Balsurat Balkafa, evlilik yl dnmnz kultlu olsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4.YIL Evlilik Yıldönünümüzopuyorumnanaktan Zaman ne kadarda çabuk geçmişş :)Aşkım Oysaki daha yeni tanışmışızz gibi seninle 8yıl olmuş seninle tanışalıı..Seninle tanışmamızz bir maceraydı ...İyikii karşıma çıktınn :asigim:İyiki seni tanımışımm :asigim:İyikide senin gibi harika insanıı bulmuşumm..:asigim:SEN benim canımsınn:asigim: Beni gerçekten çok seviyorsun biliyorum ...Çünkü benim gibi zor bir kadına dayanabiliyorsunkaydirigubbakcemile3Senin hakkını nasıl ödüycem bilemiyorum..:asigim:Canım benim bir dediğimi iki etmiyorsun:asigim:Sen bu zamanda zor bulunucak mükemmel insanlardan birisin:asigim:Oysa ailem evlenmemize ne kadar karşı çıkmıştıı:asigim:Aslında bizim evlilik piyango gibi bişiydiii şanssımıza ne çıkar cinsindenkaydirigubbakcemile3Allahın izniyleee istediğimiz gibide piyango bize vurdu:asigim:Flört zamanımızda ve nişanlı olduğumuz dönemdekinden bambaşkaa bir insan olarak çıktınn bana maşallahh sübhanallahh İnşallahh seninle bir ömür boyu sağlıklı,huzurlu,mutluu bir hayat geçiririzz opuyorumnanaktanŞenizİnşallahh bu yuvamızaa birde bebiş gelir :dance:Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar verir bize inşallahh:Saruboceq:HEMDE çiftter çifter:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canimmm kutlarim sizi
nice nice senelere olsun ve 2 kisilik son yildönümünüz olsun insallah

Son düzenleme:
canimmm kutlarim sizi
nice nice senelere olsun ve 2 kisilik son yildönümünüz olsun insallah

daha nice mutlu seneleriniz olur inş..
kutlu olsun a.s.

balsurat canim
evlilik yil donumun kutlu olsun
Allah yuvanizdan mutlulugu huzuru eksik etmesina.s.

balım canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.işallah bi dahaki seneye küçük balsuratla kutlarsınız..

Aminnnn:Saruboceq:ALlah razı olsun canlarım çopk sağolasınızz iyi dilekleriniz için teşekkür ederimmopuyorumnanaktanyabanum canım pasta harikaaaa olsada yesekkkkkkkkk delikafaduldenküçük balsuratla kutlarız inşallahh dediğin gibi çok komik oldu küçük balsurtkaydirigubbakcemile3

tatlım benım evlılık yıldonumun kutlu olsun balıııııım.canı gönülden diliyorum rabbimden birdahaki evlilik yıldönümünde 3 kişi olun bal kardeşim benim.kucak dolusu sevgiyle...opuyorumnanaktan

balim evlilik yil donumunuz kutlu olsun
rabbim yuvanizdaki mutlulugu daim etsin insallah rabbim bide bebis verir size hediyeniz olur

en kötü gününüz böyle olsun... Şeniz rabbim yuvanız için gönlünüzden neler geçiyorsa hayırlısı ile versin inşallah... :Saruboceq: evlilik yıldönümünüz kutlu olsun... a.s. nice senelere.... a.s.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

balımm . Şeniz canım arkadasım Şeniz nıce yıllara ınsallah.. opuyorumnanaktan Rabbım omur boyu evınızden saglıgı huzuru mutlulugu bereketı hıc eksık etmesın.. :Saruboceq: bır de hayırlısıyla bebısını mınıgını verır ınsallah.. :Saruboceq: canım arkadasım benım nıce 40.senelere.. :1hug:

bu da benden :kedi:

bumuyanı cok tesekkurler canım sana da.. opuyorumnanaktan boylesıne guzel mutlu bı haberı paylastıgın ıcın.. :1hug: yoksa bu balkafaya kalsak hıc haberımız olmazdı.. :dilcikar:

[

bumuyanı cok tesekkurler canım sana da.. opuyorumnanaktan boylesıne guzel mutlu bı haberı paylastıgın ıcın.. :1hug: yoksa bu balkafaya kalsak hıc haberımız olmazdı.. :dilcikar:
[/QUOTE]
canım ya bende balkafanın tıckerında gördum aklıma geldı :)

allah ağzınızın tadını bozmasın
yazdıklarınız benide duygulandırdı,ne hoş şeyler yazmışsınız,maaşallah...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...a.s.

balsuratımın evlılik yıl donumun kutlu olsun canım arkadasım..
esınle ve mınik balsuratlarla gecırecegın
nıce guzel uzun yıllara..:1hug::1hug:

Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim... Mutluluklar…

resımdekı gıbı hep boyle mutlu kalınŞenizŞeniz

balkafa balkafa bu son yalnız seneniz olsun inş..
seneye kadar bebek istiyorum len senden. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yok yapmadım yok istemedim yok..
çalış babam çalış..
nice senelere canım..
sağlık mutluluk huzur evinizden eksik olmasın.. opuyorumnanaktan

tebrik ederim..

Allah evliliginizin yeni yilinda evinize nese olacak bir evlat nasip etsin. AMIN..

evlilil yıldönümün kutlu olsun ALLAH ayırmasın bir ömür boyu mutlu olun Şeniz

Ballom kuşum canım bitanem iyiki tanımışım :asigim: kutlarım daha nice senelere bebelerinizle beraber inşallah Şeniz

:kedi: balım balsuratım canım nice mutlu yıllara inşallah kocişinle rabbim gelmekte olan ramazan ayının yüzüsuyu hürmetine tez zamanda birde tatlı bir bebiş versin sana inşallah o kutlamayıda burdan birlikte yaparız ve tümm kk dostlarınla paylaşırsın canım arkadaşım :asigim:

kaydirigubbakcemile5 canım buda senin için bu güzel duyguyu bizimle paylaştın haberimiz oldu kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…