Balsurat Balkafa, evlilik yl dnmnz kultlu olsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
balsurat balkafa evlilik yıldonümünüz kultlu olsunduydumkı yarın balkafamın 4.evlilik yıldönümüymüş
yarın vaktım olmaz falan yazama falan canım benım şimdiden evlilik yıl dönümünz kutlu olsun 4 değil 40 değil bı ömur boyu hatta 2cihanda mutluluklar dılıyorum sana

canım balım evlilik yıl dönumun mutlu ve kutlu olsun ALLAH ım nice yıllar yaşatsın hayırlısıyla ALLAH ım sizleri kem gözlerden korusun inşallah öpuyorum bal yanaktanopuyorumnanaktan​

Yaşam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep neşe içinde,
huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle…

BUMUYANI canim arkadasim sanada tskler bu güzel haberi paylasdigin icin
eminim balsuratimiza güzel bir süpriz olucak
emegine saglik canm benimopuyorumnanaktan

balımmm evlilik yıldönümün kutlu olsun bitanesi eşinle beraber nice mutlu seneler diliyorum sana inşallah bidahaki sene 3 kişi kutlarsınız opuyorumnanaktan

ayy balımmmm konustukda söylemedi bakkkkk..evlilik yıldönümünmüydü kısss.ALLAH ömür boyu mutluluklar versin kuşuma yaaa.opuyorumnanaktanseni çok seviyoruz balım...Allah eşinle ve inşallah çok yakında gelmeye hazırlanan evladınla nice mutlu yıllar saglıklı uzun ömürler versin...ay baba noluyo yaaa herşeye aglar oldummmŞenizMUTLULUKLAR BEBİŞİM. Şeniz

balımın evlilik yıl dönümümü..nice senelere inşallah balım..
en yakın zamanda bebeğinizde katılır aranıza inşallah..:Saruboceq:

bumuyanı canim arkadasim sanada tskler bu güzel haberi paylasdigin icin
eminim balsuratimiza güzel bir süpriz olucak
emegine saglik canm benimopuyorumnanaktan

evt canım ya bala süpriz olcak çünkü hberı yok topıkten yarın lınkı gönderırım ozaman göruur artık

balım tatlım nice mutlu senelere inşallah tatlım a.s.

Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim... Mutluluklar…

a.s.____BU ÇİÇEKLER SENİN İİÇİN___a.s.

balım canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.işallah bi dahaki seneye küçük balsuratla kutlarsınız..

balsurat canim
evlilik yil donumun kutlu olsun
Allah yuvanizdan mutlulugu huzuru eksik etmesina.s.

Bumuyaniiii fıstıgımmm canımm çok duygulandırdınız beni mafoldumben çokk teşekkür ederim sağolsınn:asigim:Harika bir süprizz oldu benimm içinnnopuyorumnanaktanAllah razı olsunn hepinizden iyiki varsınızzopuyorumnanaktan tekrar teşekür ederimm.Fıstıgım Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlatla yüzünü güldürsün inşallahh:Saruboceq:Çok öptümŞeniz

canım balım evlilik yıl dönumun mutlu ve kutlu olsun ALLAH ım nice yıllar yaşatsın hayırlısıyla ALLAH ım sizleri kem gözlerden korusun inşallah öpuyorum bal yanaktanopuyorumnanaktan​

Canim kutlarim a.s.
nice senelere ;Allah ayirmasin

Yaşam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep neşe içinde,
huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle…

balımmm evlilik yıldönümün kutlu olsun bitanesi eşinle beraber nice mutlu seneler diliyorum sana inşallah bidahaki sene 3 kişi kutlarsınız opuyorumnanaktan

ömür boyu mutluluklar dilerim nice yıllara...a.s.

balımın evlilik yıl dönümümü..nice senelere inşallah balım..
en yakın zamanda bebeğinizde katılır aranıza inşallah..:Saruboceq:

balım tatlım nice mutlu senelere inşallah tatlım a.s.

Canlarım hepiniz çok sağolunnn Allah razı olsunn..Güzell dilekleriniz için çokkk teşekkür ederimmmopuyorumnanaktaniyikii varsınızzzopuyorumnanaktanİnşallahh hepimiz nice mutlu yıllar görürüzz.opuyorumnanaktanÖpüyorumm hepiniziiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…