- 4 Haziran 2013
- 12.320
- 8.576
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Evet canım klasik , o zaman hangi kafayla aldıysam şimdi beğenmiyorum hiç tarzım değil ama mecbur kullanıcam artıkHeh tamamm şimdi gördüm :) mor renk güzelmiş canım biraz klasik bana göre ama sen güzel kahvaltılarda kullan inşallahh
Evet canım klasik , o zaman hangi kafayla aldıysam şimdi beğenmiyorum hiç tarzım değil ama mecbur kullanıcam artıkgünlük kahvaltı takımımı artık cicş bciş alıcam
Teşekkürlerhepsi cok güzel güle güle kullanin insallah :)
Teşekkürler
Sağol canım benimHerşeyin çoook guzel böcuşum.
Mutlulukla kullan canım arkadaşımmm
Yavruuuuu.. güzel günlerde kullann,sağlıkla ,huzurla,evinde sevdiğinle,aşk dolu mutlulukla kullan canım hepsi güzel ama o pembe günlüklerine bayıldım .maşallah kuzuuu..Günlük Yemek Takımım Kütahya porselen
Berf Misafir Yemek Takımım
Falez Misafir Kahvaltı Takımım
Eki Görüntüle 1409929
Nehir Çatal Bıçak Seti Misafirlik
Falez Tencere Seti
Tefal Fritöz
Esse Baharatlıklarım
Esse Yağlık-Sirkelik ve tuzluklarım
English Home Bornozları ve Havluları
Cotton Box Pike Takımı bayılarak aldım
Eki Görüntüle 1365344
Samsung 8kg Çamaşır Makinesi
Eki Görüntüle 1365345
Samsung 7 Programlı Bulaşık Makinesi
Philips Cici Elektrikli Süpürgem ve Tefal Ütüm
Philips Fön Makinesi
Philips Traş Makinesi
İkea Mumlarım
Porselen Resim Çerçevem
Çeyiz hazırlıklarım başladı aldıkça sizinle büyük bi hevesle
paylaşıcam ...
Çok güzel ve şık duruyor bende bunun siyahı var..O fenerden bulabilirsem bu saat ile takım yaparım
Nasıl sizce kızçeler ?
Sağol canım benim amin , bende bayılıyorum onlara , hatta misafirlere onu mu kullansam diyorumYavruuuuu.. güzel günlerde kullann,sağlıkla ,huzurla,evinde sevdiğinle,aşk dolu mutlulukla kullan canım hepsi güzel ama o pembe günlüklerine bayıldım .maşallah kuzuuu..
Dimi çok tatlı yaaÇok güzel ve şık duruyor bende bunun siyahı var..
Canım benden sana tavsiye sevdiceğizinle her şeyi kullan senden daha değerlisi yokk en güzelini aşkına ve kendine kullan..Sağol canım benim amin , bende bayılıyorum onlara , hatta misafirlere onu mu kullansam diyorum
Canım kahvaltı takımını niye beğenmiyosun çok güzell ve şıklar
Dimi canım benimCanım benden sana tavsiye sevdiceğizinle her şeyi kullan senden daha değerlisi yokk en güzelini aşkına ve kendine kullan..
renkli sevdiğin için sana öyle geliyor.. bozma moralini çok şıklarr..güle güle kullan ..elbette misafirlerine en güzelini kur o ayrı ama sen kendin için ve eşin için dur bunu kullanma dur şunu kirletme deme sizden daha değerlisimi var kullan gitsinn..Nebilim canım ya , ben pek koyu renk sevmiyorum , bi kaç yıl önce almıştım , sade beyaz vardı onu alıcaktım ki sonra buna karar verdim , herşeyim sade bu renkli olsun diyip içime sinmeyerek aldım keşke almasaymışım
Dimi canım benimsonra kullanmadan eskiyorlar zaten
Günlük Yemek Takımım Kütahya porselen
Berf Misafir Yemek Takımım
Falez Misafir Kahvaltı Takımım
Eki Görüntüle 1409929
Nehir Çatal Bıçak Seti Misafirlik
Falez Tencere Seti
Tefal Fritöz
Esse Baharatlıklarım
Esse Yağlık-Sirkelik ve tuzluklarım
English Home Bornozları ve Havluları
Cotton Box Pike Takımı bayılarak aldım
Eki Görüntüle 1365344
Samsung 8kg Çamaşır Makinesi
Eki Görüntüle 1365345
Samsung 7 Programlı Bulaşık Makinesi
Philips Cici Elektrikli Süpürgem ve Tefal Ütüm
Philips Fön Makinesi
Philips Traş Makinesi
İkea Mumlarım
Porselen Resim Çerçevem
Çeyiz hazırlıklarım başladı aldıkça sizinle büyük bi hevesle
paylaşıcam ...
Teşekkür ederimrenkli sevdiğin için sana öyle geliyor.. bozma moralini çok şıklarr..güle güle kullan ..elbette misafirlerine en güzelini kur o ayrı ama sen kendin için ve eşin için dur bunu kullanma dur şunu kirletme deme sizden daha değerlisimi var kullan gitsinn..
Eeee ne zaman düğün ..ne heyecan vardır sende şimdi..düzelttinmi sorunlarını.gerçi dertler hiç bitmez ama..
Teşekkür ettimgÜLE Güle kullan canım ..
Beyaz eşyaların benimle aynılar .
Ben çok memnunum çok iyi seçim yapmışsın .