- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Ayy hemen yeni kategori belli olsun.. 2 dir katılamadım çatlıcam...
Dur hemen birşey bulup çıkarayımAyy birinci böyle açık ara birinci olunca bayılıyorumne kavga ne dövüş.. miss..
cok tesekkur ederim emiram değerli oyun icin,insallah niceleri sizlere nasip olur canim benim cok sagolCocoChanelmademoiselle canımmm ben de son kararımı senin adıyla ayrı çekici görüntüsüyle ayrı çekici ve adeta bir şaheser olan çipurandan yana kullandım
birinciliğin şimdiden hayırlı olsun tatlım
@asliii1 canım sen de keşke bu tarifle pilavlara katılsaydın kesin birinciydin
gerçekten tüm tarifler muhteşemdi herkesi ayakta alkışlıyorum
ooyyy hazalimmm cok sagol kuzumm insallah tez zamanda sana da nasip olur kurban olurumCocommm baliiim tarihlerinle hep gönülleri mest ediyorsun
Aman nazar boncuğu da birakim nazarim değmesin
cok sagol cicegim sana da tez zamanda nasip olur insallah kuzumCocoChanelmademoiselle
Canımmm şimdiden hayırlı olsun birinciliğin de madalyan daTebrik ediyorum harikaydı tarifin
Bu bitti sayılırAyy hemen yeni kategori belli olsun.. 2 dir katılamadım çatlıcam...
Nevosuuuuummmmmm ciddi ciddi birinci oldum ya ben ruyada miyim he madalyam mi olcak simdi benim hee
Aslında bu ikinci birinciliğinNevosuuuuummmmmm ciddi ciddi birinci oldum ya ben ruyada miyim he madalyam mi olcak simdi benim hee
Evet canım açık ara farkla birinci oluyorsunNevosuuuuummmmmm ciddi ciddi birinci oldum ya ben ruyada miyim he madalyam mi olcak simdi benim hee
Tebrikler güveçte hamsili pilav ile senin tarifin arasında kalmıştım.oflu damarim ağır bastı ve hamsili pilava verdim oyumucok tesekkur ederim emiram değerli oyun icin,insallah niceleri sizlere nasip olur canim benim cok sagol
ooyyy hazalimmm cok sagol kuzumm insallah tez zamanda sana da nasip olur kurban olurum
cok sagol cicegim sana da tez zamanda nasip olur insallah kuzum
nasip kısmet bitanemAslında bu ikinci birinciliğin
ooyyy yerim ben seni bikeremmmEvet canım açık ara farkla birinci oluyorsunDolduruşa getirdin hepimizi
cok sagol kakaocum önümüzdeki kategorilerde sizlere de nasip olur insallah bu guzel mutlulukTebrikler güveçte hamsili pilav ile senin tarifin arasında kalmıştım.oflu damarim ağır bastı ve hamsili pilava verdim oyumuTebrikler
Senin tarifini görünce kesin sen kazanırsın diyordum benEvet canım açık ara farkla birinci oluyorsunDolduruşa getirdin hepimizi
Ben 2. olacağıma bile seviniyorum.Senin tarifini görünce kesin sen kazanırsın diyordum ben
Çipura dediğin gibi dolduruşa getirdi bizi
Bu kategoride de etiket girenlere proluk var mı?
Oylama geç başlasa da 2 günde sonuçlandıBen 2. olacağıma bile seviniyorum.Bu kadar güzel tarif arasında
Onu ben bilmem Kazen bilir
Geç olsun güç olmasınOylama geç başlasa da 2 günde sonuçlandı
İyi ki geç başlamış ,yoksa ay başına kadar yeni kategoriyi beklemek zor olurdu
Senin mutluluğunu yaşarız hayatımcok tesekkur ederim emiram değerli oyun icin,insallah niceleri sizlere nasip olur canim benim cok sagol
ooyyy hazalimmm cok sagol kuzumm insallah tez zamanda sana da nasip olur kurban olurum
cok sagol cicegim sana da tez zamanda nasip olur insallah kuzum
Sagolasin cnm
Canim benimmSenin mutluluğunu yaşarız hayatım
Fakirlik böyle bişey herhalde
Dur hemen birşey bulup çıkarayım
Cok teşekkür ederim canim benim darısı sizlere nasip olsun insallahCocoChanelmademoiselle
Canım çok tebrik ederim seniisen de madalyayı çoktan haketmiştin. Hayırlı olsun şimdiden
Ben seni yerim kiiiiiii tatlışımmDur bende hemen bulayım narla süsleme yapmış kabul etmiyorum itirazım var Cocomabalık yemeğinde nar olmaz dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?