Balım'ın çeyizleri :)

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.178
8.379
Günlük Yemek Takımlarım

Misafir Yemek Takımım

Peçete halkası da pembe ve tuzluk

Misafir Kahvaltı Takımım- Sevemedim bir türlü

Yakın zamanda almak istediğim kahvaltı takımım olacak inşallah
Mutfak önlükleri ve baharat seti ile aynı renk uyumunda olması çok hoşma gitti

Nehir Çatal Bıçak Seti misafirlik ve günlük

Bıçak setime bayılıyorum

Falez Tencere Seti

Tefal Fritöz

English Home - baharatlıklarımı yerleştireceğim tepsim

Esse Baharatlıklarım ve mutfak önlük takımım tamamen aynı renk ve aynı model Aralarında en çok onları seviyorum

Esse Yağlık-Sirkelik ve tuzluklarım

English Home Mutfak Takımı

Masa örtüsü , çok bayıldımmmm kendisinee

Arzum çaycı ve fakir blender seti

English Home Bornozları ve Havluları

English home havluları

English Home Nevresim ve Pike Takımlarım

Samsung 8kg Çamaşır Makinesi

Samsung 7 Programlı Bulaşık Makinesi

Philips Cici Elektrikli Süpürgem ve Tefal Ütüm

Philips Fön Makinesi

Philips Traş Makinesi

İkea Mumlarım

Porselen Resim Çerçevem

Çeyiz hazırlıklarım başladı aldıkça sizinle büyük bi hevesle
paylaşıcam ...

Son düzenleme:

canım benim hayırlı uğurlu olsun çok güzeller..
bu fritözden bende istiyorum hatta indirimini takip ediyorum almak için, sen hediye olduğunu söylemişsin.. hangi mağazadan aldın kı fritöz hediye edildi yardımcı olabilir misin?

canım öyle hediye değil babamın çalıştığı şirkette kokteyl düzenlemişlerdi orda çekiliş yapılmış hediye dağıtıyorlarmış babama fritöz çıkmış onu da bedavaya getirdim

bende sade seven biriyim ama kahvaltı setinde çok güzel bence öyle abartılı demode olcak şekilleri yok güle güle kullan hepsini

güzel günlerde kullan şanslıymışsınız ne güzel fritözün olmuş:)

bende sade seven biriyim ama kahvaltı setinde çok güzel bence öyle abartılı demode olcak şekilleri yok güle güle kullan hepsini

siz böle dedikçe kahvaltı takımını değiştirmekten vazgeçiyorum çok sevindim canım çok sağol

hayırlı olsun çeyizlerin. bencede kahvaltı takımın gayet şık bende başlarda çiçekli böcekli almayı istiyordum ama sonrada düşündüm aradan bir süre geçtikten sonra çok şirin şeyleri sevmeyebilirim ne biliyim o yüzden sade modeller daha kullanışlı olur gibime geliyor.

teşekkür ederim canım . Bende sade çok severim herşeyde ama düşündüm herşey beyaz yapmayı düşünüorum çok sade olcak biraz renk girsin dedim ama içime sinmedi ya bundan sonrakilerde içimden ne geçiosa onu alıcam

iyi günlerde kullan canım pek güzeller :)

Çok güzeller kuzummm Rabbim huzurla mutlulukla kullanmayı nasip eyler inşaAllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…