Balsurat Balkafa, evlilik yl dnmnz kultlu olsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ömür boyu mutlu olmanızı dilerim

Ballım daha nice seneler diliyorum size bir ömür mutlu sağlıklı huzurlu olsun eviniz
Güzel rabbim tez zamanda birde evlat nasip etsin sana işallah :Saruboceq:

Nice senelere guzelim Allah'im iki cihanda da mutlu mesut etsin, Allah'im bu guzel yuvaya hayirlisi ile bi de bebis versin hayirlisi ile Aminnnnnnnnnnnnnn

ballı çöreğim nice yıllar diliyorum sana Rabbim mutluluğunu huzurunu hiç eksik etmesin.. Bu mubarek ayın hurmetine yuvanızı meleğinizle taçlandırsın...

Çokk sağolun kızlarr canlarım iyi dilekleriniz için Allah razıı olsun teşekkür ederimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

balım ya valla allah seni inandırsın dün gece saat iki buçuğa kadar kutlamak için güzel bi gif aradım ama gönlümden geçtiği kadar güzelini bulamadığım için dün yollayamadım gif yok ama en güzel dileklerim dualarım seninle şeker kardeşim

allah eşinle beraber daha nice nice nice mutlu yıllar nasip etsin inşallah beraber elele yaşlanır tonton nene ve dede olup torulnlarınızı gezdirirsiniz beraber canım hayatta herşey gönlünce olsun rabbim iki cihandada yüzünüzü güldürsün birbirinizden ayırmasın bebişlerlede mutluluğunuzu kat kat artırsın rabbim inşallah ......hoşçakal tatlımŞeniz

BİR ÖMÜR BOYU HUZUR VE MUTLULUK DİLERİM ARKADAŞIM:1hug:

evlilik yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım.sevgi,aşk,mutluluk,sağlık,bereket ve huzurunuz hiç eksik olmasın,sevgilerimle...​

evlilik yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım.sevgi,aşk,mutluluk,sağlık,bereket ve huzurunuz hiç eksik olmasın,sevgilerimle...​

BİR ÖMÜR BOYU HUZUR VE MUTLULUK DİLERİM ARKADAŞIM:1hug:

Canlarımm çokk sağolunn kızlarrr iyi dilekleriniz için AMİNN DİYORUM TEŞEKKÜR EDERİmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:

canim allah ömür boyu ayirmasin sizi

esinle dilerim ki daha nice seneler gecirirsiniz ,cocuklar büyütürsünüz

evlilik yildönümüzü kutlarim tatlimm :1hug:

Vay vay vayyyyyyyyyyyy
Benim Balsuratımın evlilik yıldönümüymüş demek.
Canım benim bir ömür mutluluğunuz devam etsin inşallah
Bir yastıkta kocayın inşallah.
Şeniz Şeniz

Sağlık,mutluluk,hayır ve bereketle dolu nice uzun seneler dilerim Balsurat...

Sağlık,mutluluk,hayır ve bereketle dolu nice uzun seneler dilerim Balsurat...

canim allah ömür boyu ayirmasin sizi

esinle dilerim ki daha nice seneler gecirirsiniz ,cocuklar büyütürsünüz

evlilik yildönümüzü kutlarim tatlimm :1hug:

Vay vay vayyyyyyyyyyyy
Benim Balsuratımın evlilik yıldönümüymüş demek.
Canım benim bir ömür mutluluğunuz devam etsin inşallah
Bir yastıkta kocayın inşallah.
Şeniz Şeniz

hihoyyythihoyyytÇokk sağolun canım güzell dilekleriniz için ALlah razıı olsunn .Rabbim cümlemizin evine huzur mutluluk saglık versın:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nice senelere balım sevdiğinle bu 4, 44,54 olur inşallah nine,dede olduğunuz günleride görürsün canım tabii önce küçük balkafalar lazım rabbim inşallah onlarıda verecek sana balım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah :Saruboceq:
öpüldün canım bal nanaktan opuyorumnanaktan

Balkafa bende kutlarım huzurlu sağlıklı uzun yıllara cnm

ceylinnazım canım benim güzel dileklerin duan içn :Saruboceq:Allah razı olsun duaların için Amin diyorumm.Rabbim seninde yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahhhh:Saruboceq:
nice mutlu 4 yıllar gecirr balummmmmm ..

İnşallahh hülyam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq:

allah bi ömür beraber yaşatsın nice seneler göstersin inşallah..

mutluluğunuzu ve aşkınızı bi bebeişle taçlandırsın canım..

Bir Ömür mutluluklar dilerim..Allahım huzurunuzu,mutluluğunuzu hiç bozmasın..
Gönlünüzdeki herşeyi sizlere nasip etsin.. a.s. a.s. a.s.

Balkafa evlilik yıldönümünüz kutlu olsuna.s.
İnşallah seneye bebişinle beraber kutlarsınız canım:Saruboceq:

nan balkafammm nice mutlu sağlıklı senelere inşallahh enişteyle şimdi bu sene size uğurlu gelsinde bebek gelsin nan okişmiiii çalışmalara hız ver annarsınya kikikikikik

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...eşinle sağlık,huzur ve mutluluk dolu nice senelere....a.s.
bu yıl inşallah 4.yıl hediyeniz olarak bebeğinide kucağına almayı Allah bu mübarek günlerde nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…