Bana kalırsa her konuda önceki kazanan tarif yapılmamalıBana da gelmiş olabilir ,her hafta hamsi tava yapıyorum da
Ne yapsınlar KK tarihinde 400 küsür oy aldı ,yine yapılırsa başka tariflerin şansı yok
Ben de aynen öyle düşünüyorumBana kalırsa her konuda önceki kazanan tarif yapılmamalı
Aynen sıcak olmalıDışarıdan gelene kadar soğur.Tavadan alıp sıcak sıcak yemesinin tadı başka
Ama zamanı balığınBalık severdim ama bu ara duydukça bı uzaklaşma geliyor ortamdan. En son yediğimde de midem bulanmıştı sanırım ondan kaynaklanıyor. Et , makarna , pasta gibi çok sevdiğim şeylerin ardından olmadı bu ya
Habibte bize balık mı yapacaksınGunaydin ey ahali
Tamam hadi bekliyoruzOo en sevdigim kategori yarın bi ahtapot yemegi yapıp katılayım yarışmaya
Ben de hamsi tavayı daha sık yapıyorumMis gibi hamsi ,istavrit kızartma varken midye de neymiş
Bugün hamsi tava yaptım .Akşam etiketin gelince sabah açılsaymış konu dedim ki Kazenin mesajını okudumBiz de genelde kızartma yeniliyor .Ben de isterim buğulama ,başka yapayım ama yemiyorlar
Ekmek yenmeyecekEkmeğin arasına konulup ,balık ekmek olarak yenilirse de yapmaz mı?
Fırında sevmedi bizimkiler ,aynı tadı vermiyor dediler,yoksa işime gelmişti dizip bırakmak fırınaBen de hamsi tavayı daha sık yapıyorum
Ama diyetten dolayı fırını tercih ediyoruzBuğulamayı ben de sevmiyorum
Çoktandır yememiştim beyaz ekmek,akşam zaten tartıda bayağı eksideyim diye çeyrek balık ekmek yaptım kendimeEkmek yenmeyecek
Ben de öyle anladımHamsi örneği yanlış anlaşılmış sanırım, Hamsi yapamazsınız denmemiş, kızartmasını yapıp işte yemeğim bu demeyin denmiş, palamut, lüfer, sardalye de kızartılıp sunulamaz olarak algıladım ben.
Hamsiyle yapılan bir sürü yemek varken üstelik.
Hamsi örneği yanlış anlaşılmış sanırım, Hamsi yapamazsınız denmemiş, kızartmasını yapıp işte yemeğim bu demeyin denmiş, palamut, lüfer, sardalye de kızartılıp sunulamaz olarak algıladım ben.
Hamsiyle yapılan bir sürü yemek varken üstelik.
Bol kılçıklı balık olsa da mı?Yerken zorluyor kılçıklı balıklarDenizden babam çıksa yerim.
O kadar çok severim.
Amma asla pişiremem.
Bizde zaten tüm yemekleri kocam pişirir.
Muhteşem de balık yapar.
Erkekler Kulubü'ndeki yarışmaya bakayım bari...
Ayıklar benim birtanecik kocam,sağolsun.Bol kılçıklı balık olsa da mı?Yerken zorluyor kılçıklı balıklar
Senin ellerin yok mu?Ayıklar benim birtanecik kocam,sağolsun.
Ben de yutarım ohhh!
Var ellerim çok şükür.Senin ellerin yok mu?
Hiç te kıskanmadım
Ben de öyle anladım
Diğer balıklar için de geçerli.
Zaten konu açılsa ne yazılacak kızartma olunca ,balığı temizledim ,yıkadım ,unladım ,kızarttım bitti gitti
Hamsiye çeşit çok ta ,genelde tercih edilen kızartması oluyor.
Amin.Var ellerim çok şükür.
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.
O kadar çok balık çeşiti var ama aldığımız balıklar genelde aynıHatta eğer sürekli aldığınız balıkçınız varsa temizlemesini bile balıkçınız yapıyor, yani geriye unla kızart kısmı kalıyor, ben de kızartmasını severim ama yapımı kolay olduğundan yarışmada olmaması iyi olmuş.
Herkes bütçesi dahilinde bir balık veya diğer Deniz mahsüllerinden yemek yapabilir, mesela kalamar, midye, karides, ıstakoz ki galiba ıstakozun kardeşi sayılıyordu tatlı su da yetişen bir kabukludur kendisi, biz kerevit deriz kerevit de pek bir lezzetlidir, sanırım ben balıklardan çok kabukluları seviyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?