En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Tebrikler daha nice odullere

Rica ederim ve kutlarım.

Çok güzel bir sunumdu. Elinize sağlık..

Canım tebrik ederim

Çok mutlu oldum adinakalkın halay cekelim coco birinci olmuş madalyalanmis
Oturmaya mı geldik ayollll
Aboooovvvvv kuzum beniiiiiiiimmmmm cok ta guzel kutlarmis arkadasiniiiii yerim seni bak haaaa bitanem benim cooookk tesekkur ederim darisi sizlere kismet olsun insallah minnakimm

Cococuğum tebrikler emeğine değdi:) Diğer arkadaşlarında emeğine sağlık. Yeni kategoriyi merakla bekliyoruz.
Cok tesekkur ederim ablacigim cok sagol insallah diger arkadaslarima da kismet olur bu mutluluk

Aboooovvvvv kuzum beniiiiiiiimmmmm cok ta guzel kutlarmis arkadasiniiiii yerim seni bak haaaa bitanem benim cooookk tesekkur ederim darisi sizlere kismet olsun insallah minnakimm
Haha canımın ici rica ederim aman ben yarışma için değil yemek yapmayı sevdiğim için katılıyorum canım yarışma ikinci planda
Kizzzz sen şimdi madalyalı olunca bele olursun

Haha canımın ici rica ederim aman ben yarışma için değil yemek yapmayı sevdiğim için katılıyorum canım yarışma ikinci planda
Kizzzz sen şimdi madalyalı olunca bele olursun
ayy guldurdun beni kuzum Allah ta seni guldursuninsallah sende madalyali olursun cicegimm.evet madalyamm gelince hem oyle hemde böyle olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…