- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Eki Görüntüle 927077 Eki Görüntüle 927080 Eki Görüntüle 927083 Eki Görüntüle 927085 Eki Görüntüle 927088
Bunlarda benim çeyizciklerim toplu halde ilk bunları aldım fritöz hediye gelmişti . Kahvaltı takımımın rengini sonradan beğenmedim çok koyu geldi ben sade seven biriyim ama işte ah kafam ... Çeyiz hazırlıklarım başladı aldıkça sizinle büyük bi hevesle
paylaşıcam ...
bence kahvaltı setin de çok güzel canım, güle güle kullan hepsini
Eki Görüntüle 927077 Eki Görüntüle 927080 Eki Görüntüle 927083 Eki Görüntüle 927085 Eki Görüntüle 927088
Bunlarda benim çeyizciklerim toplu halde ilk bunları aldım fritöz hediye gelmişti . Kahvaltı takımımın rengini sonradan beğenmedim çok koyu geldi ben sade seven biriyim ama işte ah kafam ... Çeyiz hazırlıklarım başladı aldıkça sizinle büyük bi hevesle
paylaşıcam ...
canım benim hayırlı uğurlu olsun çok güzeller..
bu fritözden bende istiyorum hatta indirimini takip ediyorum almak için, sen hediye olduğunu söylemişsin.. hangi mağazadan aldın kı fritöz hediye edildi yardımcı olabilir misin?
paylaşıcam ...
bende sade seven biriyim ama kahvaltı setinde çok güzel bence öyle abartılı demode olcak şekilleri yok güle güle kullan hepsini
güzel günlerde kullan şanslıymışsınız ne güzel fritözün olmuş:)
hayırlı olsun çeyizlerin. bencede kahvaltı takımın gayet şık bende başlarda çiçekli böcekli almayı istiyordum ama sonrada düşündüm aradan bir süre geçtikten sonra çok şirin şeyleri sevmeyebilirim ne biliyim o yüzden sade modeller daha kullanışlı olur gibime geliyor.
paylaşıcam ...
çok teşekkür ediyorummmiyi günlerde kullan canım pek güzeller :)
Sağol canım teşekkürlerÇok güzeller kuzummm Rabbim huzurla mutlulukla kullanmayı nasip eyler inşaAllahh