"Kalmak"ile "gitmek "Arasında araftayım :(

Sana tavsiyem cocuk filan yapip da onun ahini alma. Senin cocugun duzgun bir babayi hak ediyor. Korun gizlice gerekirse

Bosanmak sorun degil ki canım benim. Cocugunun oyle bir babaya sahip olmadi sorun. En azindan düzgün sirunluluk sahibi bir insan olsun. Bu adamla uzun sure evli kalamazsin bosansan da bosanmasan da bundan baba olmaz cocuguna.
Hali hazırda olan çocuğuna iyi davranıyor ama...kötü baba olscak da diyemiyorum ki..Bu adam Yüzünden anneliği kaçırmak istemiyorum.Dün gece koltukta yatmaya yeltendi odaya geleceksin beni sinirlendirme dedim.Yanına gelince kovmaktan beter ediyorsun ama napim dedi.Neyse geldi biraz bulaştım ona tartıştım.İroni yapmıştım ben diyor güya.Sırf çocuk isteğim hatrına inanmış gibi yaptım. Anne olsam belki bu Adam'ı sallamayacağım.babalığına güveniyorum da kocalığına tam güvenemiyorum .Bilmiyorum ki

Sana tavsiyem cocuk filan yapip da onun ahini alma. Senin cocugun duzgun bir babayi hak ediyor. Korun gizlice gerekirse
Dün bu konuyu çevremden biriyle paylaştım ve söylediği şey aklıma takıldı.Bu adam böyle seni üzüyorsa ondan olacak çocuk da onun gibi olur seni üzer dedi.Düşübdüm de oğlu da kendi gibi Sivri dilli çocuk haliyle Büyğk laflar söylüyor babaya ve baba boynunu büküyor sadece ..bunlar da doğru aslında

Söylediğiniz mantıklı ama atıyorum o kisi belli bir yastan sonra karşınıza cikti
Ve siz o emriyolarla hamile kaldınız vücudunuzun da o hamileliği sağlıklı bir sekilde yurutebilmesi icin belli bir yasta olmanız gerekiyormuş.Uzmandan dinlemiştim kirktan sonrası risk faktöruymus.
Açıkçası bu konuyu hiç araştırmadım..
Bilgi için teşekkür ederim, sizin dediğiniz risk düşük tehlikesimi acaba?
Fakat herhangi bir risk, 35 yaştan itibaren zaten oluşuyor, ben kızıma 38 yaşımda hamile kaldım ve bende de risk vardı.
Bu tamamen konu sahibinin karar vereceği bi durum, hayırlısı olsun inşallah.

Açıkçası bu konuyu hiç araştırmadım..
Bilgi için teşekkür ederim, sizin dediğiniz risk düşük tehlikesimi acaba?
Fakat herhangi bir risk, 35 yaştan itibaren zaten oluşuyor, ben kızıma 38 yaşımda hamile kaldım ve bende de risk vardı.
Bu tamamen konu sahibinin karar vereceği bi durum, hayırlısı olsun inşallah.
Amin ins tabi 38 gunumuzde cok ciddi bir yas degilki.Risk 35 den sonra vardir elbet Ama yas ilerledikçe riskde yükseliyor.konu sahibi suan o yasta birkac sene icinde olabilicekse evet.Ama atiyorum 42 den sonra si icin Sikinti.Bende arastirmadim tesadufen tv de izlemistim.Şükürler olsun iki evladim var.Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin.CanI gonulden diliyorum.Sizinde evladinizi saglikla buyutmeniz dilegiyle

Amin ins tabi 38 gunumuzde cok ciddi bir yas degilki.Risk 35 den sonra vardir elbet Ama yas ilerledikçe riskde yükseliyor.konu sahibi suan o yasta birkac sene icinde olabilicekse evet.Ama atiyorum 42 den sonra si icin Sikinti.Bende arastirmadim tesadufen tv de izlemistim.Şükürler olsun iki evladim var.Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin.CanI gonulden diliyorum.Sizinde evladinizi saglikla buyutmeniz dilegiyle
Amin cümlemize inşallah.
Konu sahibini anlayabiliyorum..bende çok istemiştim anne olmayı Rabbim'e şükürler olsun bi kızım var.
Sizinle aynı dilekleri paylaşıyorum...

kumar oynayan bir baba istemezdim
bunu iyi düsün
sirf sen cocuk istiyorsun diye, dogacak cocugun ne günahi var - böyle bir babasi olsun istemez.
Adam yalanci
kredi cekip durmasida kumar oynadigindan.

BEn sizi inanılmaz bencil buldum , sırf yalnız kalmamak için sırf bir çocuk olsun diye kafanızda binlerce soru oluşturan bir adamdan çocuk yapmayı düşünüyorsunuz

kumar oynayan bir baba istemezdim
bunu iyi düsün
sirf sen cocuk istiyorsun diye, dogacak cocugun ne günahi var - böyle bir babasi olsun istemez.
Adam yalanci
kredi cekip durmasida kumar oynadigindan.
Ikisini de tam anlamıyla delillendiremiyorum,arada kaldım.

BEn sizi inanılmaz bencil buldum , sırf yalnız kalmamak için sırf bir çocuk olsun diye kafanızda binlerce soru oluşturan bir adamdan çocuk yapmayı düşünüyorsunuz
Herkes kendini düşünmüyor mu bu hayatta.Hayata bi defa geliyorum.Benim babam da sıkıntılı bir babaydı ayrılmadılar da ,o ortama mahkum kaldık ama keşke doğmasaydım demiyorum.
Acaba bu aşamaya nasıl geldim niye geldim.Mutlu bir çocuk büyüteceğime inanıyorum kendime güveniyorum.

ÇOCUK YAPMA.
Siz anneliği tadacaksınız diye bir çocuğa böyle baba veremezsiniz.
Çok bencilsiniz.
Keskin konuşuyorsunuz ama şu an bir çocuğu var ve pohpohluyor sürekli ,çocuk babadan yana sıkıntı yaşamıyor.benimki de etkilenmeyecek Büyğk ihtimslle.Bi de söylediğim şeylerin resmi dayanağı da yok ki ,yüksek derecede Şüphe şimdilik

Siz eş değil anne olmak istiyorsunuz. Eşinizde sizin yumuşak karnınızı biliyor. Orda yürüyecek size her zaman. Siz sanıyorsunuzki diğer çocuğuyla ilgili ve süper bi baba. Ama bide çocuğun açısından bakın. Anne baba ayrı az gördüğü bi babası var. Evde annesiyle nasıl annesi neler söylüyor. Yani siz çocuk yapmamak için gözünüzün önüne serilen şeyleri gözardı ediyorsunuz. Daha önce de kavga etmiştiniz eşiniz sonra hemen çocuk yapalım dedi. Sizde pamuk gibi oldunuz. İşte olay burada. Adam sizi maddi manevi kullanıyor. Yaptığınız tartışmada eşinizin bahanesi tesadüf dediği şeylere çocuklar bile inanmaz.

Daha öncede yazdım bi arkadaşım var. Çocuk istiyorum diye sorumsuz bir adamla ömrünü geçiriyor. Çocuğuda oldu. Şimdide çocuk babasına çok düşkün diye bırakıp gidemiyor. İki ucu b.klu değnek. Arkadaşım senelerdir adamın bitmek bilmeyen kredi borcunu ödüyor. Evleneli nerdeyse 10 sene oldu. Hala tam öğrenemedi neden kredi çektiğini ne kadar çektiğini. Çocuğuna ilgili evet ilgili diyor şunuda ekliyor ilgi kıstasımız farklı çünkü Hastalansa araştırıp ben doktor buluyorum berabergötürüyoruz Daha yazlık kışlık hiç alış veriş yapmamıştır cebinden benim harcadığımın onda biri çıkmamıştır kreş parası okul parası kurs parası bende diyor.

Ya lütfen bir an yalnız kalın artıyı eksiyi düşünün. Bi çocuk doğurmak yetiştirmek o kadar zor ki... bu arada annenin en büyük destekçisi iyi bir baba ve iyi bir eş.

Ikisini de beyfendi bırakmış boşanmak isteyen taraf kendisi.O Yüzden bir kıskançlık iftirası dşye düşünmüştüm emin olamıyorum:KK43: fazla tepki vermesi de şüphelendiriyor beni
FAKAT sizede aynı teklifi yapmış boşanalım gitsin !
Adamdaki özgüvene bak,

Siz eş değil anne olmak istiyorsunuz. Eşinizde sizin yumuşak karnınızı biliyor. Orda yürüyecek size her zaman. Siz sanıyorsunuzki diğer çocuğuyla ilgili ve süper bi baba. Ama bide çocuğun açısından bakın. Anne baba ayrı az gördüğü bi babası var. Evde annesiyle nasıl annesi neler söylüyor. Yani siz çocuk yapmamak için gözünüzün önüne serilen şeyleri gözardı ediyorsunuz. Daha önce de kavga etmiştiniz eşiniz sonra hemen çocuk yapalım dedi. Sizde pamuk gibi oldunuz. İşte olay burada. Adam sizi maddi manevi kullanıyor. Yaptığınız tartışmada eşinizin bahanesi tesadüf dediği şeylere çocuklar bile inanmaz.

Daha öncede yazdım bi arkadaşım var. Çocuk istiyorum diye sorumsuz bir adamla ömrünü geçiriyor. Çocuğuda oldu. Şimdide çocuk babasına çok düşkün diye bırakıp gidemiyor. İki ucu b.klu değnek. Arkadaşım senelerdir adamın bitmek bilmeyen kredi borcunu ödüyor. Evleneli nerdeyse 10 sene oldu. Hala tam öğrenemedi neden kredi çektiğini ne kadar çektiğini. Çocuğuna ilgili evet ilgili diyor şunuda ekliyor ilgi kıstasımız farklı çünkü Hastalansa araştırıp ben doktor buluyorum berabergötürüyoruz Daha yazlık kışlık hiç alış veriş yapmamıştır cebinden benim harcadığımın onda biri çıkmamıştır kreş parası okul parası kurs parası bende diyor.

Ya lütfen bir an yalnız kalın artıyı eksiyi düşünün. Bi çocuk doğurmak yetiştirmek o kadar zor ki... bu arada annenin en büyük destekçisi iyi bir baba ve iyi bir eş.
Bütün zorluklarına hazırım ben.Ne olursa olsun anne olmak istemekten vazgeçemem.

FAKAT sizede aynı teklifi yapmış boşanalım gitsin !
Adamdaki özgüvene bak,
O özgüvene ben de hayranım ! Bi faaliyete geçsem ayni şeyi diyebiliyor mu bSkslım,blöften başka bişey değil .

O özgüvene ben de hayranım ! Bi faaliyete geçsem ayni şeyi diyebiliyor mu bSkslım,blöften başka bişey değil .
FAZLA yüklemiş adam kendine bunları şımartılmış gibi eski eşleri tarafında yada egosu tavan.
Bilmiyorum birde yakalamanıza rağmen ölünü göreyim demiş basit şekilde.
Madden bağımlı değilsiniz anlıyorum fakat tüm yükü siz mi sırtlıyorsunuz bu durumda ?

Madden bağımlı değilsiniz anlıyorum fakat tüm yükü siz mi sırtlıyorsunuz bu durumda ?[/QUOTE]
Benim giderim 800-1000 arası Değişiyor kartım bende.2 yıllık süre istemişti,1 yıl 4 Ay'ı kaldı

Madden bağımlı değilsiniz anlıyorum fakat tüm yükü siz mi sırtlıyorsunuz bu durumda ?
Benim giderim 800-1000 arası Değişiyor kartım bende.2 yıllık süre istemişti,1 yıl 4 Ay'ı kaldı[/QUOTE]

ANLADIM,kolaylıklar diliyorum size,kartınızın sizde olmasına ayrıca sevindim.
Çünkü gerçekten muallakta yaşamak insanı yer bitirir.

X