Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazılanlar o kadar haklı bi sitem ki. Bazılarınız kibar bile olmuş ama salaklıktan başka birşey değil yaptıklarım ben sadece geri döndürebilir miyim diye çare arıyorum. Ki bulamazsam sokakta kalacağımı bilsem yinede boşanacağım. Sadece herşeyi denedim demek istiyorum ve onun için çabalıyorum boşanmaktan korktuğum için değil. Son 4 senedir zaten her hangi maddi manevi bir destek almıyorum babamdan. Evlenince biraz kıymete bindim kendisi için tabi ama. Evlenmeden önce bi desteği yoktu muhabbetimiz bile yoktu. Ben herkese herşeyi denedim demek için uğraşıyorum. Belki bi yolu vardır da göremiyorumdur diye çabalıyorum.
Her seyi biraz da erkekler denesin ya. Yuvayi disi kus yapar diye diye yuvayi boz yak yik sonra disi kus yikmis olsun. Olayin ciddiyetini kavrayamamistir esiniz ya da sizi kaybetmekten korkmuyordur. ciddi ciddi tavrinizi koyunyazılanlar o kadar haklı bi sitem ki. Bazılarınız kibar bile olmuş ama salaklıktan başka birşey değil yaptıklarım ben sadece geri döndürebilir miyim diye çare arıyorum. Ki bulamazsam sokakta kalacağımı bilsem yinede boşanacağım. Sadece herşeyi denedim demek istiyorum ve onun için çabalıyorum boşanmaktan korktuğum için değil. Son 4 senedir zaten her hangi maddi manevi bir destek almıyorum babamdan. Evlenince biraz kıymete bindim kendisi için tabi ama. Evlenmeden önce bi desteği yoktu muhabbetimiz bile yoktu. Ben herkese herşeyi denedim demek için uğraşıyorum. Belki bi yolu vardır da göremiyorumdur diye çabalıyorum.
Flört döneminde asla böyle bi insan olduğunu bilmiyordum. Ve çalışma konusu da dahil hiç bir konuda problem çıkarmamıştı. Hatta o kadar mükemmel bir insandı ki . Asında hala öyle nazik biri kaba biri değil yada aile gibi değil görmemiş ve cahil değil beni güzel seviyor. herşey evlendikten sonra oldu. Hatta yüzüne söylüyorum şuan ki hayatımın sadece bir kısmı görseydim evlenmezdim diye. nişanlıyken bari görseydim vazgeçerdim. Hoş şuan da vazgeçebilirim ama düzelir belki yeni evliyiz hayatımız dğüzene girer belki diye sabrediyordum
Yapmayın yahu eşiniz size değer verse, ailesinden farklı olsa sizi o evde 8 kişi yaşamaya mecbur etmez.
En güzel zamanlarınızı koloni şeklinde yaşayarak geçiriyorsunuz.
Sizde her dediğini yapıyorsunuz.
Çalışma demiş çalışmamissiniz, ailemle yaşayacağız diyor yaşıyoruz öyle yada böyle.
Eltinizden bir farkınız yok.
Temizlik yapmayınca değişmiyor hiçbirsey.
O evde yaşıyorsanız bir işin ucundan da tutmak zorundasınız ayrıca.
Aslında sabretmen güzel bence çok akıllı bir kadınsın.gemileri hemen yakmiyorsunki birgün yakarsan arkana bakmazsın belli.ama hep beraber aynı çatı altında cokzor.yakinlarda ayrı eve cikamazmisiniz?Flört döneminde asla böyle bi insan olduğunu bilmiyordum. Ve çalışma konusu da dahil hiç bir konuda problem çıkarmamıştı. Hatta o kadar mükemmel bir insandı ki . Asında hala öyle nazik biri kaba biri değil yada aile gibi değil görmemiş ve cahil değil beni güzel seviyor. herşey evlendikten sonra oldu. Hatta yüzüne söylüyorum şuan ki hayatımın sadece bir kısmı görseydim evlenmezdim diye. nişanlıyken bari görseydim vazgeçerdim. Hoş şuan da vazgeçebilirim ama düzelir belki yeni evliyiz hayatımız dğüzene girer belki diye sabrediyordum
Baştan niye söylememiş o zaman? Neden kandırmış sizi orda kalmayacağız diye?bunu kabul etmiyor git gel yapmam diyor. zor olur diyor. Birde işler ortak ve ben git gel yaparak çok fazla yardımcı olamam diyor
Olan olmuş canını sıkma..bu bir olgunlaşma dönemi eminol.hayat hayallerimiz gibi steril değil.bu dönemi yaşamak zorundasin beelkide.bundan sonra hayırlı güzel adımlar ve yaşantınız olur inşallah.esinize ve kendinize zaman verin.Aslında en durmaktaki en büyük sebebimde eşim. Ailesi gibi değil. Mesela bana yemek yapma temizlik te yapma sadece ailemle gül iyi geçin bana yetiyor diyor. Onlar senin her dediğini anlamaz doğruları her zman söylemek zorunda değilsin diyor. Mesela ben abisinin eşi gibi yaşamıyorum bu evde o hizmetçi gibi yaşıyor resmen ben öyle bi konuma ne kendim giriyorum nede eşim sokuyor. Ama aynı ev ve bu ister istemex bize yansıyor ben yapmasam bile. Diyorum ki bende onlar gibi değil işte bi kaç sene sabret. evin yapılınca rahat edersin. ailem gelince evi muhakkak seneye yapacağız dediler. bilmiyorum bureya bunları yazarken bile kendimi kötğ hissediyorum aslında küçük hissediyorum. Çünkü bu konuma düşecek bi insan değilim diyordum hep. güçlü ayakları üzerinde durmasını bilen bi insandım. Ünideyken ailemden para almamak için çalıştım mesela. kimseye eyvallah etmeyen biriydim. SEvgi mi diyim ne diyim bilmiyorum. Aslında en başta kendimi affedemiyorum bu kadar fedakarlığı nasıl yaptım gözüm nasıl karardı diye.
Neden sadece siz herşeyi denedim deyip içinizi rahatlatıp emek veren mücadele eden taraf olasınız ki? Hadi diyelim her şeyi denediniz bin bir zorluk,emek ile düzene soktunuz evliliği hiç mi aklınızdan niye kendimi bu kadar yıprattım da o kılını kıpırdatmadı düşüncesi geçmeyecek.yazılanlar o kadar haklı bi sitem ki. Bazılarınız kibar bile olmuş ama salaklıktan başka birşey değil yaptıklarım ben sadece geri döndürebilir miyim diye çare arıyorum. Ki bulamazsam sokakta kalacağımı bilsem yinede boşanacağım. Sadece herşeyi denedim demek istiyorum ve onun için çabalıyorum boşanmaktan korktuğum için değil. Son 4 senedir zaten her hangi maddi manevi bir destek almıyorum babamdan. Evlenince biraz kıymete bindim kendisi için tabi ama. Evlenmeden önce bi desteği yoktu muhabbetimiz bile yoktu. Ben herkese herşeyi denedim demek için uğraşıyorum. Belki bi yolu vardır da göremiyorumdur diye çabalıyorum.