Balsurat Balkafa, evlilik yl dnmnz kultlu olsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Balım nice mutlu yıllar canım.
Gönlünden geçen tüm keşkeleri gerçekleştirdiğin mutlu huzurlu sağlıklı aşk dolu bir beraberlik dileğiyle

evlilik yildönümünüz kutlu olsun canimopuyorumnanaktan
yuvanizda saglik huzur mutluluk bereket eksik olmasin insallah:Saruboceq:
bir ömür boyu mutluluklara.s.

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..allah ayırmasın...mutluluğunuz aşkınız daimi olsun.....nice senelere..........

Balım canım arkadaşım Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim... Mutluluklar… Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. İnşallah Rabbim bu mutluluğunuzu birde bebişle taçlandırır canı gönülden diliyorum bunu

nice mutlu senelere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Tebrikler.........
Nice mutlu yıllar diliyorum hiç ayrılmadan inşaallahopuyorumnanaktan

balim evlilik yil donumunuz kutlu olsun
rabbim yuvanizdaki mutlulugu daim etsin insallah rabbim bide bebis verir size hediyeniz olur

allah ağzınızın tadını bozmasın
yazdıklarınız benide duygulandırdı,ne hoş şeyler yazmışsınız,maaşallah...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...a.s.
evlilil yıldönümün kutlu olsun ALLAH ayırmasın bir ömür boyu mutlu olun Şeniz
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..allah ayırmasın...mutluluğunuz aşkınız daimi olsun.....nice senelere..........

nice mutlu senelere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

balım canım benim, nice uzun yıllar diliyorum. Şeniz :asigim:a.s.

Nice yıllara şekerimm

Balım nice mutlu yıllar canım.
Gönlünden geçen tüm keşkeleri gerçekleştirdiğin mutlu huzurlu sağlıklı aşk dolu bir beraberlik dileğiyle
tebrik ederim..

Allah evliliginizin yeni yilinda evinize nese olacak bir evlat nasip etsin. AMIN..

opuyorumnanaktanCanlarımm çokk sağolun çok teşekkür ederim iyiki varsınız iyi dileklerinizz içinnn amin diyorummmopuyorumnanaktan

Delümm sağolasınn canım teşekkür ederimmmopuyorumnanaktanResimdede çok güzel çıkmışız ama :)
Tuliyn iyi dileklerin için sağolasınnn :))Tamam nan bu sene tutucak allah izin edersee.Bende senden istiyorum bebe :)çabukk ol hadiii yegenime altın takıcam :))
Balkafaa bu resımdekı senmıısn eheeee
Evettttt benimmm canımmmm çok güzel çıkmışız dimi:)kaydirigubbakcemile3

Aymesimm canım güzell dileklerin içinnn aminn diyorumm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanRabbim tüm isteyenlerin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahh:)çok çalışmamız lazım çokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nice mutlu yıllaraaa.s.

Tebrikler.........
Nice mutlu yıllar diliyorum hiç ayrılmadan inşaallahopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanCanlarım çokk teşekkür ederimmm .Allah razı olsun ne güzel dileklerde bulunuyorsunuz .öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

balsurat şimdi gördüm cnm rabbim seni eşinden eşinide senden bir ömür ayırmasın inş mutlulugunuz hep ilk günlerdeki gibi olsun rabbim bu güzel evliliğinize bal yüzlü bir bebekle taçlandırsın inş

rabbim sizi hic ayirmasin isallahhhh
eviniz bebislerle dolsunopuyorumnanaktan

Ballom kuşum canım bitanem iyiki tanımışım :asigim: kutlarım daha nice senelere bebelerinizle beraber inşallah Şeniz
Sabolimmm canum benim delümmm bende iyiki sizleri tanımışımmopuyorumnanaktanGüzell dileklerinn içinnn sağolll kuşumm senin 3.yıl benim 4.yıl oldu ben senin ablanım:roflol:

opuyorumnanaktanÇokk sağolunn canlarımm güzell dileklerinizzz içinn kocaman Aminnn diyorumm.Rabbim bu mübarek aylarda cümlemizin yuvasınaa huzur,mutluluk,sağlık,bereket versin inşallahhh:Saruboceq:

bi ömür boyu mutluluk, huzur ve sağlıkla yaşamanız dileğiyle...
inşallah rabbim evliliğinizi bi bebişle taçlandırdığında çok daha mutlu olursunuz
herşey gönlünüzce olsun

oyyy benim çiçeeeeemin evlilik yıl dönümüymüş
rabbim nice yıllar sağlıklı sıhatli bi şekilde geçirmeyi nasip etsin. şakkıdı
rabbim rahminede en kısa zamanda bebişini düşürü inşanlah :Saruboceq:

rabbim sizi hic ayirmasin isallahhhh
eviniz bebislerle dolsunopuyorumnanaktan

bi ömür boyu mutluluk, huzur ve sağlıkla yaşamanız dileğiyle...
inşallah rabbim evliliğinizi bi bebişle taçlandırdığında çok daha mutlu olursunuz
herşey gönlünüzce olsun

Canlarım hepinizden Allah razı olsun dualarınız ve güzel dilekleriniz için Aminnn diyorummm:Saruboceq::Saruboceq:Rabbim hepimizin yuvalarına huzur ve mutluluk ve sağlık versin:Saruboceq:

Ballım daha nice seneler diliyorum size bir ömür mutlu sağlıklı huzurlu olsun eviniz
Güzel rabbim tez zamanda birde evlat nasip etsin sana işallah :Saruboceq:

Nice senelere guzelim Allah'im iki cihanda da mutlu mesut etsin, Allah'im bu guzel yuvaya hayirlisi ile bi de bebis versin hayirlisi ile Aminnnnnnnnnnnnnn

canım yıldönümümüz hayırlı olsun nice güzel yıllara vesile gönlündeki tüm arzulara yeni bir baslangıc olsun..bizim yıldönünümüzle bikaç gün varmış aramızde ne güzel..tekrar tebrik ederim..nice yıllara..

ballı çöreğim nice yıllar diliyorum sana Rabbim mutluluğunu huzurunu hiç eksik etmesin.. Bu mubarek ayın hurmetine yuvanızı meleğinizle taçlandırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…