• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
O kadar çok balık çeşiti var ama aldığımız balıklar genelde aynı :olamaz:
Saydığınız balıkların çoğunu hiç yemedim ben mesela :olamaz:
Midyeye bayılırım, kızartmasından dolmasına hepsini yaptım, hatta bekarken eşim midye çıkartırdı hemen deniz kenarında bir teneke üstünde pişirir limonlayıp yerdik, hafifte oluyor bu metodla, kerevit, kalamar, karides de güzel olur, balık tadı gibi değildir tatları, özellikle kereviti kilolarca yedim dersem abartı olmaz :)))

Aşkolsun ne zaman kandırdım..:KK12:
Yok düşünüyorum gerçekten. Bakalım karar verebilirsem ne yapacağıma :KK73:
Tutması kocadan pişirmesi hatundan, bu kategori çok keyifli olacak belli oldu :)))

Denizden babam çıksa yerim.:temizlik:
O kadar çok severim.
Amma asla pişiremem.
Bizde zaten tüm yemekleri kocam pişirir.:KK68:
Muhteşem de balık yapar.
Erkekler Kulubü'ndeki yarışmaya bakayım bari... :KK70:
ben şok !
bu mesajdan sonra bı aradım erkekler kulubu dıye bırsey varmıs gercekten
ne dıye cıkıp cıkıp buraya gelıyorlar ozaman anlamadım :KK11:

Balıkla çok mesafeli bir ilişkim var. Yerim ama az ve çok çeşitli değil.
Balık sonuçta daha ne kadar farklı pişirilebilir ki? kafasındayım.. Öğrenmiş olurum yarışma bahanesiyle. Ama uygulayabilir miyim bilmiyorum. Kokusundan bile nefret ederim..

Midyeye bayılırım, kızartmasından dolmasına hepsini yaptım, hatta bekarken eşim midye çıkartırdı hemen deniz kenarında bir teneke üstünde pişirir limonlayıp yerdik, hafifte oluyor bu metodla, kerevit, kalamar, karides de güzel olur, balık tadı gibi değildir tatları, özellikle kereviti kilolarca yedim dersem abartı olmaz :)))
Karidesi güveçte yedim az kalsın kusacaktım mune abla ya öğğğğk.
Ama midye dolmaya bayılırım.

Karidesi güveçte yedim az kalsın kusacaktım mune abla ya öğğğğk.
Ama midye dolmaya bayılırım.

Pot kırmış olmayayım ama o güveci yapan becerememiş olabilir, ben balıktan çok iyi anlayan hem balıkçılık yapan hem balık restoranı işleten bir arkadaşın yaptığı karidesi yedim tadı damağımda kaldı.

Midyeden ne yapılsa yerim :)))

Ölürüm ... Parmaklarımı yerim, lakin son 2 senedir hiç yakalamıyorum ahtapot....
ahtapot_salad.jpg

ben şok !
bu mesajdan sonra bı aradım erkekler kulubu dıye bırsey varmıs gercekten
ne dıye cıkıp cıkıp buraya gelıyorlar ozaman anlamadım :KK11:
Yok ben şaka yaptım sadece.
Öylesine attım Erkekler Kulubü diye.
Var mı yok mu inan hiç bilmiyorum.

Tutması kocadan pişirmesi hatundan, bu kategori çok keyifli olacak belli oldu :)))

Şanslıyım galiba :nazar::nazar::nazar:

Kesinlikle keyifli olacak.:KK76:En sevdiğim kategorilerden biri.Umarım aynı tarifler etrafında kısır bir döngü olmaz :KK19:

önemli uyarı lütfen dikkate alın !
Bende neden olduğunu merak ettim. Tavada balığı bile pişirmenin püf noktaları vardır. Özellikle karadeniz yöresi harici taavada balığı farklı farklı yapıyorlar. Çokta lezzetsiz oluyor örnek olarak hamsiyi verdiğiniz için hamsiden gidelim. Mesela hamsiyi ayıklayıp bol yağın içine atıp kızartmakla hamsiyi güzelce mısır ununa bulayıp sıra sıra tavaya dizp az yağda kızartmak çevirmesini nasıl yapmak falan filan :)

Şanslıyım galiba :nazar::nazar::nazar:

Kesinlikle keyifli olacak.:KK76:En sevdiğim kategorilerden biri.Umarım aynı tarifler etrafında kısır bir döngü olmaz :KK19:
Balıktan anlayan bir koca ve marifetli bir kadın bir araya gelince şanstan fazlası oluyor bacım :nazar::nazar::nazar:
Duble, çifte kavrulmuş süper bir şans :nazar::nazar: maşallah deyip sağımızı solumuzu kaşıyalım nazar olmasın:KK15:

Back