- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Makarnayla yapayım dedim sen yok dedinBalık sağlıklı bir yiyecektir,Kilo yapmaz,ödem yapmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makarnayla yapayım dedim sen yok dedinBalık sağlıklı bir yiyecektir,Kilo yapmaz,ödem yapmaz
Aman sen bana ne bakıyorsun.Ben ne anlarım Sen yap makarnanı Çok güzel olurMakarnayla yapayım dedim sen yok dedin
Kim se oy vermez en azından 1 oy aldım derdim, moralim çöktüAman sen bana ne bakıyorsun.Ben ne anlarım Sen yap makarnanı Çok güzel olur
Tamam o zaman kimse vermezse ben kesin veririmMoralin bozulmasınKim se oy vermez en azından 1 oy aldım derdim, moralim çöktü
baktım hatunlar yapamıyor o zaman yaparım bendeTamam o zaman kimse vermezse ben kesin veririmMoralin bozulmasın
Beceremezlerse hemen destek ekip olarak seni bekliyorumbaktım hatunlar yapamıyor o zaman yaparım bende
Tamam, deynebide kandırır gelirimBeceremezlerse hemen destek ekip olarak seni bekliyorum
Mis gibi hamsi ,istavrit kızartma varken midye de neymişTamam tamam sen midyeli makarna yapBen yemezsem deynepnaz kesin hepsini yer
Ekmeğin arasına konulup ,balık ekmek olarak yenilirse de yapmaz mı?Balık sağlıklı bir yiyecektir,Kilo yapmaz,ödem yapmaz
Hunharca güldüm bu mesajaDeniz ürünleri. Uzmanlık alanım :)
Vakit bulduğum an gireceğim ve bu kez makarnalardaki gibi sağlıklı takılmayacağım.
Kızartacağım! Unlayacağım! Yağlayacağım! Tuzlara bulayacağım! Çirkinleşeceğimmmm!
Dışarıdan gelene kadar soğur.Tavadan alıp sıcak sıcak yemesinin tadı başkaBen de hep kendim yaparım dışardan pek yiyemiyorum
Balık severdim ama bu ara duydukça bı uzaklaşma geliyor ortamdan. En son yediğimde de midem bulanmıştı sanırım ondan kaynaklanıyor. Et , makarna , pasta gibi çok sevdiğim şeylerin ardından olmadı bu yaNeden canım balık sevmez misin
hahaha bu uyarı bana geldi galiba valla karambol oldu o zaman aklımın ucuna gelmezdi hayırlı olsun yeni kategorimizönemli uyarı lütfen dikkate alın !
evde yapılıyor mu o çocukken çok yerdim erkekler için faydalı libidoyu arttırıyorMidye dolma yapan beni çağırsınnn gadınlaaaarrrrrr
önemli uyarı lütfen dikkate alın !
Bana da gelmiş olabilir ,her hafta hamsi tava yapıyorum dahahaha bu uyarı bana geldi galiba valla karambol oldu o zaman aklımın ucuna gelmezdi hayırlı olsun yeni kategorimiz