E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
4.YIL Evlilik Yıldönünümüzopuyorumnanaktan Zaman ne kadarda çabuk geçmişş :)Aşkım Oysaki daha yeni tanışmışızz gibi seninle 8yıl olmuş seninle tanışalıı..Seninle tanışmamızz bir maceraydı ...İyikii karşıma çıktınn :asigim:İyiki seni tanımışımm :asigim:İyikide senin gibi harika insanıı bulmuşumm..:asigim:SEN benim canımsınn:asigim:
Beni gerçekten çok seviyorsun biliyorum ...Çünkü benim gibi zor bir kadına dayanabiliyorsunkaydirigubbakcemile3Senin hakkını nasıl ödüycem bilemiyorum..:asigim:Canım benim bir dediğimi iki etmiyorsun:asigim:Sen bu zamanda zor bulunucak mükemmel insanlardan birisin:asigim:Oysa ailem evlenmemize ne kadar karşı çıkmıştıı:asigim:Aslında bizim evlilik piyango gibi bişiydiii şanssımıza ne çıkar cinsindenkaydirigubbakcemile3Allahın izniyleee istediğimiz gibide piyango bize vurdu:asigim:Flört zamanımızda ve nişanlı olduğumuz dönemdekinden bambaşkaa bir insan olarak çıktınn bana maşallahh sübhanallahh ![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
İnşallahh seninle bir ömür boyu sağlıklı,huzurlu,mutluu bir hayat geçiririzz opuyorumnanaktanŞenizİnşallahh bu yuvamızaa birde bebiş gelir :dance:Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar verir bize inşallahh:Saruboceq:HEMDE çiftter çifter:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![seni-seviyorum.jpg](http://www.sensiz-asla.com/wp-content/seni-seviyorum.jpg)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan