Bir rizeli olarak gerçekten merak ettim hamsi tava neden olmaz basit mi geldi ki balıkla ugraşmak bence hiç bir zaman basit birşey değildir hazır pandispanyayala pasta olurken hamsi tava olmaması üzdü
Yunanistan da yediğimizi hatırlıyormusun Bey ?Ondan daha iyisini yemedim.Tadı damağımda kaldı.
Sayende ahtapotlarla aramızda duygusal bir bağ oluştuğundan ne tutuyorsun ne de yiyebiliyoruz artık
(Kazen
in ahtapotlarla arasında çok özel bir bağ var.Elleriyle besler,büyütür falan.Ahtapotlara fısıldayan adam diyorum kendisine...)
Yunanistan da yediğimizi hatırlıyormusun Bey ?Ondan daha iyisini yemedim.Tadı damağımda kaldı.
Sayende ahtapotlarla aramızda duygusal bir bağ oluştuğundan ne tutuyorsun ne de yiyebiliyoruz artık
(Kazen
in ahtapotlarla arasında çok özel bir bağ var.Elleriyle besler,büyütür falan.Ahtapotlara fısıldayan adam diyorum kendisine...)
Biz kadınlar ellerimizle beslesek yemeye kıyamayız
Eşim de mesela hayvanları çok sever,en son aldığımız kurbanı sohbet ederek okşayarak sevince ,o kadar seviyorsun nasıl yiyeceksin dedim.O başka bu başka dedi
Bir kaç resim atiyim size daha önce yaptıklarımdan heveslenin balık yapmaya .Bende değişik tarifleri merakla bekliyorumm.
Mesela somonu burda bir tarif görüp denemiştim ilk
Bir kaç resim atiyim size daha önce yaptıklarımdan heveslenin balık yapmaya .Bende değişik tarifleri merakla bekliyorumm.
Mesela somonu burda bir tarif görüp denemiştim ilk
Arkadaşlar özetle X bir balığı kızartıp sunarsanız bunu kabul etmeyeceğim. Bu hamsi istavrit palamut olarak algılamayın. Dün özelden soruldu şu hamsi tarif olur mu diye kesinlikle olur dedim. Ne olduğunu söyleyemem ama hamsi ile yapılıyor ve çok güzel bir tarif.