Balım'ın çeyizleri :)

hepsi çok çok güzel canım güle güle kullanın

Esseden internetten sipariş vermiştim çok beğenerek, geldi ve hiç hoşuma gitmedi, sanki teşhir ürün gibi rengi soluklaşmış burdaki gibi değil , seamiğin üstünde kara kara izler var çıkmıyor , birde üstündeki resimleri yapıştırmışsın gibi boya çizgisi var hiç hoş değil, beklentilerimin çok altında , inşallah haftasonu değiştirebilirim, baharat takımı kendim boyayım yapıcam

Yeni ciciler ekledimmm

Madam Coco Çift Kişilik Battaniyem ve Banyo Sabunluğum

Gaz Lambalarım

Canım hepsi çok güzeller güle güle kullan inşallah Günlük yemek takımına bayıldım bende aynısını Keramika da buldum sanırım ordan alıcam fiyatını hatırlamıyorum pek ama uygundur , ne kadara aldın acaba? Bir de ben kahvaltı takımını göremedim onuda eklermisin tekrardan :) :)

Karemika da pahalıya geliyor canım araştırdım ben , 65tl ye aldım ben gerçektende çok şık ve estetik duruyor. Teşekkürler

Ekledim kahvaltı takımım çıktı mı canım ? Ben o takımı 3/4 yıl önce aldım , rengini çok beğenmiyorum aslında ama yapçak bişi yok

Bende aynısını beğendim alıcam da o yüzden sordum canım çok sağol oradan bakar alırım olmazsa
Hepsibrada dan aldım sanırım canım ben , dışarda hiç bir yerde göremedim , kipada satılıyordu geçen yaz tabi ben o fırsatı kaçırmıştım. İnşlah canım seninde gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…