amin canım.. seni de..
o kadar çok ihtiyacım varki bu aralar gülmeye..
Aminnnnn :)
Benim de çok ihtiyacım vardı valla sağol senin sayende oda oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım.. seni de..
o kadar çok ihtiyacım varki bu aralar gülmeye..
gündüzki mesajım bikaç sayfa önde kaldı. bilen bilir. şimdi balkona çıkıcam ve o kediyle yine karşılaşıcaz. bakalım üstüne bişey giymiş mi terbiyesiz.
gündüzki mesajım bikaç sayfa önde kaldı. bilen bilir. şimdi balkona çıkıcam ve o kediyle yine karşılaşıcaz. bakalım üstüne bişey giymiş mi terbiyesiz.
ayyy benim kedim Osman'da cıbıl cıbıl balkonda yatıyor bütün gün.yoksa siz karşı apartmandan mı yazıyorsunuz??? ama kusura bakmayın hanımefendi ben şort ve askılı body ile eşim üstü çıplak altta şortuyla, Osmanım da cıbıl cıbıl balkonda keyif yapmaya devam edeceğiz.isterseniz buyrun bir çayımızı için bu saadet yuvasında :))
katılıyorum. şimdi benim site havuzlu. ee böyle olunca kızlar erkekler şortlu yada üzerlerinde bir deniz elbisesiyle dolaşıyorlar sitede. kimsede rahatsız değil.Bu durum ilden ile hatta aynı il içinde semtten semte bile değişen bir durum.
Daha önce yaşadığım ilde, karşı apartmanda bir adam balkona atletle çıkıyor diye,
polise şikayet etmişlerdi , eşimle şok olmuştuk :)
Şimdi yaşadığım şehirde ise millet balkonlarda atletsiz sadece şortla oturuyor.
Onu bırakın bakkala markete bile öyle gidiyorlar.
Demem o ki, insan yaşadığı çevrenin kurallarına uymalı.
Madem yaşanılan bir yer muhafazakar bir çevre,
o gençler birileri tarafından uyarılmalı...
olabilir demekki bölge farklı. nese siz bide o şekilde sabahlara kadar balkonda mi takılyosunuz?? böyle bi kaç kişile daha nese :) aslına merak etmedm cevaba gerek yok cnm
ha bir ekleme daha,bundan rahatsız olan bu siteden ev almayacak. alırken görüyor ortamı çünkü..katılıyorum. şimdi benim site havuzlu. ee böyle olunca kızlar erkekler şortlu yada üzerlerinde bir deniz elbisesiyle dolaşıyorlar sitede. kimsede rahatsız değil.
olay ortam bencede.
semtten yada siteden siteye değişiyor. bende şortu giyip gidiyorum havuza.yada dairemin hemen yanında armutlar var. armut koltuk .:)bakıyorum insanlar kitaplarını almışlar uzanmışlar şortla. yani yerinde herşey.
katılıyorum. şimdi benim site havuzlu. ee böyle olunca kızlar erkekler şortlu yada üzerlerinde bir deniz elbisesiyle dolaşıyorlar sitede. kimsede rahatsız değil.
olay ortam bencede.
semtten yada siteden siteye değişiyor. bende şortu giyip gidiyorum havuza.yada dairemin hemen yanında armutlar var. armut koltuk .:)bakıyorum insanlar kitaplarını almışlar uzanmışlar şortla. yani yerinde herşey.
Bende havuzlu bir sitede oturuyorum oky,ha bir ekleme daha,bundan rahatsız olan bu siteden ev almayacak. alırken görüyor ortamı çünkü..
Bizim orda yazmaya gerek yok,hanımlar altın gününde toplanıp edepsizlere karar veriyor,sonra o arkadaşlar uyarılıyor.Mahalle baskısı ne menem bişi
Muhtarlar mahallelerin girişine yazı assınlar bari;
-Burası muhafazakar bir mahalle balkona sortlu cıkmayın.
-Burası elit bir mahalle üstsüz anadan üryan gezebilirsiniz.
Gibi.