En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar degerli oylariniz icin hepinize cok tesekkur ediyor ve tek tek sevgilerimi yolluyorum..sayenizde birinci oldum sizlere ne kadar tesekkur etsem az.bana bu mutlulugu yasattiginiz icin cok sagolun.sizlerin sayesinde profilimde madalya tasiyacagim.tekrar tekrar tesekkur ederim

Bu yarismayi duzenleyen bizlere bu guzel firsatlari sunan Kazen abiye sonsuz tesekkur ediyorum

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. canim nevom editorum sana da cok tesekkur ederim cok emek veriyorsun bu bolume.

Hepinizi cok seviyorum sagolun var olun

Tebrik ederim:)

Tebrikler cocom :)

Kendim 1.olmuş gibi sevindim canım
İnşallah diğer yarışmacılar da bu duyguyu tadar
Not:2 gün daha bekleseydin ya,belki başka oy verenler de olurdu

Kendim 1.olmuş gibi sevindim canım
İnşallah diğer yarışmacılar da bu duyguyu tadar
Not:2 gün daha bekleseydin ya,belki başka oy verenler de olurdu
Cok sagol deynebim insallah bekleyecektim de yeni kategori acilinca konular tasininca artik tesekkurlerimi ileteyim dedim

Tebrikler

Cook guzel gorunuyordu canim 1.ligine sevindim

Hayirli olsun tatli dillim birinciligin. Cok cok yakisacak sana o madalya. fazlasiyla hakettin. birinci olmana sevindim tebrik ederim seni melegim

Hayirli olsun tatli dillim birinciligin. Cok cok yakisacak sana o madalya. fazlasiyla hakettin. birinci olmana sevindim tebrik ederim seni melegim
Cok tesekkur ederim askom kurban olurum seni verene melegim benimm cok sagoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…