En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Ölürüm ... Parmaklarımı yerim, lakin son 2 senedir hiç yakalamıyorum ahtapot....
Eki Görüntüle 2074008

Yunanistan da yediğimizi hatırlıyormusun Bey ?Ondan daha iyisini yemedim.Tadı damağımda kaldı.

Sayende ahtapotlarla aramızda duygusal bir bağ oluştuğundan ne tutuyorsun ne de yiyebiliyoruz artık
( Kazen in ahtapotlarla arasında çok özel bir bağ var.Elleriyle besler,büyütür falan.Ahtapotlara fısıldayan adam diyorum kendisine...)

Biz kadınlar ellerimizle beslesek yemeye kıyamayız
Eşim de mesela hayvanları çok sever,en son aldığımız kurbanı sohbet ederek okşayarak sevince ,o kadar seviyorsun nasıl yiyeceksin dedim.O başka bu başka dedi

Bir kaç resim atiyim size daha önce yaptıklarımdan heveslenin balık yapmaya .Bende değişik tarifleri merakla bekliyorumm.
Mesela somonu burda bir tarif görüp denemiştim ilk

[/QUOTE]

Ellerine sağlık ben de tavaya böyle dizerim.Ama en balkonda küçük tüpte kızartıyorum kokusu için
Evde kızartınca ertesi güne bile kalıyor kokusu

Bende balığı çok severim çok yaparım evde ama o kokusu beni mahvediyor 2 gün evden çıkmıyor
Domestosla mutfak temizliği,Türk kahvesi yapımı ,eski br kapta yumuşatıcı kaynatmak biraz hafifletiyor

Kızartmayız pilav yaparız bizde, hamsili pilavı da saymayacak misun :)

Hamsi tava yasak dedim hamsi pilavı yasak demedim.

Arkadaşlar özetle X bir balığı kızartıp sunarsanız bunu kabul etmeyeceğim. Bu hamsi istavrit palamut olarak algılamayın. Dün özelden soruldu şu hamsi tarif olur mu diye kesinlikle olur dedim. Ne olduğunu söyleyemem ama hamsi ile yapılıyor ve çok güzel bir tarif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…