Balon perde hakkında...

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
201
6
118
arkadaşlar balonlu perde diktiren var mı,perde diktireceğiz dışarısı gözüksün istiyorum,
ucuza bu model olur diye düşündüm bolonlu perde fiyatı ne kadar diktiren var mı.
tülün metre fiyatı hariç model için fiyat isterlermi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Ben yıllar önce çocuk odamda kullanmıştım. Çok da memnundum. Sonra eskidi ve oğlum da büyüyünce o tarz bir perde kullanmak istemedi, değiştirdim.
Kullanışı gayet rahattı. Ben iplerini çözmeden yıkıyordum. Boyunu canım nasıl isterse öyle ayarlıyordum. Şimdi modası yok ama istiyorsan yaptır derim ben.

Balonlu perde ben de kullanıyorum. 1.5 yıl önce evlendik biz, ben salon perdemi bu şekilde istemiştim. Tüm evin tül-perde-güneşlik yaptırdığımız için sadece perdenin fiyatını bilmiyorum.Ama hepsini çok uygun fiyata yaptırmıştık,üselik tüller brillant.
Kullanışlı ve şık olduğu da bir gerçek ;)

Biraz karanlık çıktı ama,resmini de ekliyorum. Yakında kendi evimize taşınacağımız için tülünü değiştirmek zorundayım,çünkü tül yeni evimin ölçülerine uymuyor.Zaten başka tülleri beğenmiştim yaptırdıktan sonra. Böylece değiştirme imkanım olcak :)) Daha iyi bir seçim yapacağım bu defa

Eklentiler

• $IMG_0149.webp
    $IMG_0149.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 352
Back
X