tatlım benım evlılık yıldonumun kutlu olsun balıııııım.canı gönülden diliyorum rabbimden birdahaki evlilik yıldönümünde 3 kişi olun bal kardeşim benim.kucak dolusu sevgiyle...opuyorumnanaktan
balim evlilik yil donumunuz kutlu olsun
rabbim yuvanizdaki mutlulugu daim etsin insallah rabbim bide bebis verir size hediyeniz olur
en kötü gününüz böyle olsun... Şeniz rabbim yuvanız için gönlünüzden neler geçiyorsa hayırlısı ile versin inşallah... :Saruboceq: evlilik yıldönümünüz kutlu olsun... a.s. nice senelere....a.s.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
balımm . Şeniz canım arkadasım Şeniz nıce yıllara ınsallah.. opuyorumnanaktan Rabbım omur boyu evınızden saglıgı huzuru mutlulugu bereketı hıc eksık etmesın.. :Saruboceq: bır de hayırlısıyla bebısını mınıgını verır ınsallah.. :Saruboceq: canım arkadasım benım nıce 40.senelere.. :1hug:
bu da benden :kedi:
bumuyanı cok tesekkurler canım sana da.. opuyorumnanaktan boylesıne guzel mutlu bı haberı paylastıgın ıcın.. :1hug: yoksa bu balkafaya kalsak hıc haberımız olmazdı.. :dilcikar:
allah ağzınızın tadını bozmasın
yazdıklarınız benide duygulandırdı,ne hoş şeyler yazmışsınız,maaşallah...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...a.s.
evlilil yıldönümün kutlu olsun ALLAH ayırmasın bir ömür boyu mutlu olun Şeniz
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..allah ayırmasın...mutluluğunuz aşkınız daimi olsun.....nice senelere..........
nice mutlu senelere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Nice yıllara şekerimm
Balım nice mutlu yıllar canım.
Gönlünden geçen tüm keşkeleri gerçekleştirdiğin mutlu huzurlu sağlıklı aşk dolu bir beraberlik dileğiyle
tebrik ederim..
Allah evliliginizin yeni yilinda evinize nese olacak bir evlat nasip etsin. AMIN..
opuyorumnanaktanCanlarımm çokk sağolun çok teşekkür ederim iyiki varsınız iyi dileklerinizz içinnn amin diyorummmopuyorumnanaktanevlilik yildönümünüz kutlu olsun canimopuyorumnanaktan
yuvanizda saglik huzur mutluluk bereket eksik olmasin insallah:Saruboceq:
bir ömür boyu mutluluklara.s.
Delümm sağolasınn canım teşekkür ederimmmopuyorumnanaktanResimdede çok güzel çıkmışız ama :)balsuratımın evlılik yıl donumun kutlu olsun canım arkadasım..
esınle ve mınik balsuratlarla gecırecegın
nıce guzel uzun yıllara..:1hug::1hug:
Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim... Mutluluklar…
resımdekı gıbı hep boyle mutlu kalınŞenizŞeniz
Tuliyn iyi dileklerin için sağolasınnn :))Tamam nan bu sene tutucak allah izin edersee.Bende senden istiyorum bebe :)çabukk ol hadiii yegenime altın takıcam :))balkafa balkafa bu son yalnız seneniz olsun inş..
seneye kadar bebek istiyorum len senden. delikafadulden
yok yapmadım yok istemedim yok..
çalış babam çalış..
nice senelere canım..
sağlık mutluluk huzur evinizden eksik olmasın.. opuyorumnanaktan
Evettttt benimmm canımmmm çok güzel çıkmışız dimi:)kaydirigubbakcemile3Balkafaa bu resımdekı senmıısn eheeee
Aymesimm canım güzell dileklerin içinnn aminn diyorumm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanRabbim tüm isteyenlerin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahh:)çok çalışmamız lazım çokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Balım canım arkadaşım Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim... Mutluluklar… Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. İnşallah Rabbim bu mutluluğunuzu birde bebişle taçlandırır canı gönülden diliyorum bunu
nice mutlu yıllaraaa.s.
Tebrikler.........
Nice mutlu yıllar diliyorum hiç ayrılmadan inşaallahopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanCanlarım çokk teşekkür ederimmm .Allah razı olsun ne güzel dileklerde bulunuyorsunuz .öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanevlilik yildönümünüz kutlu olsun canimopuyorumnanaktan
yuvanizda saglik huzur mutluluk bereket eksik olmasin insallah:Saruboceq:
bir ömür boyu mutluluklara.s.
Sabolimmm canum benim delümmm bende iyiki sizleri tanımışımmopuyorumnanaktanGüzell dileklerinn içinnn sağolll kuşumm senin 3.yıl benim 4.yıl oldu ben senin ablanım:roflol:Ballom kuşum canım bitanem iyiki tanımışım :asigim: kutlarım daha nice senelere bebelerinizle beraber inşallah Şeniz
:kedi: balım balsuratım canım nice mutlu yıllara inşallah kocişinle rabbim gelmekte olan ramazan ayının yüzüsuyu hürmetine tez zamanda birde tatlı bir bebiş versin sana inşallah o kutlamayıda burdan birlikte yaparız ve tümm kk dostlarınla paylaşırsın canım arkadaşım :asigim:
opuyorumnanaktanÇokk sağolunn canlarımm güzell dileklerinizzz içinn kocaman Aminnn diyorumm.Rabbim bu mübarek aylarda cümlemizin yuvasınaa huzur,mutluluk,sağlık,bereket versin inşallahhh:Saruboceq:balsurat şimdi gördüm cnm rabbim seni eşinden eşinide senden bir ömür ayırmasın inş mutlulugunuz hep ilk günlerdeki gibi olsun rabbim bu güzel evliliğinize bal yüzlü bir bebekle taçlandırsın inş
balsurat şimdi gördüm cnm rabbim seni eşinden eşinide senden bir ömür ayırmasın inş mutlulugunuz hep ilk günlerdeki gibi olsun rabbim bu güzel evliliğinize bal yüzlü bir bebekle taçlandırsın inş
rabbim sizi hic ayirmasin isallahhhh
eviniz bebislerle dolsunopuyorumnanaktan
bi ömür boyu mutluluk, huzur ve sağlıkla yaşamanız dileğiyle...
inşallah rabbim evliliğinizi bi bebişle taçlandırdığında çok daha mutlu olursunuz
herşey gönlünüzce olsun
oyyy benim çiçeeeeemin evlilik yıl dönümüymüş
rabbim nice yıllar sağlıklı sıhatli bi şekilde geçirmeyi nasip etsin. şakkıdı
rabbim rahminede en kısa zamanda bebişini düşürü inşanlah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?