidem de çok iyi bana kayınvalidelik yapıyor diyemem. Ama aile yapılarımız o kadar farklı çok zorluk çekiyorum. Melesa gayet rahat bir şekilde davranıyorlar evde gelin var demiyorlar. küfürler rahat oturmalar özür dileyerek söylüyorum kayınpederim benim yanımda gaz çıkarabiliyor mesela. Kadın sadece yemek yapmak kocasına hizmet etmek için var burada. Ben böyle büyümedim. kasaba nedir bilmem. Hwmşireyim ben.Sırf gurundan çalışmamı istemiyor diye çalışmıyorum. 2 gün önce de bi tartışma oldu ve çok ileri gitti eşim kaba davrandı kaba konuştu. bende ailemi aradım. Geldiler 4 5 saat konuşuldu. ama öyle insanlar ki öyle cahiller ki dinlemeyi bile bilmiyorlar. bi ara tartışma çok fena alevlendi. çok karıştı ortalık. Ailem böyle olduklarını bilmiyordu ve şoka girdiler nasıl insanlar bunlar diye. Bende içimde ne var ne yoksa döktüm. en son gitmek istedim eşim gitmeme müsade etmedi. Zorla durmuyorum şuan Allah var. Ama ailem gittiğinden beri yüzüme bakmıyor sen beni rezil ettin yüzüm yerlere geçti diyor. Eşim kinci biri. Ben seni affedemem diyor. Bu böyle nasıl gidecek peki diyorum. gittiği yerer kadar diyor. o zaman niye gitmeme müsade etmedin diyorum. gitmek gibi bi niyetin varsa götürürüm diyor. Ben herkesin için de bana söylediği onca yalanı söyleyince zoruna gitti tabi ama bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorumBana değer verdiğini biliyorum. ben de çok değer veriyorum. ama mutsuzum sadece değer görmek istiyorum sadece onun için ne kadar fedakarlık yaptıpımı bilsin istiyorum bunu azıcık hissetsem bu kdar mutsuz olmam. gitmek istiyorum buradan ama yalnız değil onunla birlikte ne yapmalıyım bilmiyorum. 2 gündüğr o kadar kötüyüm ki çıkmazdayım ki ölümü bile düşündüm sonra kendine gel dedim . Ama işin içinden çıkamıyorum. Herkes gini bir evliliğim olsun istiyorum çalışmak mühim değil ama gerçekten sıradan bir hayat istiyorum ne fazla ne eksik. Evde akşama kadar onu bekleyip yemek yapmak istiyorum mesela. O kadar basit şeyler ki istediğim ama olmuyor.
Daha size verdiği sözlerden kendi ailesinin bile haberi yokmuş. Sözünde duracak adam bunları ailesine aktarır. Sizin eşiniz ailesine sonsuza dek sizinleyiz diyip size de sırf evlenmek için tam tersi şeyleri söylemiş. Art niyet bu başka izahı yok. Ayrıca bir yerde eşinizden bahsederken iş miş istemiyorum ailemle gül konuş yeter benzeri bişeyler yazmışsınız. Yani burada bile ailem diyo kendisi. Aman aileme iyi ol, gül, gönüllerini hoş beş et kafasında. Boşuna bişeyler beklemeyin. Tek sorun ailesi değil. Hatta bence tek sorun eşiniz...aynennnnn böyle mesele ayrı ev değil. MEsele yalanlar. Bana verdiği vaadin birini yerine getirseydi bu kadar gğüvensiz olmazdım.
Ipleri bu kadar baskasinin ellerine birakmamaliyiz. Niçin hemen ölüm geliyor ki akliniza bu kadar mi caresizsiniz. Elinizde mesleginiz var bosanirsiniz gül gibi de gecinirsiniz. Aklim almıyor canima kiyacagim diyenleri insanlar neler yaşıyor yine ayakta kalıyor bir koca için canınıza kıymak içler acısı. Değer dediginiz sey nasil olur biliyor musunuz? Sizi dinlemesine sorunlarinizi cozmesine bakarak. Ama esiniz olacak sahsin maddi imkanlari olmasina ragmen sizi olmayacak bir ortamda barindiriyor. Herkesin kendi hayati olmali. Ha maddi durumu olmaz o zaman sevdigin icin sabir gosterirsin. Bazen kendi elimizle hayatımızı baskalarinin ellerine bırakıpta halimize oturup üzülmemeliyiz. Zararin neresinden donseniz kardır. Gururundan calismamak nedir yahu calisan kadinlarin esleri gurursuz mu? Bakin ben o kadar okudum doktor oldum kocam ya da ailesi benim hayatima karisacak öyle mi bu benim kendime yapacagim ennbuyuk kötülüktur ha kendiniz calismayi istemezsiniz isinize gelmez o baska is. Öyle bir yazmissiniz ki calisma konusunda dahi onlara hak veriyor gibisiniz. Az silkelenin bi yahu. Evliliginize sahip çıkın ama ortak hareket ederek yapin bunu. Baştan nasil durursaniz sonrasi oraya gider. Az agirliginizi koyun.merhabalar. Ben 5 aylık evliyim. Belki canımdan daha çok sevdiğim bi adamla evlendim. 4 senelil flörtten sonra açıkçası onun ısrarı isteği ile evlendim. Evlendikten sonra ben her vaadinin her söylediğinin yalan olduğunu öğrendim. Kendileri tarımla uğraşıyorlar ve maddi durumları iyi. Yılın 3 4 ayı merkezde 8 9 ayı ise merkeze bir saat mesafede bi kasabada yaşıyoruz. merkezde evim var çok güzel bir evim var hatta. Bu sene satış fiyatı 600. 220 metre kare.yani o konuda hakkını yiyemem. Kasabada ise kendi evimiz yok. Bİr evde 8 kişi yaşıyoruz. Annesi babası kardeşleri ve kardeşinin eşi.Bana seneye evi yapacağım demişti şimdi yapmam 4 5 sene diyor. evlenmeden önce kasabda devamlı yaşamayağız gidip geleceğiz diyordu öyle birşey yok burada yaşıyoruz. Kayınvalidem de çok iyi bana kayınvalidelik yapıyor diyemem. Ama aile yapılarımız o kadar farklı çok zorluk çekiyorum. Melesa gayet rahat bir şekilde davranıyorlar evde gelin var demiyorlar. küfürler rahat oturmalar özür dileyerek söylüyorum kayınpederim benim yanımda gaz çıkarabiliyor mesela. Kadın sadece yemek yapmak kocasına hizmet etmek için var burada. Ben böyle büyümedim. kasaba nedir bilmem. Hwmşireyim ben.Sırf gurundan çalışmamı istemiyor diye çalışmıyorum. 2 gün önce de bi tartışma oldu ve çok ileri gitti eşim kaba davrandı kaba konuştu. bende ailemi aradım. Geldiler 4 5 saat konuşuldu. ama öyle insanlar ki öyle cahiller ki dinlemeyi bile bilmiyorlar. bi ara tartışma çok fena alevlendi. çok karıştı ortalık. Ailem böyle olduklarını bilmiyordu ve şoka girdiler nasıl insanlar bunlar diye. Bende içimde ne var ne yoksa döktüm. en son gitmek istedim eşim gitmeme müsade etmedi. Zorla durmuyorum şuan Allah var. Ama ailem gittiğinden beri yüzüme bakmıyor sen beni rezil ettin yüzüm yerlere geçti diyor. Eşim kinci biri. Ben seni affedemem diyor. Bu böyle nasıl gidecek peki diyorum. gittiği yerer kadar diyor. o zaman niye gitmeme müsade etmedin diyorum. gitmek gibi bi niyetin varsa götürürüm diyor. Ben herkesin için de bana söylediği onca yalanı söyleyince zoruna gitti tabi ama bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorumBana değer verdiğini biliyorum. ben de çok değer veriyorum. ama mutsuzum sadece değer görmek istiyorum sadece onun için ne kadar fedakarlık yaptıpımı bilsin istiyorum bunu azıcık hissetsem bu kdar mutsuz olmam. gitmek istiyorum buradan ama yalnız değil onunla birlikte ne yapmalıyım bilmiyorum. 2 gündüğr o kadar kötüyüm ki çıkmazdayım ki ölümü bile düşündüm sonra kendine gel dedim . Ama işin içinden çıkamıyorum. Herkes gini bir evliliğim olsun istiyorum çalışmak mühim değil ama gerçekten sıradan bir hayat istiyorum ne fazla ne eksik. Evde akşama kadar onu bekleyip yemek yapmak istiyorum mesela. O kadar basit şeyler ki istediğim ama olmuyor.
Benim.kizim var ve Allah korusun ilerde böyle olursa deliririm.Demiyor iste bende onu bekliyorum konu sahibinden gercekten ailesi yuzune bakmak istememekte sonuna kadar hakli.
Allahim benimde kizim olucak kinamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?