Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt, Balıkçı Hamdi)
Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir, yakalarsam deşifre ederim !
Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Balık Yemeğinin İsmi + "sponsor ürün" şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır.
Tüm tarifler için aşamalar tek tek anlatılmalıdır.
Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 1 Aralık 2017 En son başvuru tarihi : 24 Aralık 2017 Oylama başlama tarihi : 25 Aralık 2017 Oylama bitiş tarihi : 31 Aralık 2017
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı. - Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı. - Doğru ölçü kullanılmalı. - Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı. - Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı. - Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı. - Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı. - Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli. - Anahtar kelime girenlere sürpriz var !
X bir balığı örneğin hamsi tava yapıp yarışmaya katılamazsınız. Bu yarışmada onayları ben vereceğim bu sebeple farklı bir katılımda bulunmanızı öneririm.
Bir rizeli olarak gerçekten merak ettim hamsi tava neden olmaz basit mi geldi ki balıkla ugraşmak bence hiç bir zaman basit birşey değildir hazır pandispanyayala pasta olurken hamsi tava olmaması üzdü
Bir rizeli olarak gerçekten merak ettim hamsi tava neden olmaz basit mi geldi ki balıkla ugraşmak bence hiç bir zaman basit birşey değildir hazır pandispanyayala pasta olurken hamsi tava olmaması üzdü
Deniz ürünleri. Uzmanlık alanım :)
Vakit bulduğum an gireceğim ve bu kez makarnalardaki gibi sağlıklı takılmayacağım.
Kızartacağım! Unlayacağım! Yağlayacağım! Tuzlara bulayacağım! Çirkinleşeceğimmmm!